hejo
Ja odstawilam luteine wczoraj.. i chyba troche brzuch zaczal mi sie stawiac bez niej.. poobserwuje jeszcze dzis.. poza tym mam wizyte po pol i zobacze, co w trawie piszczy :-)
Lilu - faceta za chabety i do domu, jak Ciebie brzusio boli ;-)
No wlasnie, gdzie te dziewuchy: Skrzat, Gizela, Ritka, MoniaGryc? Heloł??
A ja sie przyznaje, ze dopiero wstalam.. ale musze do jakiegos sklepu skoczyc, bo lodowa swieci pustami. Poza tym obiecalam zrobic mamie jedna salatke, bo dzis maja gosci. Chyba pojde na latwizne i zrobie kuskus z warzywami :-)
PODROWIONKA :-)
JESTEM JESTEM,miło ,że ktoś pamięta....
Już was nadrobiłam ufffffffff....
Ja odpoczęłam, jak zwykle u mamusi..., przeżyłam zakupy z teściową, a mój P ma zdjęty gips, ale chyba to złamanie mu na mózg padło bo już rano zaliczyliśmy mega kłótnię, jużminie przeprosił wprawdzie ale foch musi być , jeszce tydzień i pójdzie do pracy, teraz poleciał na siłkę także też luz.
U mnie leje od dwóch dni, nie mogę poprać ciuszków, facet spóźnia się z szafą, tak więc jestem w lesie , musimy zamówić łożeczko, a wózek to planowałam na wrzesień a nie wiecie ile się czeka na wózek w sklepie lub na allegro?
byłam dziś w hipermarkecie i są takie promocje w mothercare,że żal wyjść bez zakupów, nic będę córkę przebierać 3 razy dziennie
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Wczoraj byłam w sr, i było kąpanie i pielęgnacja noworodka, polegało to na kąpaniu na sucho na przewijaku a potem dopiero do wanienki, co pokolei, przeraza mnie to , mój P wczuł się, całą drogę przezywał i ustaliliśmy,że to on będzie od kąpania bo ja mam tak grabowate łapy,że trudność sprawia mi przyszycie guzika
![Crazy :crazy: :crazy:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/mad.gif)
Położna powiedziała,że teraz jest tendencja do rodzenia się dużych dzieci, gdyż kobiety b.dbaja o siebie,łykaja witaminy itp.
A I do pępka żaden spirytus(stara szkoła) tylko octanisept,wtedy można nawet moczyć...
Życzę udanych wizyt, aj mam jutro znów...