Hej kobitki:-)
Ale naskrobałyscie od wczoraj, ale nadrobiłam (Uff)
Trixi gratki udanej wizyty.
tosia lubie Twoje posty, zawsze mi sie humor porawia. U mnie czesto jak wstaje w nocy na siusiu, widze pajaka w wannie. I funduje mu kapiel do odpływu
Małgos po co Ci prezent dla mezusia, jeden juz masz w brzuszku
Beniaminka gratulacje dla syna i dla mamusi oczywiscie
taka_ja szczerze Ci współczuje
JolaMi fajnie ze sie odezwałas. Trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo
Korba jeszcze raz przeslij wietrzyku, bo tamten wcale nie doleciał. Pozdrawiam
Ja to nie wiem czy to np. czuc nózke czy raczke. Ale główke nadal czuje koło pepka. Ale mam nadzieje, ze u Ciebie i u mnie zdazy sie jeszcze obrócic.
Wyjezdzajacym zycze udanego wypoczynku
Co do ubran ciazowych to nic typowo ciazowego nie kupiłam. Chociaz marzyły mi sie dzinsy, ale szkoda mi było kaski. Tunik tez nie lubie, bo czuje sie w nich jeszcze wieksza. Smigam w getrach albo pantalonach, na gumke, wiec jeszcze luz mam. Bluzki nawet jak kupiłam to wykorzystam pozniej. Wiec luzik.
Ostatnio nawet jak gdzies wychodziłam, i sie wyszykowałam to mezus powiedział, ze ładnie wygladam. Dosłownie w szoku byłam, ale nie powiem miło mi sie zrobiło.
Dzisiaj M. zaprosił gosci i musze co nie co uszykowac, a wcale mi sie nie chce. Wrzuccie jakis przepis na sałatke do grilla bo mi pomysły sie skonczyły. Ciagle robie to samo, i juz mi sie znudziło. A do tego ten upał...
Ale naskrobałyscie od wczoraj, ale nadrobiłam (Uff)
Trixi gratki udanej wizyty.
tosia lubie Twoje posty, zawsze mi sie humor porawia. U mnie czesto jak wstaje w nocy na siusiu, widze pajaka w wannie. I funduje mu kapiel do odpływu
Małgos po co Ci prezent dla mezusia, jeden juz masz w brzuszku
Beniaminka gratulacje dla syna i dla mamusi oczywiscie
taka_ja szczerze Ci współczuje
JolaMi fajnie ze sie odezwałas. Trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo
Korba jeszcze raz przeslij wietrzyku, bo tamten wcale nie doleciał. Pozdrawiam
Super ze wszystko ok ;-) u mnie też płeć nieznana i też ułożone tak jak u Ciebie, choć wczoraj zaczęłam czuć stópki na górze, ale wieczorem znów mi się wydawało ze czuję główkę koło pępka
Ja to nie wiem czy to np. czuc nózke czy raczke. Ale główke nadal czuje koło pepka. Ale mam nadzieje, ze u Ciebie i u mnie zdazy sie jeszcze obrócic.
Wyjezdzajacym zycze udanego wypoczynku
Co do ubran ciazowych to nic typowo ciazowego nie kupiłam. Chociaz marzyły mi sie dzinsy, ale szkoda mi było kaski. Tunik tez nie lubie, bo czuje sie w nich jeszcze wieksza. Smigam w getrach albo pantalonach, na gumke, wiec jeszcze luz mam. Bluzki nawet jak kupiłam to wykorzystam pozniej. Wiec luzik.
Ostatnio nawet jak gdzies wychodziłam, i sie wyszykowałam to mezus powiedział, ze ładnie wygladam. Dosłownie w szoku byłam, ale nie powiem miło mi sie zrobiło.
Dzisiaj M. zaprosił gosci i musze co nie co uszykowac, a wcale mi sie nie chce. Wrzuccie jakis przepis na sałatke do grilla bo mi pomysły sie skonczyły. Ciagle robie to samo, i juz mi sie znudziło. A do tego ten upał...