reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Mnie cala noc meczyly mdlosci.. za to rano, kiedy wstalam bylo juz duzo lepiej.. dlatego moglam zjesc kanapke z plastrem sera, zapic to malusia kawa. Udalo sie tez zjesc pączka a teraz nawet sporo ryzu z warzywami :-)
Saly? ja podczas pierwszej - wczesnej wizyty u gina dowiedzialam sie, ze widac dwa pecherzyki i prawdopodobnie to beda bliznieta. Jednak juz podczas kolejnej ( w 8 tygodniu ) definitywnie bylo widac, ze dzidzia jest jedna :-)

reklama
bo chyba pęcherzyków moze byc wiecej niz jeden z tym ze jeden jest zapłodniony a drugi nie, tak mi sie wydaje:baffled:, ten pusty sie potem wchłania .

no faktycznie!!!!!! Kurcze ale czas leci!!!:szok: A dopiero co robiłam testa:-) fajnie. My zasaidamy powoli do spóźnionego obiadku.:-)

Rzeczywiście jak ten czas leci.
Już mamy na październik 2010r. się szykujaą
A mnie nie opuszcza głupie myślenie a co jeśli to bliźniaki.
U mnie w rodzinie bliźniaków brak u T. tak samo a mnie nie opuszcza myśl, że może ja będę ta 1 uhhh :wściekła/y:

Pysia a co ja mam powiedziec: ja jestem z bliźniat, moja babcia miała dwa razy bliźnieta , mój kuzyn ma bliźniaki ;wszyscy od strony mamy mojej. Nawet nie miałabym nic przeciwko tylko nie mamy warunków mieszkaniowych na bliźnieta i z jednej pensji nie damy rady bo przeciez ja moge zapomniec o powrocie do pracy:no:

Witajcie;-)
Pije druga kawusie i zaraz do pracy uciekam...
Juz sie nie moge doczekac wizyty u lekarza...
Tak sie dzisiaj zastanawiam czy bedzie juz szansa uslyszec serduszko czy jeszcze wczesnie?
Od @ wedlug suwaczka, a od poczecia bedzie wtedy 5 tygodni.

Mil;ego dzionka Wam zycze, buziaki

Napewno już bedzie widać, w kńcu idzie ci 7 tydzień ;)
Dawaj znać bo ja jestem teraz podobnie do ciebie ;-):tak:w 7 tygodniu.

bo chyba pęcherzyków moze byc wiecej niz jeden z tym ze jeden jest zapłodniony a drugi nie, tak mi sie wydaje:baffled:, ten pusty sie potem wchłania .

Mogą być zapłodnione też dwa, stąd biorą się blizniaki dwujajowe :tak:
Moja szwagierka tak właśnie miała ;-)

reklama
Pysia a co ja mam powiedziec: ja jestem z bliźniat, moja babcia miała dwa razy bliźnieta , mój kuzyn ma bliźniaki ;wszyscy od strony mamy mojej. Nawet nie miałabym nic przeciwko tylko nie mamy warunków mieszkaniowych na bliźnieta i z jednej pensji nie damy rady bo przeciez ja moge zapomniec o powrocie do pracy:no:

No niezle, zawsze chciałam mieć siostrę blizniaczkę ;) Ty masz brata czy siostrę??

Do góry