reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Byłam dzi ś na usg i jestem załamana:-( Lekarz pomierzył małego i stwierdził, że według wymiarów ciąża jest na 31 tydzień a termin porodu na 4.10. :-(
Powiedział, że podejrzewa hipotrofię płodu:-( Chce mi się wyć:-(

Jutro muszę skontaktować się z moim lekarzem prowadzącym by uzyskac skierowanie do szpitala, gdzie mogą to zdiagnozować.

Boże mam nadzieję, że to tylko błąd pomiarów i że jednak jest wszystko ok.
Miałąm nie czytać w internecie ale nie mogłam się opanować i teraz nic tylko siedzę i myślę..........
Agusska taż to tylko maszyna i sama wiesz ile razy nas tu już denerwowała i wsio kończyło się dobrze... wiec, głowa do góry i czekaj na kolejne pomiary ze spokojem.. bo te głupie maszyny tylko się mylą mylą... główka do góry :-) a i oczywiście plus kciuki !!!

reklama
moj genialny L, zaprogramowal w ramach oszczesnosci dzialanie pralki( ZARABISCIE JEST Z TEGO DUMNY):-D:-D:-D

pralke moge uruchomic po 22:baffled:za to w lekend jest tansza taryfa i moge praac ile
wlezie:rofl2:
poj....go chyba, nie marze o niczym innym niz czekac do 22 z praniem, przy 2ce dzieci;-)

boski jest moj maz.....ide go udusic:-)

Ostatnia edycja:
moj genialny L, zaprogramowal w ramach oszczesnosci dzialanie pralki( ZARABISCIE JEST Z TEGO DUMNY):-D:-D:-D

pralke moge uruchomic po 22:baffled:za to w lekend jest tansza taryfa i moge praac ile
wlezie:rofl2:
poj....go chyba, nie marze o niczym innym niz czekac do 22 z praniem, przy 2ce dzieci;-)

boski jest moj maz.....ide go udusic:-)

przepraszam, ale rozbroił mnie ten wpis :-D pozdrów męża !!! o jej...

agusaka spokojnie tosia dobrze radzi to tylko maszyna i zawsze może się pomylić!!! Trzeba byc dobrej mysli pojedziesz do szpitala i sprawdzą wszystko będzie dobrze zaciśniemy magiczne kciuki będzie wszystko ok!!!

Agusska nie martw sie kochana..jak bylam miesiac temu na wizycie moj synek wg usg byl mlodszy niz wg OM i na zdjeciu z usg pojawil sie termin na poczatek pazdziernika ale nadrobil wszystko tak ze tydzien temu juz termin porodu jest po 20 wrzesnia..moj lekarz nie schizuje mnie tak jak Twoj..tyle razy pisaly dziewczyny ze usg to tylko maszyna i moze sie myslic co czesto sie zdarza niestety niepotrzebie nas denerwujac. Ja urodzilam sie w 9 miesiacu z waga 2200 i moj synek jak bedzie mial ok 3 to sie zdziwie. Bedzie dobrze zobaczysz:*

Agusska-Toska ma rację, nie raz USG wykazywało,że z dzieckiem coś nie tak i kończyło się na strachu u ciebie tez tak będzie.Trzymam mocno kciuki.
Anja- nie no twój mąż zaszalał.
Oj nie pomyślał chyba z ta nocną taryfą.
Niech sam wstawia pranie po 22 i czeka aż się wypierze, aby je rozwiesić...
Bo przez tydzień to się uzbiera masa prania i w weekendy nie nadążysz z praniem

agusska nie stresuj się będzie wszystko ok, zobaczysz.
U mnie dziś duchota straszliwa, ale dwa prania zrobiłam, no i obiadek ugotowałam, prasowanie będzie sobie zalegało do załamania pogody, a co tam.

noszzz qrrrrrrfa:growl::growl:
mowie mu,ze go utluke a ten "to ty codziennie pierzesz, wariatka":-D:-D:-D

rece do kolan:szok:powiedzial,ze tak z elektrykiem ustalil, no pieknie mnie zrobili bolek i lolek normalnie

agusia, na wrzesniowkach mamy pecha so zlych pomiarow, idz na dodatkowe badanie, ale 1000% dzidzianie ma hipotrofii;-);-)
dokladne zmierzenie jest trudne w tak zaawansowanej ciazy, dzidzia zwinieta jak slimaczek,jedna jednostka sie nie zgadza i caly pomair wykrzywiony:baffled::baffled:
uszy w gore:tak: i nie czytaj netu, choc pewnie juz wsio wyczytalas a teraz schiz-niepotrzebny:confused2:

Ostatnia edycja:
Anja- nie no twój mąż zaszalał.
Oj nie pomyślał chyba z ta nocną taryfą.
Niech sam wstawia pranie po 22 i czeka aż się wypierze, aby je rozwiesić...
Bo przez tydzień to się uzbiera masa prania i w weekendy nie nadążysz z praniem

nie pomyslal, bo niestety 2 kulki miedzy nogami blokuja szare komorki;-)jeszcze kretyn elektryk mu pomagal w tej wielkopomnej decyzji:angry:
pieknie lekendy sie zapowiadaja, pralka bedzie zapier... 24/24:eek:

potrzebuje melissy:nerd:

reklama
Do góry