reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
witam kochane :-)
Małgoś, powodzenia na wizycie :-) ja mam jutro.. i powiem Wam, ze boję się cholernie, ale dobrze, ze nie musze długo czekać, bo tych wszystkich dolegliwości mi się nazbierało trochę.. ale nie będę Was tym zadręczać.. zakupki u mnie troszkę ruszyły do przodu :-) wreszcie..
dobrego dnia

Małgoś i reszta dziewczyn, które mają dzisiaj wizyty - powodzenia!

Onionek - zgadzam się! Nowa fryzura, kolor dodają pewności siebie i poprawiają humor. Ja moje dzisiaj wyprostowałam na maxa i aż piszczą, żeby je przyciąć (nie lubię takich bardzo długich - idealne jak dla mnie są przed ramiona), ale zapuszczam - chce je mieć do porodu takie "pod kucyk". Zresztą moja fryzjerka jest wizjonerką i zawsze obcina mnie super, ale za to za krótko i tak, że muszę się nieźle namachać, żeby nadać moim gęstym włosom pożądany efekt ;-)A co do prasowania ciuszków - sprawdzę na własnej skórze i dam znać ;-)

Jak wracałam z zakupów, to okazało się, że dostałam sms-a od mojej byłej szefowej, z wakacji, z zapytaniem jak się czujemy z małą, bo dawno mnie nie widziała. Miło mi się zrobiło jak cholera, bo obecna szefowa to dramat, unikam jej jak mogę ;-)

Tosia się uśmiecha do Was, ale męczyć Was nie będzie swoimi dolegliwościami...poryczała się strasznie juz nie raz z tego wszystkiego, ale teraz juz ma chmurki tylko na niebie.. więc, głowa moja do góry i wmawiam sobie, ze jest oki..a reszta po wizycie jutro ;-) dzis obudził mnie 7-latek z głośnym " cześć ciocia" i tak do 12-tej minęlo.. więc nie miałam czasu się męczyć :-) całują Was Kwiatki i dziekuję, ze jesteście :-)

Tosik, to Ty nas nie wkurzaj, tylko jak coś się dzieje, to pisz!! Razem jest zawsze raźniej, a zresztą sama wiesz ile na forum jest mądrych kobitek i zawsze można usłyszeć mądrą radę i wtedy się człowiek niepotrzebnie nie stresuje!

reklama
Witam po weekendzie:) Wreszcie jest czym oddychać:)
W sobote tato zabrał prawie wszystkie nasze rzeczy, zostawiliśmy tylko to co jest niezbędne na ten ostatni tydzień. Mam tak pusto w mieszkanku, że aż się glupio czuje.:dry:....dopiero teraz sobie uświadomilam, ze będe tęsknić za Krakowem, choć wkurzały mnie korki i ceny, ale to jednak co innego niz małe miasto.
Wczoraj Jasio chyba się przeciągał :szok: w szoku buliśmy bo czułam jego nózki i rączki i tak fajnie było widać jak cały brzusio sie rusza:-D
Ciekawe co tam u Gizelki...:confused:
Witam urlopowiczki:)
wstretnamalpko ja na hemoroida zazywam maść procto-glyvenol czy jakos tak, ja już właściwie przyzwyczaiłam się do mojego niezbyt miłego "kolegi":sorry2:
Małgoś i inne dziewczyny powodzenia na wizytach:)
Dagna, Lilu Wy jestescie na przełomie września i października, a ja na przełomie sierpnia i września( przynajmniej tak mi lekarz cos na ostatniej wizycie wspomniał) i..... kurcze stresuje sie coraz bardziej jak to będzie.
co jeszcze miałam napisać ale zapomniałam:) jak sobie przypomne napisze:)
milego dnia kochane

Do góry