monia.gryc
Fanka BB :)
Witam
ja już po wizycie, z Lenką ok, ze mną też,biorę się za jakąś robotę...
pozdrawiam
pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta , Angelus ja też mam nr w erze-piszcie na priva!!
Guusia ja od początku ciąży mam słabe wyniki, tylko że faszeruje się czymś ciągle a wyniki coraz słabsze. ale czuje się ok
Onionek u mojej kumpeli, synek w 34 tyg ważył 2,5kg i urodziła 4100 SN i dała rady
Tosia ja tez następną wizyte mam za 3 tyg a to bedzie juz 3 tyg przed terminem, też myslałam że pod koniec częściej się chodzi na wizyty ale widzocznie i tak można
czesc dziewczynki!
gratki udanych wizyt
ja mam wizyte u gin o 11.30 zobacyzmy co powie, generelane maluchy sie tak wypinaja ze kwicze z bolu czasami, ale sobie powtarzam ze jeszze troszke jeszcze troszke i musimy sobie dac rade, prosze uprzejmie o magiczne kcuki )
moj twardy brzuch dalej jest twardy, mam nadzieje ze chcoiaz szyjka dobrze trzyma do uslyszenia po poludniu!!
Witam
pozdrawiam