reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam kawowo

ja jeszcze o tym przedwczesnym rozpakowaniu wcale nie mysle ,musze wytrzymac do konca he he

u mnie dzien nie zapowiaa siue ciekawie ,slonko takie jak by chcialo a nie moglo,do tego mam kupe spraw do zalatwiania na miescie .
mb_1 chyba kazda z nas to taka smieciarka moj S tez sie ze mnie smieje nie dosc ze zjem swoje to jeszcze dojjem po synalku szok normalnie
teraz wypije sobie kawke poczytam co tam na bb u wczesniakow i mam dzis wielka ochote na salatke owocowa z bita smietana i bakaliami

reklama
Wiecie, że my już od dłuższego czasu piszemy tutaj głównie o jedzeniu? :-D:-D:-D I bardzo dobrze :-)
Ja mam za to ciągle ochotę na lody! Mogłabym jeść codziennie! W zamrażalniku mam cały czas pudełko lodów i tylko sobie pakuję po 2-3 gałki na miseczkę, ale żeby było zdrowiej, to do tego kroję owoce - pycha!
Nie mówcie mi nawet o wcześniejszym rozpakowaniu, bo ja nie mam NIC! W przyszłym tygodniu remontujemy, i potem będziemy dopiero wszystko kupować, póki co mam jedną pieluszkę Pampers, którą moja kuzynka dostała w jakiejś promocji za darmo :-) No i na tym wyprawka się kończy... O łóżeczku czy wanience nawet nie wspomnę...
Dzisiaj czeka mnie zakuwanie, bo w piątek mam obronę pracy lic. i muszę jeszcze do tego czasu jakoś to wytrzymać... Ale już nie umiem doczekać się remontu!
Pozdrawiam Was cieplutko i miłego dnia życzę!!! :-)

Witam serdecznie :-)
Męczył mnie kaszel nad ranem i nie umiałam spać, ale przemęczyłam i pospałam do 8. Dzisiaj dentysta- ostatni ząbek wymiana plomby, ale już light'owo bo malutka w siódemce, nie powinno bolec. Chyba ;-) I z ząbkami tymczasem spokój.
Później urzędy ( buuu) i wyprawa po wpis do indeksu na uczelnię i szybko, szybko bo na 17 wizyta u mojego gina, zobaczyć jak tam nasza maleńka :-)

Wiecie, że my już od dłuższego czasu piszemy tutaj głównie o jedzeniu? :-D:-D:-D I bardzo dobrze :-)
Ja mam za to ciągle ochotę na lody! Mogłabym jeść codziennie! W zamrażalniku mam cały czas pudełko lodów i tylko sobie pakuję po 2-3 gałki na miseczkę, ale żeby było zdrowiej, to do tego kroję owoce - pycha!
Nie mówcie mi nawet o wcześniejszym rozpakowaniu, bo ja nie mam NIC! W przyszłym tygodniu remontujemy, i potem będziemy dopiero wszystko kupować, póki co mam jedną pieluszkę Pampers, którą moja kuzynka dostała w jakiejś promocji za darmo :-) No i na tym wyprawka się kończy... O łóżeczku czy wanience nawet nie wspomnę...
Dzisiaj czeka mnie zakuwanie, bo w piątek mam obronę pracy lic. i muszę jeszcze do tego czasu jakoś to wytrzymać... Ale już nie umiem doczekać się remontu!
Pozdrawiam Was cieplutko i miłego dnia życzę!!! :-)

I mnie czeka koncowka remontu, ciezko sie zebrac, musze przycisnac mojego P. bo juz sie denerwuje, chcialabym juz urzadzac pokoj maluszka, miec komode i łóżeczko....Ech, wytrzymam -)
Marbus trzymam kciuki za obronę, będzie Ok- obrona pracy to juz formalnosc, najłatwiejszy z egzaminów, jedynie pisanie pracy wiem to ogromny wysiłek, ale jak już odd się pracę to luzik. Nie ucz się za dużo, lepiej poczytaj swoją pracę kilka razy i będzie Ok !

Pięknego dnia Mamuśki :-)

cześć dziewczyny!

Mój B usnął wczoraj przed 20-tą. Odgrażał się przez cały dzień, że jest niewyspany i jak zje obiad to się kąpie i kładzie do łózka poczytać. I tak czytał, że usnął z książką w ręce :-) A ja nie mogłam spać i poszłam w końcu przed tv i oglądałam jakieś bzdury prawie do północy, a mała tak skakała, że szok - chyba będzie siedziała po nocach przed tv ;-)

Pogoda paskudna - zimno i wilgotno. Mam nadzieję, że B znów wróci wcześniej z pracy to pojedziemy pooglądać te panele - wczoraj nic nie wybraliśmy. A jutro wizyta u ginekolog - już się nie mogę doczekać- nie byłam u niej miesiąc - zdecydowanie dała mi za długi termin ;-)

Czesc dziewczyny:) ja w pracy standardowo..troche niewyspana bo pol nocy meczylam sie z bolem pod zebrem;/ pieklo mnie bardzo:(

Wy tu o wczesniejszym porodzie a ja ostatnio wogole ciagle mysle jak to bedzie:/ boje sie bardzo brrr;/

jutro na poprawe nastroju (albo i nie) ide do fryzjerki i mam zamiar zejsc z czarnego koloru wlosow..hmm..ciekawe jak to wyjdzie.

ooo synek kopie jak szalony:D

Wy tu o jedzeniu..a mi tez apetyt dopisuje...najgorzej jest jak cos mi sie chce tylko nie wiem CO!! i chodze i szukam!
Tez lody mam w zamrazalce i od prau dni siegam po nie:)
Arbuz u mnie to codziennosc.
A teraz poranna kawka z melczkiem:)
Milego dnia mamusie!

:-)

Hi hi tak samo jak ja, ja też uwielbiam lodyy ;)))))))

Ogólnie to też mam mniejszy apetyt, nie obżeram się niczym.. zjem to na co mam ochotę i basta!! Znalazłam kalendarz co notowałam swoją wagę z Hubertem, wtedy w tym momencie byłam 3,5 kg grubsza. Teraz jest o.k ja poza brzucholkiem nadal jestem szczupła i czuję się git ;)))

A ja znow na lody patrzec ostatnio nie moge. Nigdy jakos szczegolnie nie przepadalam, ze dwa miesiace temu potrafilam zjesc cale opakowanie sama, a teraz znow mi przeszlo.
Ja przed chwila sie wkurzylam na kolege z pracy. Cos mi dzisiaj tu wszyscy dzialaja na nerwy. Najchetniej to bym olala i poszla do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Echh nie marudze juz Wam, jakos przetrwam te ostatnie 2,5 tygodnia. Dobrze, ze mam sporo pracy, to przynajmniej szybciej zleci.

reklama
czesc mamusie...
ja tez sie zastanawiam do ktorego tygodnia dotrzymam.... obstawiam ze albo w 35/36 urodzee bo brzuch sie powieksza i samopoczucie pogarsza uciski na przepone i jelita :no::no::no:....... tlko sie zastanawiam czy jak cesarka to moga ja szybceij wyklonac czy w danym terminie ......

Do góry