reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Kerna napewno forum odżyje- prosze nie zrozumcie mnie źle ale.... życie toczy się dalej i mimo iż ta tragedia zostanie w nas na bardzo długo to z dnia na dzień "nauczymy" się z tym żyć....

Zgadzam się z Tobą Asiek.

Gaja23
- kurcze, współczuję. Może to z nerwów? Pewnie się denerwowałaś przed wizytą, czy wszystko będzie OK? Sama nie wiem. Nie dziwię się, że się zdenerwowałaś. Może powinnaś się położyć i przespać trochę? Ja takie coś miałam po wypiciu glukozy 75 - też myślałam, że schodzę z tego świata. A co do wizyty, to cieszę się, że wszystko OK. To dobrze, że lekarka woli dmuchać na zimne i będzie Ci częściej robić USG! Masz dalej leżeć i się oszczędzać?

reklama
gaja kochana nie strasz nas!!!!!!!!!!! dobrze że miałaś męża obok siebie.....uważaj na siebie!!!!!!!!
Asiek bardzo dobrze napisałaś....zgadzam się z tobą....ciąglę myślę o Pati ale dzisiaj zamiast połowy tabletki zjadłam całą i wystraszyłam się bo przez to otępienie i przygnębienie sama nie wiem co robię

Ostatnia edycja:
Gaja kochana ty się nie przejmuj że dzidiza nie jest duza... jak chodziłam z pierwszą córcią lekarz stawiał ze waga urodzeniowa bedzie 3kilo ( po porodzie okazało się ze mała waży 3450 ale przenosiałam ja 2 tyg wiec lekarz sie nie pomylił) teraz tez lekarka twierdzi ze dzidzia nie bedzie duza- również stawia na 3 kilo ale to przeciez prawidłowa waga dziecka i u Ciebie ez coś myślę ze tak się "zakręci" .... najważniejsze ze organy wew sa bez zarzutów :)

ciekawe tylko czemu zasłabłas..... oby było to jednorazowe......

Kerna, dobry pomysł...
Gaju, mam nadzieję, ze już lepiej.. ostatnio miałaś duuuuużo stresu...mam nadzieję, że to tylko chwilowe... trzymaj se kochana.. ja własne kupiłam tą wanienkę z biedronki, śliczna jest... wiem, ze byłyście zainteresowane, więc piszę.. ale ten termometr to moim zdaniem to taki pic na wodę.. ale nie żałuję.. za tą kasę myślę, ze warto.. spokojnej nocki

Tosia - oglądałam dzisiaj wannę w Biedronce - fajna i dużo kolorów do wyboru. Nie kupiłam, bo już mam, ale za tę cenę to naprawdę warto. Jaki kolor kupiłaś?

Hej Dziewczyny ,łącze się z Wami w bólu..
Patrycje pierwszy raz zobaczyłam jak zaczęłam czytac watek bydgoski(była z mojego miasta mamy wspólnych znajomych)Od razu wpadła mi w oko,pomyslałam piękna dziewczyna!!Jak anioł;)
Nie zdazyłam jej niestety poznac ale wierze wam na słowo ze była cudowną osoba,cudowna matką i zoną;(
Ta tragedia tak mna wstrzasneła ze od wczoraj płacze jak tylko sobie przypomne...
Moje problemy nie maja najmniejszego sensu przy tej tragedii...
Dziękuje Bogu że mam cudowne dzieci i męza i docencie swoje zycie,bo choc tak piekne tak kruche jest.....
[*]

dzięki dziewczyny, miło że żadna nie miała innych odczuć co do listy. Pati zawsze z nami zostanie i Weroniczka zawsze juzbedzie wrzesniowym Aniołkiem....
Gaja kochana....mi się wydaje że to stres...że zeszło z Ciebie to wsyzstko..przecież czekałaś na tą wizytę jak na szpilkach a wiesz ze w ciaży stres jak i wszsytko organizm przyjmuje całkiem inaczej. Oby to było tylko to i jutro obudzisz siez uśmiechem bo przecież okazało sie że jeest dobrze!!!! A usg sie myli jak to mówi moja gin +/-300g a to nie mało:no:

o nowosciach u mnie to napiszę pewnie jutro.....:zawstydzona/y:
przyszedł wózek, przefarbowałam siez brunekti na blondynke....

Ostatnia edycja:
Tą piosenke w jej profilu zadedykowała dla niej jej kolezanka,mysle ze trafniej nie mogła;(

[video=youtube;l41z6HKNHlA]http://www.youtube.com/watch?v=l41z6HKNHlA[/video]

reklama
Tosia ja też kupiłam wanienkę z biedrony i nawet zdążyłam już wypróbować na swojej siostrzenicy... a termometr działa tylko musi mieć trochę czasu na pomyślenie, poćwicz trochę z ciepłą i zimną wodą
Gaja mam nadzieję że to było jednorazowe... może to stres+zmęczenie+ułożenie dzieciaczka

A tak poza tym to życzę spokojnej nocki
:-*

Do góry