reklama
Olgadom
Fanka BB :)
ja tylko tak na chwilkę, nie mam czasu nic poczytać, a tylke piszecie.... mój synek dziś przyprawia mnie o mdłości. przechodzi samego siebie, az się boję jak przez chwilę go nie widzę, co tym razem wymyslił...już go 2 razy dziś kąpałam, nie wspominając o myciu brodzika, 2 razy podłóg...oj, aż nie chce mi sie pisać, padam z nóg..
msdracula
A ja dzisiaj wychodzę na malutki, wolniutki spacerek :-) po dwóch tygodniach leżenia plackiem w końcu mi się należy na jakieś male zakupki męża wyciągnę ;-)
Ja 10 lutego mam dentystę, nie będę musiała mieć znieczulenia bo ząb jest martwy ( nawet nie wiem kiedy mi sie to zrobiło ) i teraz będzie mi go kończyć.
Ale jakbym musiała to wzięłabym znieczulenie, jej zdaniem hormony stresu uwalniane w czasie bólu mają gorszy wpływ na płód, niż znieczulenie miejscowe, ktore nie przenika do krwiobiegu.
Dorotka ja Cię podziwiam że ty wytrzymujesz tyle godzin słysząc ten straszny dźwiek wiercenia w zębie na samą myśl mam ciarki oj już nie piszę więcej bo zaraz wszystkich zęby rozbolą
Ja 10 lutego mam dentystę, nie będę musiała mieć znieczulenia bo ząb jest martwy ( nawet nie wiem kiedy mi sie to zrobiło ) i teraz będzie mi go kończyć.
Ale jakbym musiała to wzięłabym znieczulenie, jej zdaniem hormony stresu uwalniane w czasie bólu mają gorszy wpływ na płód, niż znieczulenie miejscowe, ktore nie przenika do krwiobiegu.
Dorotka ja Cię podziwiam że ty wytrzymujesz tyle godzin słysząc ten straszny dźwiek wiercenia w zębie na samą myśl mam ciarki oj już nie piszę więcej bo zaraz wszystkich zęby rozbolą
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
no wiesz taki zawod sobie wybralam,wiedzialam co robiewiec jakos daje radeDorotka ja Cię podziwiam że ty wytrzymujesz tyle godzin słysząc ten straszny dźwiek wiercenia w zębie na samą myśl mam ciarki oj już nie piszę więcej bo zaraz wszystkich zęby rozbolą
KAROLINA84
je też sie pod tym podpisuje:-)Kerna a czy ja zasłuzyłam na przynaleznośc do zamkniętego?:-)
P
pysia_23
Gość
Hey dziewuszki byłam na spacerku i zakupach chipsów o smaku kebaba mi sie zachciało :-)
Jabłek tez kupiłam dwa kilo i będę szamać na okrągło.
Co do dentysty w 2 ciąży ząb mnie bolał poszłam do dentystki a ta rozłożyła ze strachu ręce bo ciężarna przyszła
'Wysłała mnie do chirurga szczękowego, aby mi usunął ząb a ten znieczulenie i jazda.
Tak mnie bolało że mu 2 razy zacisnęłam mimowolnie szczene gdy miał paluchy w środku i go pogryzłam.
Jak on mało delikatny to ja dwa razy :-)
Jabłek tez kupiłam dwa kilo i będę szamać na okrągło.
Co do dentysty w 2 ciąży ząb mnie bolał poszłam do dentystki a ta rozłożyła ze strachu ręce bo ciężarna przyszła
'Wysłała mnie do chirurga szczękowego, aby mi usunął ząb a ten znieczulenie i jazda.
Tak mnie bolało że mu 2 razy zacisnęłam mimowolnie szczene gdy miał paluchy w środku i go pogryzłam.
Jak on mało delikatny to ja dwa razy :-)
paulka24
Wy już 3-gobędziecie się cieszyły swoimi maleństwami, a ja usg mam dopiero 18 lutego(to będzie już 11tc), a wizytę u gina 23 :-(((((((((((
Malapralinka, w razie wykrycia przeciwciał jeszcze w ciąży dostaje się zastrzyk z immunoglobuliny. tabletek się nie bierze :-)
ja też mam usg 18 lutego i wtedy mi załozą karte ciązy :-)
P
pysia_23
Gość
ja 18 idę do gina dostane skierowanie na usg i na badanka i tez dostane kartę ciąży :-)
reklama
Matko mdłości jednak nie przeszły jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak to nie na dziewczynke..
Haszi, mojej koleżance bardzo pomagały suszone morele.:-) Mi osobiście nie. Ale za to sucharki jak najbardziej. A co do mdłości to nie ma znaczenia czy to chłopiec czy dziewczynka. Ja jeszcze nie mam ale wiem, że wszystko przede mną. ;-)
Kerna, czy mogłabym otrzymać zaproszenie na zamknięty?