reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Biada mi , biada!!! Umrę gruba jak nieboskie stworzenie. Właśnie zeżarłam, ba wchłonęłam grzaneczki czosnkowe w skromnej ilości pół bochenka chleba. Nie żadne tam dietetyczne z tostera, tylko full wypas ociekające tłuszczem , smażone na patelni. Teraz zacieram ślady zbrodni, bo małż zaraz wróci z pracy i jak zobaczy będzie ze mnie szydził do rana. Oczka mi się zamykają już, literki skaczą, ale dzielnie czekam na współmałżonka.
Mnie się tam do weekandu specjalnie nie śpieszy, bo Ł. w pracy od świtu do nocy, ale jak dobrze pójdzie to jutro pojedziemy z Hanią do koleżanki na wieś lepić bałwana:-)

reklama
saly Ja też takie lubię - z patelni najlepsze ;) hi, hi;-)
Ja tez już ledwie siedzę, dzisiaj miałam mego apetyt, cięzko aż mi będzie z tym zasnąć, non stop któraś mi ochotę na coś robi. Idę napić się herbatki i pomarzyć o zapiekankach, póki co jabłuszko o tak jabłuszko:tak:

A ja cos spac nie moge czytam Was od 5 rano. Ale naskrobalyscie.:szok:
Juz mi powoli grypa jelitowa przechodzi ,znowu odzyskuje chec do zycia. Dzis znowu nas zasypalo -Kiedy sie ta zima skonczy.

Ostatnia edycja:
Witam z rana:-) Ja już jestem po dawce parówek i teraz wcinam wertersy zeby zabić dziwny posmak:baffled::baffled::baffled: M wrócił do domu po tygodniu więc mamy święto;-)

Cześć dziewczyny!
Staram się czytać wątek na bieżąco, tylko niestety z pisaniem gorzej.
Przeziębienie już przeszłam, dopadło mnie dosłownie w pierwszych tygodniach. Rzeczywiście tylko naturalne metody. Teraz kończy się już 8 :)
Chciałam zapytać czy farbujecie włosy, używacie kremów do depilacji??
Czytałam o tym trochę i jest wiele opinii, jednak lepiej się poradzić doświadczonych dziewczyn:)
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny!
Przeziębienie już przeszłam, dopadło mnie dosłownie w pierwszych tygodniach. Rzeczywiście tylko naturalne metody. Teraz kończy się już 8 :)
Czytałam o tym trochę i jest wiele opinii, jednak lepiej się poradzić doświadczonych dziewczyn:)
Pozdrawiam

Ja w poprzedniej ciąży farbowałam włosy do samego końca, teraz też mam taki zamiar. :tak::tak: Co do kremów to nie używam ;-)

witam! czyżby wszystkie ciężko pracowały przy sobocie, że tak nas mało tutaj? :-p
ja po śniadanku wyleguję się w łóżeczku i planuje zabrać do nauki, ale chęci brak :baffled:
Co do kremów do depilacji, to jeśli używałaś do tej pory i nie miałaś żadnych uczuleń i podrażnień to myslę że mozna, przynajmniej ginowie nie zakazują, ale lepiej uważać z okolicą bikini, bo w ciąży skóra może być bardziej wrażliwa więc po co sobie fundować atrakcje typu wysypka ;-)

Cześć dziewczyny!
Pozdrawiam

hejka ja farbowalam calą ciąze i teraz tez mam zamiar do konca farbowac
a co do kremow do depilacji ja nie uzywalam ,wiec nie wypowiadam sie

milej soboty:-):-)

reklama
Witam się, poleniuchowałam dziś do 11 w łóżku.
Teraz zjadłam śniadanko i pora ogarnąć dom.
Śnieg już mama odgarnęła więc chociaż to odpada mi dziś :-)
jakoś lenia mam okropnego.
Ja włosy w ciąży nigdy nie farbowałam a kremy do depilacji nie używam

Do góry