reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

no ja chciałam dziś mojemu delikatnie zasugerować żeby sie troszkę zaangażował... i mówię.. "siły już dziś nie mam.. ciekawe czy ta deska do prasowania może byc tak nisko żebym sobie siedziała i prasowała" a On na to "czekaj chwilę to Ci przyniosę i zobaczysz" :-D no i mi ręce opadły..

reklama
Na szczęście prasować nie muszę, mój B. ma to w pakiecie:-D. A teraz patrzę jak delektuje się ostatnim piwem - bardzo to celebruje , ale sam powiedział że to ostatnie i następne jak dzidzia się urodzi więc trzymam go za słowo.

Ja się zwijam , śpiąca jestem i bodzinka też śpi więc trzeba to wykorzystać i zasnąć bez harców w brzuchu.
Spokojnej nocy Dziewczyny :-)

agusska myślę jak dziewczyny nie nakręcaj się bo usg to naprawdę zawodne urządzenie...głowa do góry...trzymam kciuki żeby wszystsko było ok....

moj genialny L, zaprogramowal w ramach oszczesnosci dzialanie pralki( ZARABISCIE JEST Z TEGO DUMNY):-D:-D:-D

pralke moge uruchomic po 22:baffled:za to w lekend jest tansza taryfa i moge praac ile
wlezie:rofl2:
poj....go chyba, nie marze o niczym innym niz czekac do 22 z praniem, przy 2ce dzieci;-)

boski jest moj maz.....ide go udusic:-)

:-D:-D:-D:-D nie ma co się faceta czepiać rodzina ma się powiększyć to oszczędności szuka :-D:-D:-D:-D ale akcja faktycznie rozbraja :-D:-D:-D

no ja chciałam dziś mojemu delikatnie zasugerować żeby sie troszkę zaangażował... i mówię.. "siły już dziś nie mam.. ciekawe czy ta deska do prasowania może byc tak nisko żebym sobie siedziała i prasowała" a On na to "czekaj chwilę to Ci przyniosę i zobaczysz" :-D no i mi ręce opadły..
tośka mój już jakiś czas temu przyniósł deskę i pasuje :szok::szok::szok: więc prasowanie toczy się dalej...oby u Ciebie nie pasowała :-D:-D:-D

Ach faceci....ja na mojego też mam nerwa bo jutro wyjeżdża a jeszcze dzisiaj nie miał czasu żeby ze mną pogadać...przykre to....

Do jutra dziewczyny!!!!

Ostatnia edycja:
Wczoraj dostałam zaproszenie na wesele:-D na 02.10. i chcę jechać...bardzo!!!!!!!!!!!

lilu mnie tez wczoraj kuzynka zaprosiła na wesele na 2.10. Ale ja juz odmowiałam, a szkoda mi bardzo. I jeszcze mam chyba 11 wrzesnia, ale tez nie idziemy. Bo dzidzia, jakby sie urodziła to jej nie zostawie, a jak jeszcze nie urodze, to worek na głowe bym musiała załozyc:tak:

Byłam dzi ś na usg i jestem załamana:-( Lekarz pomierzył małego i stwierdził, że według wymiarów ciąża jest na 31 tydzień a termin porodu na 4.10. :-(
Powiedział, że podejrzewa hipotrofię płodu:-( Chce mi się wyć:-(

Jutro muszę skontaktować się z moim lekarzem prowadzącym by uzyskac skierowanie do szpitala, gdzie mogą to zdiagnozować.

Boże mam nadzieję, że to tylko błąd pomiarów i że jednak jest wszystko ok.
Miałąm nie czytać w internecie ale nie mogłam się opanować i teraz nic tylko siedzę i myślę..........

Agusska trzymam kciuki, zeby to był bład maszyny.

tosiu...zbyt skomplikowanie:-D:-D:-D:-Ddo nich to trzeba łopatą do głowy..a i to nie zawsze skutkuje:-D

masz racje, kochana.

Anja ale pomysłowy ten twoj mezus. Chociaz tutaj moge sie posmiac:-D:tak:, i humorek od razu mam lepszy.

i nie pamietam co wiecej miałm napisac. Zmykam spac, znowu z siostrzencem. Chociaz mowi, ze spi z babcia to i tak pewnie do mnie przyczlapie:tak:.

DOBRANOCKA

Agusska trzymam kciuki za pomyślne pomiary.
Anja ja swojemu powiedziałam o tej akcji z pralką to stwierdził że to dobrze pomyślane:wściekła/y:. Na facetów nie ma rady. Oni bardzo dziwnie myślą.

