reklama
wita,
brak mi weny do pisania bo chęci odeszły wraz z wiatrem i ciemnymi chmurami które to ani kropli wody nie przyniosły i znów słońce praży :/ Gdzie te burze co miały być ??? :/
Wczoraj z T. pojechaliśmy działke podlać po 22 i do 24 laliśmy a ciśnienie ledwo ledwo tyle kudzi jeszcze na działkach :0
alcia ja tez mam często taki ucisk Ale to raczej nic groźnego Gdyby podczas tego były skurcze i jakis nieprzyjemny ból brzucha to juz trzeba sie martwić a tak to po prostu dzieć ma ok 2 kg do tego łożysko, wody itp to jest już co dźwigać a niestety grawitacja działa w dół
brak mi weny do pisania bo chęci odeszły wraz z wiatrem i ciemnymi chmurami które to ani kropli wody nie przyniosły i znów słońce praży :/ Gdzie te burze co miały być ??? :/
Wczoraj z T. pojechaliśmy działke podlać po 22 i do 24 laliśmy a ciśnienie ledwo ledwo tyle kudzi jeszcze na działkach :0
alcia ja tez mam często taki ucisk Ale to raczej nic groźnego Gdyby podczas tego były skurcze i jakis nieprzyjemny ból brzucha to juz trzeba sie martwić a tak to po prostu dzieć ma ok 2 kg do tego łożysko, wody itp to jest już co dźwigać a niestety grawitacja działa w dół
dzieki Gaja ! Ty zawsze tak na sopkoj i po ludzkua ja chyba musze zmienic od dzisaj nastawienie, bo sie nakrecam, wiec teraz zasada "nic mnie nie boli, czuje sie swietnie, uwielbiam byc w ciazy" )))
bardzo Wam wspolczuje tych upalow!moja Mama za kazdym razem jak gadamy na skypie, zaczyna od slow dlaczego ja jestem tak grubo ubrana?przeciez jest tak goraco..a i rodzina i znajomi, jak ja pytaja o mnie, to mi bardzo wspolczuja tych upalow, hihi!nie moga uwierzyc, ze u nas zimno, ja wczoraj po miescie w swetrze chodzilam!!!!!ale na pomorzu burza, wiec moze i do Was dojdzie...
bardzo Wam wspolczuje tych upalow!moja Mama za kazdym razem jak gadamy na skypie, zaczyna od slow dlaczego ja jestem tak grubo ubrana?przeciez jest tak goraco..a i rodzina i znajomi, jak ja pytaja o mnie, to mi bardzo wspolczuja tych upalow, hihi!nie moga uwierzyc, ze u nas zimno, ja wczoraj po miescie w swetrze chodzilam!!!!!ale na pomorzu burza, wiec moze i do Was dojdzie...
Cześć Dziewczynki:-)
Dziś mój Małż brutalnie obudził mnie o 1:30 wracając z imprezy Jaśnie Książe narobił rabanu, że zgubił klucze po czym po 15 min. okazało się, że klucze cały czas były w tylniej kieszeni spodni:-) Nic tylko udusić:-)
Póżniej ciężko mi było zasnąć bo Kochanie zaczęło chrapać i miałam ochotę zadusić go poduszką Usnęłam dopiero koło 3 i obudziłam się o 8:30.
Dziś na obiadek zrobiłam leniwe pierogi a na deser będzie tiramisu, które póki co chłodzi się w lodówce:-) Już się nie mogę doczekać:-)
Kurczę mam nadzieję, że dziś zacznie padać bo duchota jest niemiłosierna. Nawet leżąc czuję się zmęczona:-(
Udanego dnia Wam życzę Dziewuszki i zazdroszcze tym co mieszkają blisko jeziorka:-)
Dziś mój Małż brutalnie obudził mnie o 1:30 wracając z imprezy Jaśnie Książe narobił rabanu, że zgubił klucze po czym po 15 min. okazało się, że klucze cały czas były w tylniej kieszeni spodni:-) Nic tylko udusić:-)
Póżniej ciężko mi było zasnąć bo Kochanie zaczęło chrapać i miałam ochotę zadusić go poduszką Usnęłam dopiero koło 3 i obudziłam się o 8:30.
Dziś na obiadek zrobiłam leniwe pierogi a na deser będzie tiramisu, które póki co chłodzi się w lodówce:-) Już się nie mogę doczekać:-)
Kurczę mam nadzieję, że dziś zacznie padać bo duchota jest niemiłosierna. Nawet leżąc czuję się zmęczona:-(
Udanego dnia Wam życzę Dziewuszki i zazdroszcze tym co mieszkają blisko jeziorka:-)
jeju mam prad )) ok 11 byla burza i silny wiatr..kilka kropel deszczu i spadek tem do 24 teraz wlasnie naprawila prad i moglam napisac..
a tak wogole czesc dziewczyny:* nom tak jak pisalam zrobilismy sobie grilla i pokapalismy sie w jeziorze..teraz jest czym oddychac i pewnie noc bedzie chlodniejsza niz zwykle.
wspolczuje Wam tych upalow;/
a tak wogole czesc dziewczyny:* nom tak jak pisalam zrobilismy sobie grilla i pokapalismy sie w jeziorze..teraz jest czym oddychac i pewnie noc bedzie chlodniejsza niz zwykle.
wspolczuje Wam tych upalow;/
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hejka dziewczynki
wpadlam sie pozegnac na tydzien bo raczej dostepu do netu nie bede miec
jedziemy nad ranem nad morze
wracam w sobote
uwazajcie na siebie i samych udanych wizyt zycze
wracam w sobote
reklama
Olgadom
Fanka BB :)
dorotko, udanego wyjazdu. Moja siostra ostatniej nocy jechała z Puław nad morze i były takie korki że od warszawy już jechali w korku, nawet klimatyzacja im zgłupiała i wysiadła. jechali 10 godzin, a w ubiegłym roku w to samo miejsce 7 godzin ;-)no ale mam nadzieję że w środku weekendu dojedziecie sprawniej. Czekamy na fotki ;-)hejka dziewczynki
wracam w sobote
Agata, co do przedwczesnego to nic mi o tym niewiadomo, ale podobno rodzi się szybciej i lżej. Wolę wierzyć, że to prawda :-) a jak będzie to już niedługo sie przekonamyczesc dziewczyny... mam pytanie bo juz swiruje :-) jak widac po suwaczku dosycz niedawno urodzilam swoja coreczke:-) i tu powstaje moje pytanie zwlaszcza do mamusiek ktore byly badz sa w podobnej sytuacji czy faktycznie jest ryzyko przedwczesnego porodu porodu??? bo juz tak sie nasluchalam ze glupieje!!!!ponoc ze duzo wczesniej mozna urodzic i ze o wiele szybszy porod(to by mi pasowalo) z racji malego odstepu czasu miedzy porodami...jak wy dziewczyny sadzicie i co wiecie na ten temat...z gory dziekuje:-)
Melduję, że we Wrocławiu też pada I temperatura spadła do 25 stopni!!! Jest czym oddychać!
Zazdroszczę. U nas duchota. o 17 postawilismy na podwórku termometr i wskazał 41,5 stopnia!!!! masakra. Teraz się schłodziło i jest 29