reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Cześć Dziewczynki!
Ja tylko na chwilkę. Staram się czytać codziennie,ale na pisanie jakoś nie mam na stroju. Jakieś dołki mnie dopadają, choć widzę,że nie mnie jedną:sorry:. Gratuluję wizyt i dużych Maluszków. Ja mam wizytę dopiero 5 lipca i stresuję się,że usłyszę,że nie dziewczynka. Jakoś nie mogę przestać o tym myśleć:hmm:...
Trzymajcie się cieplutko...

reklama
Kurcze dziewczyny poczytalam o depresjii ciazowej-i stwierdzam z a to lepiej jak za duzo nie czytam bo zaraz sie czegos doszukuje:confused:...tez tak macie ?ten internet to zmora!

fakt ze milam dola przez pierwsze 4 mies i wszystko w czarnych kolorach,ale a juz tak mam ze lepiej jak sie nie zastanawiam...haha bo wszystko sobie wmowie

a mój własnie pojechał oblewac swoje urodzinki :-) no nie miałam serca mu odmówić, zwłaszcza, ze jutro ja mam spotkanie :-) dzis Go zabrałam na USG i był taki ucha-chany, że aż miło się na niego patrzyło...
Kerna gdzieś Ty???

Ja tylko na chwilę zdać relację z USG: dziewczynka już w 100% potwierdzona, waga 947 gram, wszystkie wymiary prawidłowe, na badaniu malutka aktywna, że aż posądzona została o nadpobudliwość ;)) Ułożona poprzecznie obecnie, zobaczymy jak będzie dalej... Tylko łożysko na przedniej ścianie ;/
Miłej nocki

gratki wizyt dziewczyny

Cześć Dziewczynki!
Ja tylko na chwilkę. Staram się czytać codziennie,ale na pisanie jakoś nie mam na stroju. Jakieś dołki mnie dopadają, choć widzę,że nie mnie jedną:sorry:. Gratuluję wizyt i dużych Maluszków. Ja mam wizytę dopiero 5 lipca i stresuję się,że usłyszę,że nie dziewczynka. Jakoś nie mogę przestać o tym myśleć:hmm:...
Trzymajcie się cieplutko...

no to kciuki zacisniete za panienke

Kerna odezwalabys sie wreszcie,to juz dzis 2 moje przywolanie:)

spokojnej nocki dziewczyny

Gratuluje udanych wizyt i sporych maluszkow. Ja zabiegana bo w niedziele wyjazd na oboz szkoleniowy ,a pozniej Anglia wiec zalatwic trzeba wszystko teraz bo pozniej nie bedzie kiedy. Dodatkowo problemy z kaska i ze starszym bratem ,ktory nie splaca rat kredytu ,ktory jmoja mama wziela na siebie dla niego pare lat temu bo on nie mial wtedy zdolnosci na tyle i teraz scigaja moja mamke biedule ,dodatkowo jeszcze ojca auto sie psuje i tez kasa idzie jak w skarbonke bez dna ,a ja nie nawidze patrzec jak mamka sie martwi i musi kombinowac a pozyczac od nas nie chce bo my mamy swoje wydatki i maluszka w drodze i tak sie czuje jak miedzy mlotem a kowadlem ;/ Chyba mam ostatnimi wieczorami by nie mowic dniami spadek formy psychicznej ;/ Przepraszam ,ze wam tu narzekam ale tak jakos musialam. Odmeldowuje sie prawdopodobnie az do 20lipca chyba ,ze wczesniej bede miala jakiegos normalnego neta a nie w zaleznosci od wiatru w lesie. Przez ten czas trzymam kciuki za wizyty , badania, obrony i wszystko na co beda potrzebne. No nic klade sie juz spac i zycze wam kolorowych.

Witam wszystkich porannie :)
Co ja widze czyżbyście dzisiaj odsypiałe ostatnie zarwane nocki że tu tak cicho? Ja standardowo spać nie mogę, ale może to i lepiej może łatwiej będzie się wstawało do małej.
Gratulują wszystkim udanych wczorajszych wizyt!!!

olcia23 ja też wychodze z założenia że czasem lepiej za dużo nie wiedzieć i staram się nie czytać rzeczy zbędnych :)

Pogoda nie nastraja dzisiaj do robienia czegokolwiek, jakoś tak szaro buro...
Nic idę zjeść śniadanko wypije jakąś herbatkę i przemyślę co robić żeby nikogo nie obudzić :)

Witam wszystkich porannie :)
Co ja widze czyżbyście dzisiaj odsypiałe ostatnie zarwane nocki że tu tak cicho? Ja standardowo spać nie mogę, ale może to i lepiej może łatwiej będzie się wstawało do małej.

Mam dokładnie tak samo - jestem na nogach od 30 min., a w tygodniu to budzę się sama nim budzik do pracy zadzwoni i mam takiego powera strasznego!!! :) Chyba, że mi nerka bardzo dokucza to wtedy nie jest już tak miło ;( Muszę się czymś zająć - już wiem - zrobię fotki wózka i wkleję na odpowiedni wątek, tim ti rim tim :-D

czesc dziewczyny
cora usnela wczoraj po 18,nawet jej wykapac nie mialam jak-dzis pobudka 6.30 i tak na nogach jestesmy juz
co do pogody to nie wiem gdzie to slonce z prognozy pogody
kawke popijam
milego ranka

reklama
Witajcie o porannej porze mamuśki:-) ja się obudziłam bo mój mężulek na studia pojechał:-:)-(podziwiam go ze mu sie chciało:szok::szok:
ogólnie to nerka mnie bardzo boli bo od jakiś 5 dni cały czas sypiam na prawym boku i ten ból jest nie do wytrzymania :-(a tak ogólnie to pogoda do D**Y!!! jak zwykle i 14 stopni
jak tu mieć dobry humor?? no jak??wczoraj zamówiłam łóżeczko i materac już się doczekać nie mogę jedynie z tego się ciesze.
a jak tam wasze maleństwa się czują:confused::confused:

Do góry