reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Dzień dobry niedzielnie :)

U nas też dzisiaj chłodniej! Wieczorem była burza, w nocy padało i dzisiaj jest bardzo przyjemnie, ale zapowiada się, że po południu będzie duchota, bo już teraz robi się powoli duszno... My mamy dzisiaj w planie "Shreka 3D" w kinie, a potem będziemy wypróbowywać mój prezent urodzinowy - opiekacz! :-) Już od dawna mój mąż ma ochotę na tosty, więc dzisiaj rano robił wszystko, żeby tak zaplanować dzień (pośród wielu propozycji), żebyśmy znaleźli czas na te tosty :-) No więc niech mu będzie :D Wczoraj prawie skończyliśmy urządzać pokoik dziecięcy, napracowaliśmy się co niemiara, więc dzisiaj odpoczywamy :-).
Życzę Wam przyjemnej niedzieli! :-)

reklama
Witam!
U mnie pada juz od 1 lipca wiec ja deszczu juz mam dosyc!!i chce slonka!!
Wlasnie po sniadanku jestem,za oknem leje i pochmurno i zimno,corcia jeszczce spi wiec sie spokojnie kawki napije a poznej pomysle co tu robic na obiadek!!dzidzia dzisaj dala popsac mamusi nawet nie ubudzila mnie ani razu:)i brzuch nie bolal wiec tez sie wyspalam,i snilo mi sie ze synio sie urodzi he.BUZKA!!
Milej niedzieli mamusie!!!

Cześć,
my wczoraj kupiliśmy łóżeczko z materacem i przewijakiem i od razu je zmontowaliśmy. Super wygląda, aż chciałoby się dzidzię tam włożyć. :)

Hej Mamusie :-)

Pospałam do 10, musze powiedzieć że coraz lepiej sypiam, już tak nie biegam do WC, a wczesniej było to częste.
Przyjemny chłodek pozwolił dłużej pozostać w sypialni. Nareszcie chmurki, w nocy burza, temperatura poniżej 25 s.C. Rześko i cudnie, nie sądziłam że ucieszy mnie taka aura.
Fajnej, radosnej niedzieli Wam życzę ! :-)
Dzień dobry niedzielnie :)

U nas też dzisiaj chłodniej! Wieczorem była burza, w nocy padało i dzisiaj jest bardzo przyjemnie, ale zapowiada się, że po południu będzie duchota, bo już teraz robi się powoli duszno... My mamy dzisiaj w planie "Shreka 3D" w kinie, a potem będziemy wypróbowywać mój prezent urodzinowy - opiekacz! :-) Już od dawna mój mąż ma ochotę na tosty, więc dzisiaj rano robił wszystko, żeby tak zaplanować dzień (pośród wielu propozycji), żebyśmy znaleźli czas na te tosty :-) No więc niech mu będzie :D Wczoraj prawie skończyliśmy urządzać pokoik dziecięcy, napracowaliśmy się co niemiara, więc dzisiaj odpoczywamy :-).
Życzę Wam przyjemnej niedzieli! :-)
My także wczoraj konczylimsy pokoj małej, ale i sypialnię. Spało się po takiej pracy rewelacyjnie :-)
Marbus, wrzuć jakieś zdjątka pokoiku, to teraz takie na topie , chętnie obejrzę, jestem zakręcona na pukncie urządznia i gromadzenia rzeczy dla dzidzi.

czesc Dziewczynki:)

fajnie, ze juz przynajmniej u niektorych z Was chlodniej:)tylko nie placzcie w przyszlym tygodniu, ze nie ma lata;)u nas tak jak pisala Pzyszla_mama pada i zimno caly czas, wiec normalnie;(

Moje KOchanie nie pije, a i tak chrapie...od jakis 3 tygodni, nie wiem co mu sie stalo?przewracam go w nocy z boku na bok, to troche pomaga:)

Dorotka - udanych i przyjemnych wakacji:)miejmy nadzieje, ze nad morze pogoda nie zepsuje sie zupelnie:)

Gaja - ladny awatarek:)

Monia - wszystko w porzadku?

i dla WAs wszystkich przyjemnej niedzieli:))))

Cześć laseczki.
U mnie też chłodniej ale silny wiatr jest. Mój zaatakował auchana i znowu nakupił ciuszków dla Małej i butelke a do tego za mały termos:-D:-D:-D. Szczęście że dobry proszek chociaż wziął. Co do chrapania to też niestety Mój chrapie ale jak sie położy na wznak.

Malgos wszystkiego naj.
Gaja śliczny awatarek.

Witam!

U nas też trochę chłodniej, ale nie padało. Spałam przy wiatraku i chociaż i tak jak co noc obudziłam się mokra, to spało się przyjemnie.

B skończył wczoraj ściany w przedpokoju - niezadowolony, że widać nierówności, których nie dało się tak do końca wyrównać bez płyt gipsowo-kartonowych, ale... ja uważam, że jest super! I jestem z niego dumna, że zrobił to sam i to w taki upał. Wkleję zdjęcia jak ułoży panele i zrobi szafę, ale to dopiero w przyszły weekend. I w między czasie jeszcze nasza sypialnia z miejscem na łóżeczko dla małej.

Beniaminka - zgadzam się - fajnie się położyć spać po takim pracowitym dniu, zwłaszcza jak widać efekty pracy i człowiek zadowolony :-)

Dorotko
- udanego urlopowania się!

Małgoś - wszystkiego NAJ z okazji rocznicy, imponujący staż ;-)

Monia
- co się stało?

Gaja - potwierdzam, super avatar, ślicznie wyglądasz!

HEJ HEJ
U MNIE już samopoczucie ok.
wczoraj sąsiedzi z dołu zaprosili nas na grilla, nie znam ich za dobrze ale poszliśmy, mój P wypił wcześniej parę piwek, poszliśmy a oni byli już pijani, wypili z moim m, wszyscy nabzdryngolili się dosłownie w pół h, mój M jeszcze się źle poczuł, ja wpadłam w histerię, przeryczałam pół nocy że oboje nie pomyśleliśmy ,że kiedy ja jestem w 8 miesiącu to alkohol powinniśmy odstawic na dobre, przecież w tym okresie wszystko może się zdarzyć...tak więc od dziś mój M pije maxymalnie 1 piwko.
Sąsiadka wydzwania od rana ale ja nie chcę mieć nic wspólnego z tą patologią.
to tyle o moim wczorajszym koszmarze

U nas rano popadało z 10 minut, wciąż duszno, alezdecydowanie lepiej niż ostatnio, ja też dziś planowałam iść na szreka ale nie wiem czy się zbiorę bo jeszcze leżymy z m W piżamach

reklama
Do góry