reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam i ja porannie,
zmusiłam się by wstac bo od 9 lumpka otwierają a potem nie ma czego tam szukać ;) Idę zobaczyć bo dawno nie byłam :) A potem na kawkę do mej babci.
Acha i czytałam jakie te wasze bejbiśki duże gratuluję :)

reklama
Hej

Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było, ale nadal mam problem z netem. Piszę od koleżanki!
Stęskniłam się za wami okropnie!
U mnie wsio ok! Mam nadzieję, że u was również!

Mam nadzieję, że niedługo będę mogła do was częściej zaglądać!!!!!!

Gratki udanych wizyt!

Zagladaj czesciej :-)

Asiek łykam sterydy bo musze bo choruje na tocznia rumieniowatego układowego i to jedyny sposób na czasowe zatrzymanie choroby.
U Gizelki lepiej. Skurcze powstrzymane ale brzuszek jej twardnieje i ciągnie. Pozdrawia was.

Pozdrow Gizele.. Tak samo Justyno - pozdrow Malgos :-)

witam kochane wieczorowa porą :-)
nie odzywałam się, bo bylismy u rodziców a potem składalismy łóżeczko co by posprawdzac czy niczego nie brakuje :-) tak na szybko.. na wizycie super.. Malutka waży dokładnie 2 kg i właśnie mnie kopie.. :-) poza tym wszystko oki... i łożysko i wody i szyjka... ale zmartwiło mnie, ze wizytę mam dopiero za miesiąc (nie powinno się częściej pod koniec? ) a potem to już tylko ktg w szpitalu.. idę Was poczytać i całuję Was mocno!!!

Dobrze, ze wizyta udana :-)

Ja tez po wizycie dzisiaj z malym wszystko dobrze po podrozach samolotem plec sie nie zmienila jak to powiedziala moja pani dr, termin porodu prawdopodbnie poczatek wrzesnia , no ale zobaczymy jak to bedzie. :) Maly wazy niecale 2kg wedlug pomiarow (chociaz pani mowi ,ze pewnie troche wiecej bo te maszyny pod tym wzgledem sa malo dokladne ) wiec podobnie jak mala Tosi :) Fotelik samochodwy zakupiony, wozek zamowiony i ogolnie dzien pozytywnie ,pomijajac fakt ze moje plecy zaczynaja regularnie bolec ;/ Gratuluje udanych wizyt i ciesze sie ,ze daly znac mamuski ktore dawno nie pisaly :)
aga26ka – wyjazd udany zarówno pod względem zwiedzania jak i zakupow : )
Dagna – ja poki co tez caly czas sama daje rade jednak zajmuje mi to wiecej czasu niż normalnie ale udaje się uniknąć zaciec wiec jestem z siebie dumna hehe
Ja juz uciekam spac bo padam na ryjek dzisiaj. Kolorowych

Gratulucje :-)

WOW ale duuuży synuś:szok:
papierówki- wspomienie z dzieciństwa na wsi, nawet nie wiedziałam,że można jeszcze kupić ten rodzaj jabłek.

gratuluję wizyty ,będzie dobrze...

No super, moja niuńka też prawie 2 kg, a i ja mam wizyty od jakiś dwóch miesięcy co 3 tyg.
a mnie nawala żebro(chyba) taki piekący ból pod cyckiem, okropność.
Jutro rano- wizyta, poproszę o kciuki.

ŻYCZĘ KOLOROWYCH SNÓW

Monia, Twoja malusia tez rosnie jak drozdzach hehe.. a co do papierowek - mam je z dzialki :-) Ale na targach tez chyba mozna kupic.

Ja wstalam dzis chyba o 7 - padalo cala noc, w sumie nie tesknie za upalami wiec spokojnie moze tak zostac :-)

Witam porannie
ja tylko na chwilę bo musze dziś do pracy iśc- niby na 2 godziny ale nie chce mi się strasznie bo czeka mnie prasowanie malusich ciuszków, i już bym to zrobiła ale nie wyrobie się.

Tosia i Korba gratki udanych wizyt, dzieciaczki już duże.

Skrzacie fajnie ze urlopik się udał
i cieszę się ze u Gizelki wszystko dobrze.

