reklama
Dzięki za opis czkawki:-) To moje dziecię chyba nie ma
A ile czasu to trwa?
Bardzo różnie. Czasem chwilkę, a czasem męczy się biedactwo parę dobrych minut
Dziękuję wszystkim jeszcze raz. Jesteście kochane
No właśnie co z Gizelką?
tosia1
zakochana mama
o jejku.. Mój miał dziś wcześniej przyjechać, ale kumpla ojcu nawala komp no i kto jak nie M... no i dalej nudy... Moja Niunia rzadko ma czkawkę.. a czkawka to podobno dobrze, bo wtedy maleństwo ćwiczy sobie.. juz nie mogę doczekać się czwartku i szkoły rodzenia.. ciekawe czy będzie fajnie..:-)
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Strasznei jestem ciekawa co u Gizelki.
co do czkawki to moja niunia ma codziennie po kilka razy Czasem dla mnie jest to już nieprzyjemne po prostu. Zwykle jest to tylko takie stukanie w brzuchu ale czasem też można wyczuć ręką. Podobno maluszkom czkawka w ogóle nie przeszkadza tak jak nam..dużym;-)
co do czkawki to moja niunia ma codziennie po kilka razy Czasem dla mnie jest to już nieprzyjemne po prostu. Zwykle jest to tylko takie stukanie w brzuchu ale czasem też można wyczuć ręką. Podobno maluszkom czkawka w ogóle nie przeszkadza tak jak nam..dużym;-)
Ja po wizycie, usg dziś nie bylo ,tylko słuchanie serducha - wszystko ok. W czwartek mamy umówione usg 4d . Dostałam furangin bo mam bakteryje jakieś w siuskiach no i mam jeść więcej mięsa,bleeeee naprawdę przed ciążą byłam mięsożercą ale teraz miesowstręt mam . Dziś mi pan dr wymaz z robił i brrr wyjątkowo jakoś to mało przyjemne było , no ale jak mus to mus.
Jak dziś powiedzialam mojemu B.że już jedna wrześniówka się rozpakowała a miała termin później niż my to mu mina zrzedła - a dobrze mu tak może mi tę diabelną łazienkę skończy wreszcie.
Jak dziś powiedzialam mojemu B.że już jedna wrześniówka się rozpakowała a miała termin później niż my to mu mina zrzedła - a dobrze mu tak może mi tę diabelną łazienkę skończy wreszcie.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja też nie mam opcji co tu robić..nic mi sięnie chce..spacer odpada, bo sie wytopię,a w domu też sięsiedzieć nie chce..może pranie zrobie
Iwona_J
Zaangażowana w BB
ja też nie mam opcji co tu robić..nic mi sięnie chce..spacer odpada, bo sie wytopię,a w domu też sięsiedzieć nie chce..może pranie zrobie
hehe ostatnie zdanie to tak jakbym siebie słyszała tak jak kiedyś ciężko mi się było zmobilizować żeby zrobić pranie czy wyprasować tak teraz takie rzeczy poprostu z nudów robię
reklama
Ja po wizycie, usg dziś nie bylo ,tylko słuchanie serducha - wszystko ok. W czwartek mamy umówione usg 4d . Dostałam furangin bo mam bakteryje jakieś w siuskiach no i mam jeść więcej mięsa,bleeeee naprawdę przed ciążą byłam mięsożercą ale teraz miesowstręt mam . Dziś mi pan dr wymaz z robił i brrr wyjątkowo jakoś to mało przyjemne było , no ale jak mus to mus.
gratki udanej wizyty
Mezusiowi wieczorem tez powiem o Kasionie, moze dotrze do niego ze to naprawde niedługo. A my z zakupami daleko w tyle.
A ja własnie dzidziusia czuje pod lewym cyckiem:-):-), a o zebrach to juz nie wspomne, bola mnie jak diabli