reklama
Saraa
Fanka BB :)
Kasiona kochana trzymaj sie do jutra 34 tydz to juz dobrze. Magiczne kciuki zacisniete.Wow zaczelo sie rozpakowujemy sie
Dziewczynki Justyna pisala ze jest w domku i Was pozdrawia.
KASIONA trzymaj sie kochana! Jeju zaczelo sie..bedzie dobrze:*
ja po calym dniu padnieta i zaraz sie klade bo juz czuje ucisk na krocze;/ maly caly dzien dokazuje
milej nocy dziewczyny:*
KASIONA trzymaj sie kochana! Jeju zaczelo sie..bedzie dobrze:*
ja po calym dniu padnieta i zaraz sie klade bo juz czuje ucisk na krocze;/ maly caly dzien dokazuje
milej nocy dziewczyny:*
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Witam niedzielnie.
Kochane nooo nie wysypujcie sie jeszcze....poczekajta ździebko...
Justyna, Pysia...trzymajcie sie dziewczyny zdrowo.
Kasiona trzymam kciuki, coby wsio poszło dobrze..zreszta musi byc dobrze nie ma innej opcji.
Reszcie dziewczyn zdrówka i miłego wieczorku.
podpisuje sie pod slowami
Kasiona kochana trzymaj sie do jutra 34 tydz to juz dobrze. Magiczne kciuki zacisniete.Wow zaczelo sie rozpakowujemy sie
no no niezle,ciekawe kiedy sie na dobre zacznie
bylam od wczoraj u tesciow
dzis wrocilysmy
zrobilam wczoraj 42 sloiki ogorkow
troche to trwalo i dobrze ze moja mama i tesciowa mi pomagaly,bo kregoslup niestety nie daje rady
spokojnego wieczoru kochane
_koRba_
kochane co to za zawody w rozpakowywaniu sie? ja wiem ,ze powoli robi sie ciezkawo na kregoslupie ale jeszcze poczekajcie! Ja nawet torby do szpitala nie mam i az mnie gesia skorka przszla. Powaznie to trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze i maluszki zdrowe. Ja dzis od rana do obiadku z psiakiem po lesie "biegalam", a po obiadku pojechalismy z mezem na zawody motorowek na malcie wiec po calym dniu na powietrzu padam. A co do nieprzyjemnych sytuacji kolejkowych to ja tez jestem kasliwa jednak w ciazy sie stopuje z jezykiem ale za to jak sie spojrze albo cos powiem ciszej ale tak ze zainteresowany uslyszy to skrucha jakich malo. Ostatnio babka mi sie w kolejke wepchnela to mowie do meza "zobacz kochanie ta kielbasa chyba jest juz chodzaca ,ze tej pani sie tak spieszy do jej skonsumowania" to babka najpierw z obrzydzeniem spojrzala na swoje zakupy ,a pozniej z tekstem "tak pani mysli mi sie wydaje ,ze jest dobra" to jej grzecznie mowie ,ze skoro wpycha sie przed ludzi w kolejce i juz nie wspomne o kobietach ciezarnych (za mna dwie osoby dalej tez stala babeczka z brzuszkiem) to najwidoczniej tak jest. To babke zatkalo i nic nie powiedziala ,a kasjerka poprosila mnie i tamta babeczke na przod Ja dumna z siebie z usmiechem na twarzy wracalam do domu ja uciekam na deserek zobiony przez meza. milego wieczorku i spokojnej nocki
Olgadom
Witajcie.
Ja po miłym weekendzie u rodziców. Troszkę przesadziłamze spacerami i moje kostki znikły-stopy mega spuchnięte, aż musiałam nowe klapki kupić 2 rozmiary większe niż noszę... mam też strraszne skurcze w pachwinach.
Kasiona, trzymam kciuki za pomyślność cesarki. Wyśpij sie dziś, bo to ostatnia beztroska noc ;-)
Pysiu, spóźnione życzenia urodzinowe! Sto lat i niech się spełnią Twoje pragnienia! Dobrze ze już nie masz krwawień.
Kerna, ale się pośmialiśmy z mężem z Twojej historii Mężczyźni są przezabawni jak muszą sami zająć się dziećmi.
Dobrej nocki
Ja po miłym weekendzie u rodziców. Troszkę przesadziłamze spacerami i moje kostki znikły-stopy mega spuchnięte, aż musiałam nowe klapki kupić 2 rozmiary większe niż noszę... mam też strraszne skurcze w pachwinach.
Kasiona, trzymam kciuki za pomyślność cesarki. Wyśpij sie dziś, bo to ostatnia beztroska noc ;-)
Pysiu, spóźnione życzenia urodzinowe! Sto lat i niech się spełnią Twoje pragnienia! Dobrze ze już nie masz krwawień.
Kerna, ale się pośmialiśmy z mężem z Twojej historii Mężczyźni są przezabawni jak muszą sami zająć się dziećmi.
