reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Mycha :Mogą być zapłodnione też dwa, stąd biorą się blizniaki dwujajowe :tak:
Moja szwagierka tak właśnie miała ;-)[/QUOTE]

tak wiem , pisalam o przypadku ciąży pojedyńczej;-)

reklama
Wiecie coo? Ja uderzam dzisiaj z mężusiem na zabawę karnawałową. Przyznam szczerze że niemam za bardzo ochoty bo bez alkoholu tak trochę drętwo będzie. No ale mam nadzieję że się trochę pobawię, bo potem już nie prędko gdziekolwiek pójdziemy przez najbliższe 1,5 roku :tak:

magi jak tak czytam o twych dolegliwościach to nie masz co się męczyć chodząc do pracy bo i tak pożytku z Ciebie nie będzie ;) Moja koleżanka miała do 5-go m-ca mdłości łącznie z wymiotami, mówiła mi że normalnie siedziała przy kibelku i płakała kiedy to się wreszcie skończy. Także nie zazdraszczam wymiotującym.

A my dzis imprezka urodzinowa Olci. Wczoraj tak potwornie się czułam że tylko torta zrobiłam, głowa bolała niemiłosiernie - prawa strona - do tego stopnia że musiałam prawe oko zamykać żeby lepiej mi było. Także reasumując będzie tylko tort i pizza na telefon bo naprawdę nie byłam w stanie zrobić nic innego.

Mycha miałam siostre , niestety żyła 3dni. Byłyśmy wczesniaczkami jak to w ciązy bliźniaczej bywa.Takze nie wiem jak to mieć siostre biźniaczke:-(

a ja nie widzę pażdziernika :baffled:
pora obiadowa to dla mnie najgorszy czas przez mdłości, ktore sa wtedy największe, ale dzisiaj byłam cwana i zjadlam obiad o 13 :-p teraz trochę muli ale chociaż w żołądku coś jest :sorry2: moj mąż ma rodzeństwo bliźniakow i też nam wszyscy wrozyli, dlatego na pierwszym usg od razu patrzylam czy na pewno jest tylko jedno :-p tak dwójka na raz to trochę cięzko zwlaszcza na początku pewnie, podwójne karmienie, podwojne przewijanie i caly czas ktores malenstwo na cycu wisi :-D

Magi78
kiedy miałaś ostatnią @ ?? Niewiem czy już pytałam czy nie. Pytam bo ten suwaczek jest trochę niedokładny tzn. na suwaczku babyboom pokazuje mi właśnie 6tygodni i 6 dni co się zgadza z tym co ja sama wyliczyłam (temin porodu 22.09)
Na tej stronce skąd mamy te nasze suwaczki podaje się datę porodu i tu wskazuje mi poród na 19.09 czyli wcześniej niż na babyboom.
Ustawiłam sobie oczywiście żeby mi się zgadzało z ostatnią @ którą miałam 13.12 a jak to wygląda u Ciebie?

reklama
Do góry