Życzę miłego dnia i udanych dzisiejszych wizyt
buziaki :*

Witam kochane.
Ja znowu noc do d..y! zasnełam o 3.00w nocy. Płakac mi sie chce z tej bezsennosci, ani w dzien ani w nocy. a jak se wkoncu zasne to siku co godzina.achhh wrzesien przybywaj. Wie ze wtedy tez kiepsko ze spaniem bedzie ale chociaz pozycja spania bedzie wygodniejsza i plecy nie beda bolały.
Pozdrawiam Was i miłego dnia.

Guusia ja od początku ciąży mam słabe wyniki, tylko że faszeruje się czymś ciągle a wyniki coraz słabsze. ale czuje się ok

Onionek u mojej kumpeli, synek w 34 tyg ważył 2,5kg i urodziła 4100 SN i dała rady

Tosia ja tez następną wizyte mam za 3 tyg a to bedzie juz 3 tyg przed terminem, też myslałam że pod koniec częściej się chodzi na wizyty ale widzocznie i tak można

czesc dziewczynki!

gratki udanych wizyt :)

ja mam wizyte u gin o 11.30 zobacyzmy co powie, generelane maluchy sie tak wypinaja ze kwicze z bolu czasami, ale sobie powtarzam ze jeszze troszke jeszcze troszke i musimy sobie dac rade, prosze uprzejmie o magiczne kcuki :))

moj twardy brzuch dalej jest twardy, mam nadzieje ze chcoiaz szyjka dobrze trzyma do uslyszenia po poludniu!!

hej dziewczynki!!
od wczorajszego wieczora brzuchol swędzi mnie okrutnie, zrobił się czerwony i zaraz popęka mi na maxa:crazy::no::wściekła/y:a myslałam że więcej rozstępów już mieć nie można:-:)-:)-(po ostatniej ciąży skóra mi się tak rozciągnęła ,że sądziłam że teraz tak nie bedzie bolało:-:)-:)-(dlaczego on mi tak rośnie????????????? to jest przegięcie!!ja juz nie mam siły go dźwigać i wszystko mnie ciągnie !!!:-:)-:)crazy:

Gusia ja też muszę poprasować, od tygodnia się zabieram i nie mogę się zabrać!!jestem do niczego!!!:dry::sad:
Marta , Angelus ja też mam nr w erze-piszcie na priva!!

....niech ten miesiąc już mija szybko bo ja doła załapie jak będzie teraz coraz gorzej!!!:no:

reklama
Skrzacik, Korba, Tosia - gratulacje z powodu udanych wizyt! Ale nam dzieciaki rosną ;-)Moja tylko taka malutka, ale podobno w normie, więc się nie martwię.

Tosia
- ja też mam dalej wizyty co 4 tygodnie, myślałam, że teraz będzie częściej, ale może przez urlop lekarki znów za 4? Czułabym się bezpieczniej, gdybym wizyty miała co 2, 3 tygodnie. Ale z drugiej strony juz mi kiedyś mówiła, że skoro wszystko jest OK, a mamy w razie czego kontakt tel. to nie ma mnie co naciągać na kasę.

Korba - ja też sama, ale pozacinana jestem okrutnie ;-)

Skrzacik - fajnie, że wyjazd się udał! Martwiłyśmy się o Ciebie i Gizelkę. Pozdrów ją ode mnie! A jeśli chodzi o sugestie lekarzy, gdzie masz rodzić, to pewnie wiedzą co mówią, lepiej ich posłuchać.

dagna spokonie jeszcze masz dużo czasu na pranie i prasowanie bez paniki teraz powoli skończycie remont a że syf wszędzie przy każdym remoncie tak jest ale później jaki efekt :)

Dzięki, dzisiaj już patrzę na to bez paniki. Ale wolałabym być przygotowana, żeby w razie czego nic mnie nie zaskoczyło. A tak to tak naprawdę nawet nie bardzo wiem, co mam dokupić.

Dagna, ja dokładnie jak Ty, jeszcze w powijakach jesli chodzi o pranie ciuszkow, nawet lozeczko nie rozlozone, bo wciaz sie kurzy i remont w toku. Czuje niepokoj, ale nie da sie temu, zdążymy Kochana! :-)

Damy radę :-) Za to jak w domu będzie pięknie ;-)

Magi - ja dzisiaj wyjątkowo spałam jak zabita, nawet do wc nie wstałam, ale zazwyczaj mam to samo co Ty. W dzień też nie śpię. A teraz niby jest ostatni czas kiedy mogłybyśmy się wyspać, bo przy dziecku będzie to trudne...

Udanych wizyt dziewczyny!

Do góry