reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Anitas_2, Dorotko witajcie.

U mnie 21 stopni, jak cudownie :tak:

Skrzaciku, nie ma żadnych wieści od Gizeli?

Dzis rozmawiałam z dziewczyną, która rodziła swoje trzecie dziecko pośladkowo. Nie będę na razie nic pisać na ten temat, bo nie chcę nikogo straszyć... wrr...Mam nadzieję, że wszystkie nasze dzidzie ułożą się prawidłowo główkowo :tak:

Nawet sobie nie wyobrażam co to za ból, poród pośladkowy:no: Pośladki są wskazaniem do cc, pewnie zdecydowała się na sn bo to był jej trzeci poród, ale dla mnie mógłby byc piąty i tak wybrałabym cc:tak:

Witam niedzielnie i życzę przyjemnego dzionka, u mnie chłodno i leniwie:rofl2:

reklama
Dzień dobry :-)

śniadanko i jedziemy odebrac wózek, normalnie cieszę się jak dzieciak :happy2:

Pięknej niedzieli dla Was !
P.S Dagno, ja również dziękuję- już sie zarejestrowałam do apteki i będę oczekiwała na kartę :-)

cześć:-) Niedziela, wekend....a ja sama:wściekła/y: Boshe jak ten czas się dłuży...Do tego leje i pogoda na pewno nie spacerowa. Coś czuję, że ta niedziela będzie baardzo długa.
Kurcze tak przeczytałam o tym porodzie pośladkowym...:baffled::baffled::baffled:aż korci mnie zapytać o szcegóły:rofl2:
No to lecę porobic ..hmmm..nic...:crazy::rofl2:

Witam przy kawusi!
Jakiegos lenia mam z rana,ale od czego jest niedziele zeby poleniuchowac he,chociarz obiad sam sie nie zrobi,ale dzisaj schabowe wiec szybko maz ziemniaki obieze i zrobi jakas pyszna suroweczke wiec dzisaj obijanko!
Milej niedzieli wam zycze !!

cześć dziewczyny!

Ale dzisiaj pospałam, do 10, oczywiście z przerwami na wc ;-)Nie mogłam uwierzyć jak się budziłam w nocy, że mamy już ułożone panele! Są śliczne, przynajmniej wg mnie! Wczoraj wszystko się strasznie przeciągnęło i nie zdążyli zamontować wszystkich listew w przedpokoju, progów do innych pomieszczeń i niestety nie zrobili też szafy w przedpokoju. Ale zrobią to w tygodniu, więc nie narzekam. Wczoraj też wymyślili, że nie zostawimy 1 pokoju (przyszły pokój dziecka) bez paneli, tylko jak poprzenosimy rzeczy do zamontowanej - mam nadzieję - w ciągu kilkunastu dni szafy, to ułożymy je i tam. Pokój malutki, koszt będzie stosunkowo niewielkie a będzie już z głowy.

Beniaminko - super historia z tym ordynatorem :-D Co do remontu, to gdyby była kasa, to tak jak piszesz można byłoby wynająć ekipę i poszłoby pewnie sprawniej, ale z drugiej strony jak się zrobi coś samemu, nawet nie do końca tak ładnie jak być powinno, to ma się satysfakcję. Widzę po moim starym, niby narzeka, ze coś tam mu się nie podoba, ale cieszy się i chodzi dumny jak paw jak go chwalę. Zresztą niech się tatusiowie jakoś zaangażują w wicie gniazda ;-)Co do pomocy, to szkoda mówić, mój ojczym miał 2 tygodnie wolnego, siedział w domu i nawet nie zapytał, czy nam pomóc, a mój B zasuwał po pracy w te największe upały. A jak wpadli nas odwiedzić (z mamą i resztą rodzinki), to najwięcej krytykował i było nam cholernie przykro. Więc skomentowałam, że jak mu się nie podoba, to po 1. niech się cieszy, że to nasze mieszkanie, po 2. mógł przyjść i pomóc, a po 3. sam jak robili remont to palcem nie kiwnął, tylko wynajął ekipę, chociaż dla niego cały remont to pikuś. Nie chce nawet o tym myśleć, bo już się wkurzam a szkoda nerwów. Na szczęście kolega mojemu B trochę pomaga a razem praca idzie im świetnie ;-)

Dziewczyny, co do tej karty rabatowej, to nie ma sprawy, mam nadzieję, że się przyda!

A katar mam dzisiaj cholerny, nawdychałam się wczoraj kurzu i teraz mam.

Witam szanowne mamusie.
Dagna dzieki za info z ta karta rabatową ;) tez skorzystam, czekam na nią...ciekawe jak szybko wysyłaja? Miłego dnia kobietki...u mnie dzis narazie 21st. i słoneczko sie leniwie przebija pomiedzy chmurkami.

Czesc dziewczyny:) u mnie przyjemna pocgoda bo swieci sloneczko a tylko ok 23'. Synek szaleje od rana i nie wiem naprawde kiedy on spi?

dagna ja tez sie zarejestrowalam i czekam na karte:* a co do paneli to nie dziwie sie ze sie cieszysz bo to od razu ladniejszy efekt :)

Beniaminka ja juz widze Twoj usmiech na buzce jak zobaczysz wozeczek:)

ja dzisiaj caly dzien odpoczywam a jutro wizyta i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.

reklama
Hey
ja mega nie wyspana mimo iż temperatura znacznie spadła i miły chłodek od wieczora.Jakos pozycji nie mogłam znaleźć a mała szalała całą noc jak by poszła na balety :)
Dziś u mnie pochmurnie, popaduje deszczyk a temp uwaga całe 15 stopni.
Jest nareszcie czym oddychać nic tylko ciepło się ubrać i maszerować na spacerek po obiadku.
Cosik mnie plecy bolą, ale daje rade narazie.
Obiadek prawie gotowy dziś ziemniaczki sałata w śmietanie i jakieś mięsko T. pojechał kupić więc tylko je opanierować i usmażyć no i ugotować ziemniaczki.

Miłego dzionka dziewuszki i jak na niedziele przystało leniu****cie na całego, no ewentualnie spacerek czy odwiedzinki u rodzinki i znajomych :)

Do góry