reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Cześć brzuchatki!
Miałam wreszcie dobrą noc. Pospałam i czuje sie dziś dobrze i pełna energii. Zaraz wywale ciałko na balkon i posiedze z kawusią to sie gnaty troche wygrzeją. Potem sie wezme za obiadek. Musze coś zrobić z ładnego kawałka szynki tylko nie wiem co.
Udanych wizyt kochane!
Karolinkare napisz co tam u ciebie!

reklama
Hej

no ja też myślałam dzisiaj o karolinkare co u niej,dlaczego milczy :( odezwij się do nas koniecznie :)

ja dziewczyny nie wiem jak wytrzymam do wrzesnia matko juz nie mogę ledwo chodzę,ciągnie mnie po bokach.boli podbrzusze jak coś dłużej robię :( nie mogę nawet mieszkania posprzątać bo mi słabo czuję jakby mnie stado koni przeorało :( normalnie masakra czuję sie jak staruszka aż wstyd ale tak sest :( myślałam że będzie lżej :(....zaraz powieszę pranie i se wezmę prysznic no i trzeba mykać na miasto heh :) też se dziś zjem czereśnie,podjadę na stoisko i se wezmę :)

Witaj w klubie Beti - ja tez sie ledwo kulam :-( Pojechalam na "polazenie" po sklepach, ale okazalo sie ze to katorga jakas - brzuch ciezki, co chwile chce mi sie usiasc... wrocilam z niczym, jedynie jakies male zakupki spozywcze. Czuje sie dzis, jak staruszka. Czasem mam dni, ze moge latac jak perszing ale cos czuje ze chyba jest ich co raz mniej :-)
W nocy tez wstaje kilka razy na siku.. tymczasem popijam wode z cytryna a z truskawek przerzucilam sie na swieze brzoskwienie :-)
Wczoraj dostalam w prezencie trzy pstragi, wiec bede je dzis smazyc na obiad.

Pozdrowionka dla wszystkich.

Dziendoberek

U nas juz lepiej choc noce Besia sa nadal bardzo trudne pocieszam sie ze to juz tydzien i niedlugo sie skonczy-ma jeszcze grzybice w buzce biedaczek i antybiotyk:(

A tak poza tym to mi tez juz ciezko choc na plusie 5 kg,ale brzuszek przeszkadza,a jeszcze mala jak szalona czasem wbija mi sie tak wysoko ze nie moge normalnie oddychac-co do jej ulubionej pozycjii to -glowka na dole a nozki w moim prawym boku:)

Z rzeczy ktore mamy :ciuszki,sterylizator do butelek,2 butelki(avent),dwa smoczki,lozeczko ,posciel(kupiona przyjedzie 17tego lipca),pieluszki tetrowe,lezaczek,mata,reczniczki,kocyki, pokoik zaczynamy robic od nastepnego tygodnia wlasciwie dwa-jak porobimy wstawie zdjecia

no musze jeszcze kupic:wozek(ale to w sierpniu),wanienke,monitoring,kosmetyki,pampersy no i rzeczy dla mnie do szpitala....i chyba ze cos sobie przypomne

Hej

Pojechalam na "polazenie" po sklepach, ale okazalo sie ze to katorga jakas - brzuch ciezki, co chwile chce mi sie usiasc... wrocilam z niczym, jedynie jakies male zakupki spozywcze. Czuje sie dzis, jak staruszka. Czasem mam dni, ze moge latac jak perszing ale cos czuje ze chyba jest ich co raz mniej :-)

Ja mam dokładnie to samo! Trochę pochodzę i już się rozglądam, gdzie mogłabym usiąść, jak stara babcia ;-)

Jutro się wybieram do pracy - poplotkować trochę i zrobić zakupy na mieście. Nie za bardzo mi się chce, ale co tam - wystroję się i będę udawała, że wyglądam lepiej niż się czuję ;-)
Włosy zafarbowane a na obiad dzisiaj naleśniki - mam nadzieję, że mi się udadzą, bo ostatnio nic mi w kuchni nie wychodzi.

Ja mam dokładnie to samo! Trochę pochodzę i już się rozglądam, gdzie mogłabym usiąść, jak stara babcia ;-)

Jutro się wybieram do pracy - poplotkować trochę i zrobić zakupy na mieście. Nie za bardzo mi się chce, ale co tam - wystroję się i będę udawała, że wyglądam lepiej niż się czuję ;-)
Włosy zafarbowane a na obiad dzisiaj naleśniki - mam nadzieję, że mi się udadzą, bo ostatnio nic mi w kuchni nie wychodzi.

Ja tez sie jutro wybieram do pracy, bo wczesniej mam umowionego fryzjera niedaleko stamtad wiec grzech nie zajsc :-)
hehe.. tez sie wystroje, zeby wygladac lepiej na zewnatrz, niz w srodku :-D

Onionek - widzę, że wpadłyśmy obie na ten genialny pomysł! :-) Kurcze mi by się fryzjer przydał, ale zapuszczam włosy, bo w lecie mi z moimi za gorąco, a tak to już niedługo i będę mogła je spiąć.

juz odpisuje :)))) aa bo to przez ta moja ciazowa sleroze... mialam wczoraj sie do was odezw i zapomnialamm.... zreszta zdarza mi sie to bardzo czesto tzn zapominac o roznych rzeczach....wiec prosze wybaczcie mi..

zatem w piatek bylismy na kontrolnej wzycie wszystko dobrze co do tego lania sie to mam zwiekszone uplawy i dostalam globulki dowcipne :-):-)
maluszki rosna na potege Wiktoria 1100kg a Oliwer 1000kg zatem znimi wszystko dobrze no a ja za 3 dni koncze prace i ide na zwolnienie bo juz siedzec mi jest ciezko kregoslupek boli i brzuszek tez... wogole to sie zatanawim jak ja te upaly zniose z takim pgromnym brzuszkiem w pasie 100 cm :)) gin powiedziala ze to tak jak srednia donozona ciaza :-D:-D:-D ciekaw ile mnie jeszcze przybedzie:confused:
pozdrawiam mamusie i brzusie

Halo! Witam sie w ten upalny dzionek. Jest tak goraco , ze nie mam ochoty na nic , wlasnie wzielam prysznic i wysmarowalam cialko balsamkiem i brak koncepcji co na obiad . A co do balsamku to polecam Dove zielony z wyciagiem ze swiezego ogorka- idealny na upaly, wchlania sie super i ten zapach ogorkowy...........................

mb1 mi poma ga na obzarstwo slodyczami zjedzenie , jablka lub arbuza zawsze to lepsze niz czekoladki;-)

reklama
witam dziewczynki! czytałam o tych naszych kopniaczkach i wypinaniach.. :-) mnie tez boli jak Niunia się za mocno wypina..wczoraj to jakaś masakra była :-) a pamiętacie jak niedawno martwiłyśmy sie o słabe ruchy?? :-) co do samopoczucia, to ja wczoraj przeleżałam cały dzień i na nic siły nie miałam... dziś wcale nie jest lepiej.. słabo, duszno i do tyłka... Jak ja chcę Milenkę już obok siebie... tzn chce wrzesień, bo szybciej nie chcę :-)
w sobotę byłam na spotkaniu ze znajomymi na ryneczku pod parasolami... kurcze, wysiedziałam tylko do 22;30... nogi mnie bolały, w głowie mi sie kręciło i ogólnie tak śmiesznie mi się robiło.. jakbym obok była...
miłego dnia Wam życzę

Do góry