reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
ja tylko tak na chwilkę, nie mam czasu nic poczytać, a tylke piszecie.... mój synek dziś przyprawia mnie o mdłości. przechodzi samego siebie, az się boję jak przez chwilę go nie widzę, co tym razem wymyslił...już go 2 razy dziś kąpałam, nie wspominając o myciu brodzika, 2 razy podłóg...oj, aż nie chce mi sie pisać, padam z nóg..

A ja dzisiaj wychodzę na malutki, wolniutki spacerek :-) po dwóch tygodniach leżenia plackiem w końcu mi się należy :-D na jakieś male zakupki męża wyciągnę ;-)
Ja 10 lutego mam dentystę, nie będę musiała mieć znieczulenia bo ząb jest martwy ( nawet nie wiem kiedy mi sie to zrobiło :no:) i teraz będzie mi go kończyć.
Ale jakbym musiała to wzięłabym znieczulenie, jej zdaniem hormony stresu uwalniane w czasie bólu mają gorszy wpływ na płód, niż znieczulenie miejscowe, ktore nie przenika do krwiobiegu.
Dorotka ja Cię podziwiam że ty wytrzymujesz tyle godzin słysząc ten straszny dźwiek wiercenia w zębie :no: na samą myśl mam ciarki :baffled: oj już nie piszę więcej bo zaraz wszystkich zęby rozbolą :-D

Dorotka, jesteś dentystką?? jakoś to przeoczyłam. dobry zawód. za twoje 20 minut pracy ja muszę 3 godziny matmę tłumaczyć :tak:

Hey dziewuszki byłam na spacerku i zakupach chipsów o smaku kebaba mi sie zachciało :-)
Jabłek tez kupiłam dwa kilo i będę szamać na okrągło.
Co do dentysty w 2 ciąży ząb mnie bolał poszłam do dentystki a ta rozłożyła ze strachu ręce bo ciężarna przyszła
'Wysłała mnie do chirurga szczękowego, aby mi usunął ząb a ten znieczulenie i jazda.
Tak mnie bolało że mu 2 razy zacisnęłam mimowolnie szczene gdy miał paluchy w środku i go pogryzłam.
Jak on mało delikatny to ja dwa razy :-)

Wy już 3-gobędziecie się cieszyły swoimi maleństwami, a ja usg mam dopiero 18 lutego(to będzie już 11tc), a wizytę u gina 23 :-(((((((((((
Malapralinka, w razie wykrycia przeciwciał jeszcze w ciąży dostaje się zastrzyk z immunoglobuliny. tabletek się nie bierze :-)

ja też mam usg 18 lutego i wtedy mi załozą karte ciązy :-)

reklama
Matko mdłości jednak nie przeszły jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak to nie na dziewczynke..

Haszi, mojej koleżance bardzo pomagały suszone morele.:-) Mi osobiście nie. Ale za to sucharki jak najbardziej. A co do mdłości to nie ma znaczenia czy to chłopiec czy dziewczynka. Ja jeszcze nie mam ale wiem, że wszystko przede mną. ;-)

Kerna, czy mogłabym otrzymać zaproszenie na zamknięty?

Do góry