reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Ja zmykam już.
Coś ostatnio mało kto chyba moje posty i odpisuje na nie.Widać moje posty są nudne jak flaki z olejem i nie warto na nie odpisywać.:-D
Nie będę wam tu zanudzać.
Poczytam was od czasu do czasu.
Trzymam kciuki za każdą z osobna, aby wsio było ok co najmniej do końca sierpnia.
Papasie...

reklama
oj Pysia!!!!nie zaczynaj:))))
Ty jestes tutaj, jak taki staly element a, ze czasem bez odpowiedzi...coz kazdej z nas sie to trafia:)ja czasami jak nadrobie caly dzien , to za nic nie pamietam, co ktorej odpisac!pamietam problem, ale nie kojarze z imieniem!i nie chce strzelic gafy!choc juz mi sie trafilo;(wiec sie nie dasaj, nie po to masz szybszy, lepszy internet, zeby teraz z niego niekorzystac:))))
poza tym, dla niedoswiadczonych Mamus, jak ja, jestes istna skarbnica wiedzy!takze, nie strasz!nie zrobisz nam tego:)))

Ja zmykam już.
Coś ostatnio mało kto chyba moje posty i odpisuje na nie.Widać moje posty są nudne jak flaki z olejem i nie warto na nie odpisywać.:-D
Nie będę wam tu zanudzać.
Poczytam was od czasu do czasu.
Trzymam kciuki za każdą z osobna, aby wsio było ok co najmniej do końca sierpnia.
Papasie...

Pysia na moje też nie każdy odpowiada....i ja przyznam też nie na każdy odpowiadam,ale czytam!!!:tak:nie odchodż bo będzie mi smutno....a tak to twój piesek dostaje jobla jak moje koty.... Junior i niunia+maryec 2010 002.jpgkwiecień 2010 002.jpg

Gizela dziękuje bardzo kochana , szczerze to ja tez wolałabym iść do lekarza tutaj na miejscu ale zobaczymy co mi powie jutro gin.....
Gizela a jak myslisz rosół moge jeść?? bo chciałam zrobic jutro na obiad a [pisałyście że makaron i marchewka to tak nie koniecznie....

Ja jadam czasami na obiad makaron z sosem pomiod. lub zupę pomidor. z makaronem i po 2h mam w normie cukier....mnie rośnie właśnie na czczo gdy nic nie jem....
Wiec talerz rosołu myślę,że aż tak nie podniesie cukru-gorzej jak zjesz 10Xrosół z makaronem.....:baffled:

jeny :szok::szok:dziewczyny ,dopiero do mnie dotarlo co mi moj gin do mnie powiedzial ze mam sie szykowac do porodu miedzy 7 a 14 sierpnia,kurcze blade to juz niedlugo tzn 36-37tc:shocked2:aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-Dco za refleks mam a ja jeszcze do niego ze zcisne nogi i nie puszcze :-D

jeny :szok::szok:dziewczyny ,dopiero do mnie dotarlo co mi moj gin do mnie powiedzial ze mam sie szykowac do porodu miedzy 7 a 14 sierpnia,kurcze blade to juz niedlugo tzn 36-37tc:shocked2:aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-Dco za refleks mam a ja jeszcze do niego ze zcisne nogi i nie puszcze :-D

Hehehe dobra jesteś że w ogóle się zorientowałaś ;-) A tak w sumie to faktycznie coraz bliżej dla nas wszystkich :)

Emilka to może w moje urodziny tzn 13 sierpień?? :)
ja tez jestem przerazona jak ten czas leci, w pierwszej ciązy jakoś to dłużej trwało :))

reklama
Hehehe dobra jesteś że w ogóle się zorientowałaś ;-) A tak w sumie to faktycznie coraz bliżej dla nas wszystkich :)

oj nic nie mow ja jestem ostatnio taka zakrecona ze bylam zalatwiac sprawy w urzedzie i babka sie pyta o moja date urodzenia a ja do niej ze zapomnialam i stoje taka zielona urwana z choinki a babka myslala ze sobie z niej jaja robie :-D

Do góry