Ale mam hałas na osiedlu normalnie nie idzie wytrzymać:wściekła/y:. F16 lata w cholere nisko do tego jeździ jakiś palant bez tłumika i skuter z silnikiem od kosiarki:wściekła/y:. Huk jak jasna cholera. Padne zaraz.

Hejka dziewczyny :-) wreście ws nadrobiłam chociaż z bolącym okiem to nie było łatwe... byłam dzisiaj na wizycie u okulistki i ta powiedziała że musiałam gdzieś przeziębić to oko w gruczole zrobił się stan zapalny, zebrała się ropa i przy jakimś ucisku pękało i krwawiło... mówię Wam straszne uczucie no i paniczny strach o dzidzię dostałam antybiotyk i podobno ma być lepiej a jak będzie to zobaczymy...
Dodatkowo dzisiaj z mężem w końcu znaleźliśmy mieszkanko :-) nic wielkiego bo 1 pokój z kuchnią i łazienką ale za to nie drogo. Dzisiaj wstępnie rozmawialiśmy z właścicielem ale mieszkanie będziemy oglądać dopiero w środę a jak wsio będzie ok to możemy się wprowadzać w piątek :-) cieszę się jak małe dziecko :-)

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty i inne ważne sprawy i żebyśmy poprzestały na jednej rozpakowanej wrześniówce przez jakieś 2 tyg.
DOBRANOC :-)

dzień dobry!!!
Justyna to oby mieszkanko wam się spodobało i fajnie,że juz wiesz co było z okim teraz tylko wyleczyć:tak:

A ja spać nie mogę chociaż na dworze chłodno i tak monotonnie spadają krople deszczu, że powinnam spać jak dziecko. Ale mój B. właśnie wyjechał i smutno mi. A dzisiaj miałam taką cieżką noc bo tabletka którą biorę o 23.00 uwięzła mi gdzieś w przełyku i dopiero w środku nocy poczułam pieczenie...ratowałam się skórką chleba zeby ją przepchnąć ale chyba rozpuszczała się już w przełyku i czuję się jakbym miała go sparzonego:-( działanie tabletki było też ograniczone i brzuch mi tak twardniał, że męża budziłam bo myślałam, ze skurcz nie puści:no: bardzo się bałam.....
Teraz jest ok i każdą tabletkę postaram się przegryźć czymś twardym :tak:

Miłego dnia dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
dzień dobry mamuski...
gratuluję szczęśliwego rozwiązania u kasiony:) bylam w szoku jak przeczytałam no ale powoli będziemy się rozpakowywać ;)
ja nie mam nic kompletnie dla małej oprocz wózka,wanienki z biedronki i ciuszków...kurde kryzyz przechodzimy finansowy i mam wielkiego doła z tego powodu bo nie ma pieniedzy i nie wiem jak to będzie :( chyba pojadę do szpitala to będę rodzić w leeginsach bo w tej chwili taki dołek że tyko usiąść i płakać :(
gratuluję udanych wizyt zdrowych maluszków :)
napiszę tak w skrócie co u mnie i nie wiem kiedy zacznę się udzielać na ostro :( teraz przechodzę wielkie dołki no niestety :(
ja sie jakoś jeszcze toczę,noce nie dość że ciężko zasnąć to nie przespane bo wszystko boli,ciągnie w pachwinach,boli podbrzusze,kłóje w kroku aj no chciałabym juz chociaż początek września:)
ostatnio zrobiłam sie bardzo natretna ale to temu że wkoło każdy mysli tylko o sobie a mnie sie to nie podoba ;)
mała daje czadu czasami tak mocno że płakać mi sie chce normalnie,ale dobrze niech daje znać bo jak się nie rusza to mam filma i ja oklepuje heh :)
spac nie moge trzeba niedługo wstać zjeść śniadanko posprzątać i jadę do nfz wyrobic książęczkę rumowską na nowy adres bo mam na stary a trzeba juz być przyszykowanym no niestety :)
pozdrawiam was kochane,czytam codziennie po kilka razy ale z pisaniem jest gorzej niestety może zacznę się udzielać jak przyjdą lepsze dni bo teraz niestety jest jedna wielka tragedia no a do tego dochodza problemy z mężem no tzn ostatnio były i teraz tylko czekam aż sie powtórzą,no aż strach normalnie co to piwo i koledzy moga zrobić z człowiek :(
ok nie smucę bo szkoda psuc humorek na forum...buziaki kochane pozdrawiam icałuję wszystkie brzuszki :)

Do góry