reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Kasik Beniaminka dobrze pisze tylko ja musiałam byc na czczo bo jajpierw sprawdzali mi cukier, nie pij w nocy nic słodkiego... weź ze soba cytryne- znacznie lepiej pije sie to świństwo wowczas....

a u mnie popadało i tak fajnie sięochłodziło, aż miło :)))

reklama
Halo witam Was brzucholki. U nas od wczioraj temperaturka spadla i nawet dalo sie w nocy spac. Moj synus tez chyba juz zdrowy , tylko gardlo go jeszcze boli ale wyslalam go do przedszkola bo sie w domu strasznie nudzi.

Karolinkare- kciuki zacisniete na maxa.

Anitas ta twoja corcia to taki sliczny aniolek na zdjeciu , a czy ona chodzi do przedszkola? Wiesz kiedys duzo czytalam na temat dzieci nadpobudliwych ( najczesciej tak sie zachowuja jedynaki) bo moj syn tez taki byl , moze nie tak ekstremalnie ale tez dawal popalic. Glownym zaleceniem jest organizowanie dziecku calego dnia. Najlepiej jakby poszla do przedszkola. Zorientuj sie czy w twoim miescie sa jakies zajecia dla takich maluchow np plywanie, albo sport dla przedszkolakow. Ja swojego , jak mial 3 latka zapisalam i na plywanie i na sport , i musze powiedziec , ze bardzo sie zmienil, przedewszystkim mial kontakt z innymi dziecmi.

A co do wynikow testu Pappa a czy ty czasami nie bralas w pierszym trymestrze luteiny albo innych hormonow?

Ehh..weszlam na allegro i dla poprawy nastroju kupilam synusiowi kilka rzeczy kosmetycznych i mam zaplacic ok 150zl hehe..pieniadze nie sa nic warte..
u mnie chyba popada bo wiatr sie zerwal i widac granatowe chmury:) oby:)

Kasik ja w czwartek mam to badanie na glukoze i tez sie zastanawialam jak z tym jedzeniem dzien przed. damy rade:)

czesc Dziewczynki

dziekuje wam za wasze magiczne kciuki oby pomogly i oczywiscie za wsparcie ..... dam wam znac po wizycie po 17 co i jak ...
pozdrawiam slonecznie

Karolinkare, trzymam mocno kciukasy. Oby było dobrze!!!
Anitas_2 musi być Ci naprawdę ciężko z córcią. Mam nadzieję że trafisz na dobrego lekarza, który pomoże..

U nas dziś z rana było chłodno, a teraz znów duszno. Dziś przeniosłam łóżeczko Jasia do jego pokoju i na razie odbywa pierwszy sen w swoim pokoju :-) Obawiam się jak to będzie w nocy, pewnie o śnie mogę sobie pomarzyć, będę tylko kursowała między sypialnia a jego pokojem, ale już czas najwyższy go przenieść zeby się przyzwyczaił zanim dzidzia sie pojawi. A jak u Was - mamy małych dzieciaczków? Czy Wasze Skarby już śpią w swoich pokojach?

Mam jeszcze takie pytanko do mam, które mają ułożenie miednicowe/pośladkowe : czy znacie i wykonujecie jakieś ćwiczenia żeby przekręcić maluszka???

Ostatnia edycja:
dzieki Gaja!widze, ze TY juz popdchodzisz do tego ze spokojem, a ja sie bardzo martwie, nie chce urodzic za wczesnie...

alcia jeśli skurcze się nasilają i stają coraz krótsze to trzeba się martwić a dodatkowo jak dochodzi ciągnący ból w dole brzucha to zapewne akcja porodowa ma sie ku rozkręceniu :)
Myślę że przy tych upałach skurcze to tez norma, bo ukropy podnoszą ciśnienie krwi. Jedyne co mogę zalecić to jeśli juz są to kontrolować ich częstotliwość :)

reklama
witam dziewczynki ,co za upal nic mi sie nie chce ,
mam kompletny brak apetytu ,tylko wode pije litrami i jakies zimne owoce,
wkoncu basen rozstawilismy i czekam az sie troche woda zagrzeje ,i jak wejde to nie wyjde:-)bede miec problem z moim synkiem bo dla niego za gleboko a on kocha wode i pewnie dluzsze szalenstwa poczekaja az moj S wroci z pracy

karolinkare
kciukasy mocno zacisniete
milego dziewczynki

Do góry