reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

KObietki, czy Wy tez czujecie ucisk na miednice, zwlaszcza przy chodzeniu?bo zaczynam panikowac, ze to chyba za wczesnie?tak jakby brzuch byl za ciezki i mial spasc zaraz na ziemie...

reklama
wita,
brak mi weny do pisania bo chęci odeszły wraz z wiatrem i ciemnymi chmurami które to ani kropli wody nie przyniosły i znów słońce praży :/ Gdzie te burze co miały być ??? :/
Wczoraj z T. pojechaliśmy działke podlać po 22 i do 24 laliśmy a ciśnienie ledwo ledwo tyle kudzi jeszcze na działkach :0

alcia ja tez mam często taki ucisk :) Ale to raczej nic groźnego :) Gdyby podczas tego były skurcze i jakis nieprzyjemny ból brzucha to juz trzeba sie martwić a tak to po prostu dzieć ma ok 2 kg do tego łożysko, wody itp to jest już co dźwigać a niestety grawitacja działa w dół ;)

dzieki Gaja ! Ty zawsze tak na sopkoj i po ludzku:)a ja chyba musze zmienic od dzisaj nastawienie, bo sie nakrecam, wiec teraz zasada "nic mnie nie boli, czuje sie swietnie, uwielbiam byc w ciazy" :))))

bardzo Wam wspolczuje tych upalow!moja Mama za kazdym razem jak gadamy na skypie, zaczyna od slow dlaczego ja jestem tak grubo ubrana?przeciez jest tak goraco..a i rodzina i znajomi, jak ja pytaja o mnie, to mi bardzo wspolczuja tych upalow, hihi!nie moga uwierzyc, ze u nas zimno, ja wczoraj po miescie w swetrze chodzilam!!!!!ale na pomorzu burza, wiec moze i do Was dojdzie...

Cześć Dziewczynki:-)
Dziś mój Małż brutalnie obudził mnie o 1:30 wracając z imprezy:szok: Jaśnie Książe narobił rabanu, że zgubił klucze po czym po 15 min. okazało się, że klucze cały czas były w tylniej kieszeni spodni:-) Nic tylko udusić:-)
Póżniej ciężko mi było zasnąć bo Kochanie zaczęło chrapać i miałam ochotę zadusić go poduszką:wściekła/y: Usnęłam dopiero koło 3 i obudziłam się o 8:30.

Dziś na obiadek zrobiłam leniwe pierogi a na deser będzie tiramisu, które póki co chłodzi się w lodówce:-) Już się nie mogę doczekać:-)

Kurczę mam nadzieję, że dziś zacznie padać bo duchota jest niemiłosierna. Nawet leżąc czuję się zmęczona:-(

Udanego dnia Wam życzę Dziewuszki i zazdroszcze tym co mieszkają blisko jeziorka:-)

jeju mam prad :))) ok 11 byla burza i silny wiatr..kilka kropel deszczu i spadek tem do 24:) teraz wlasnie naprawila prad i moglam napisac..

a tak wogole czesc dziewczyny:* nom tak jak pisalam zrobilismy sobie grilla i pokapalismy sie w jeziorze..teraz jest czym oddychac:) i pewnie noc bedzie chlodniejsza niz zwykle.

wspolczuje Wam tych upalow;/

a u nas cały czas masakra nawet na deszcz się nie zapowiada :-( dzisiaj praktycznie cały dzień przespałam bo inaczej nie dało rady... jest strasznie duszno... buuuu

hejka dziewczynki

wpadlam sie pozegnac na tydzien bo raczej dostepu do netu nie bede miec
jedziemy nad ranem nad morze
wracam w sobote

uwazajcie na siebie i samych udanych wizyt zycze

reklama
hejka dziewczynki

wpadlam sie pozegnac na tydzien bo raczej dostepu do netu nie bede miec
jedziemy nad ranem nad morze
wracam w sobote

uwazajcie na siebie i samych udanych wizyt zycze
dorotko, udanego wyjazdu. Moja siostra ostatniej nocy jechała z Puław nad morze i były takie korki że od warszawy już jechali w korku, nawet klimatyzacja im zgłupiała i wysiadła. jechali 10 godzin, a w ubiegłym roku w to samo miejsce 7 godzin ;-)no ale mam nadzieję że w środku weekendu dojedziecie sprawniej. Czekamy na fotki ;-)
czesc dziewczyny... mam pytanie bo juz swiruje :-) jak widac po suwaczku dosycz niedawno urodzilam swoja coreczke:-) i tu powstaje moje pytanie zwlaszcza do mamusiek ktore byly badz sa w podobnej sytuacji czy faktycznie jest ryzyko przedwczesnego porodu porodu??? bo juz tak sie nasluchalam ze glupieje!!!!ponoc ze duzo wczesniej mozna urodzic i ze o wiele szybszy porod(to by mi pasowalo):-D z racji malego odstepu czasu miedzy porodami...jak wy dziewczyny sadzicie i co wiecie na ten temat...z gory dziekuje:-)
Agata, co do przedwczesnego to nic mi o tym niewiadomo, ale podobno rodzi się szybciej i lżej. Wolę wierzyć, że to prawda :-) a jak będzie to już niedługo sie przekonamy :tak:
Melduję, że we Wrocławiu też pada :D I temperatura spadła do 25 stopni!!! :D Jest czym oddychać!

Zazdroszczę. U nas duchota. o 17 postawilismy na podwórku termometr i wskazał 41,5 stopnia!!!! masakra. Teraz się schłodziło i jest 29 :szok:

Do góry