Dobrej nocki
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Kasiona będzie pierwsza
A ciekawe ile Gizelka wytrzyma...dobrze jej idzie tak swoją drogą;-)
Ja mam dołka...takiego małego...M zaraz znowu wyjeżdża i zostajemy sami...buuu...tyle km w drodze na całą noc..i ten wypadek Pati...przeraża mnie to i spać nie będę
dorotka....42słoiki rispect
A my skoczyliśmy sobie na rybkę w cieście z frytkami i surówka..duuużo surówki..pyyycha...
Mieliśmy sobie w ten wekend odbić naszą 3cią rocznicę ślubu i co??? Nie było czasu nawet na to....
Ja mam dołka...takiego małego...M zaraz znowu wyjeżdża i zostajemy sami...buuu...tyle km w drodze na całą noc..i ten wypadek Pati...przeraża mnie to i spać nie będę
A my skoczyliśmy sobie na rybkę w cieście z frytkami i surówka..duuużo surówki..pyyycha...
Mieliśmy sobie w ten wekend odbić naszą 3cią rocznicę ślubu i co??? Nie było czasu nawet na to....
P
pysia_23
Gość
To się porobiło ledwo się zaczął sierpień a już maluszki sie pchają na świat.
Kasiona trzymaj się dzielnie i oby maluszki wyskoczyły zdrowiusieńkie.
Ja padam na ryjek poszłam spacerkiem do Pepco z nadzieją,że będą tam staniki dla mam karmiących i lipa, ale obok mam Textilmarket a tam do koloru do wyboru za 8,99 zł sztuka tak wzięłam czarny gładki i różowy koronkowy i dla niuni czapeczkę na wyjście ze szpitala za 4,99 zł i teraz prócz wózka nic mi nie brakuje
Zmachałam się spacerem aż brzuch mnie bolał i był praktycznie twardy cały czas jak tylko ruszyłam z domu więc raczej na spacery to ja się już nie nadaję, ale T. biustonosza to by mi nie wybrał napewno ha ha ha
Koło 19 koleżanka do mnie wpadł na kawałek tortu przywiozła Rafaello i Bombonierę posiedziała do 21 a ja zmęczona ziewałam raz po raz do tego znów duchota i ciepła noc bo leci ze mnie ciurkiem jutro ma być 29 stopni u mnie i burze nosz umrę chyba....
Kurde sama chyba z pół Bomboniery wcisnęłam zamiast kolacji a teraz umieram od wczoraj samo słodkie jem jak nie czekoladki to tort zamiast owocka lub jogurt.
Od jutra koniec.
Trzymajcie się laski jeszcze trochę w dwupakach trójpaki mogą po mału się rozpakowywać...
Miłych nocek bez sensacji porodowych i innych tego typu
Kasiona trzymaj się dzielnie i oby maluszki wyskoczyły zdrowiusieńkie.
Ja padam na ryjek poszłam spacerkiem do Pepco z nadzieją,że będą tam staniki dla mam karmiących i lipa, ale obok mam Textilmarket a tam do koloru do wyboru za 8,99 zł sztuka tak wzięłam czarny gładki i różowy koronkowy i dla niuni czapeczkę na wyjście ze szpitala za 4,99 zł i teraz prócz wózka nic mi nie brakuje
Zmachałam się spacerem aż brzuch mnie bolał i był praktycznie twardy cały czas jak tylko ruszyłam z domu więc raczej na spacery to ja się już nie nadaję, ale T. biustonosza to by mi nie wybrał napewno ha ha ha
Koło 19 koleżanka do mnie wpadł na kawałek tortu przywiozła Rafaello i Bombonierę posiedziała do 21 a ja zmęczona ziewałam raz po raz do tego znów duchota i ciepła noc bo leci ze mnie ciurkiem jutro ma być 29 stopni u mnie i burze nosz umrę chyba....
Kurde sama chyba z pół Bomboniery wcisnęłam zamiast kolacji a teraz umieram od wczoraj samo słodkie jem jak nie czekoladki to tort zamiast owocka lub jogurt.
Od jutra koniec.
Trzymajcie się laski jeszcze trochę w dwupakach trójpaki mogą po mału się rozpakowywać...
Miłych nocek bez sensacji porodowych i innych tego typu
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kasiona będzie pierwsza
no 42 sloiki,20kg ogorkow
co do wyjazdow malza to nie dolkuj sie,rozne rzeczy sie zdarzaja,ale nie mozna zadreczac sie
wsio co najlepsze na te 3 lata slubu
Korba nie martw sie ,ja jeszcze torby nie mam spakowanej
poza tym do 13 sierpnia wlacznie mam zapisanych pacjentow i tych mam zamiar przyjąc
od poniedzialku 16 zapisuja sie na wlasną odpowiedzialnosc
a swoja droga to wreszcie te torbe trzeba spakowac