reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Oliwka no to mamy podobnie tzn ja mam 2 pary leginsów, jedne dresowe i jedne jeasnsy... no i jeszcze 3 ciążowe sukienki..... i tez ciągle chodze w tym samym, ale chyba juz nie opłaca sie nowych ciuszków kupować bo przeciez tak szybko wrócimy do swojej starej wagi :)))
no niby się nie opłaca ale na allegro znalazłam spodnie prawie za darmo i chyba na któreś się zdecyduje tylko muszę się pomierzyć.

E-vie Maternity Spodnie Ciążowe Jeansy rozm. 38 (1076851201) - Aukcje internetowe Allegro

SPODNIE CIAZOWE JEANS roz.(36-50)roz.40 (1071514037) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam,
ja dzis sobie pospałam do 9.30 :) i nadal w betach leżę bo jak robiłam śniadanie to lewa dolna strona podbrzusza mnie ciągnęła i bolała jak na okres więc wole troszkę poleżeć i nie przeginać :/
A wczoraj byliśmy u mojej bratanicy na 2 latkach, nawet miło było grillek na tarasie dookoła las i świergot ptaków - bardzo dobrze że komarów akurat nie doświadczyliśmy :) Ale pofolgowałam sobie bo i tort i grill to po powrocie do domu mega biegunka hehe - mój żołądek już nie przyzwyczajony do tego typu odżywiania ;)

Hejka Forumki!
Małż nareszcie pomalował pokoik dzicięcy i dzisiaj ustawiamy meble. Suuuper, że wszystko idzie do przodu.
Pozdrawiam i życzę fajnej niedzieli!

HEJKA
ja świeżo po wizycie, maleństwo ładne i zdrowe, ale nie sprawdziła ile waży córeczka....ehhhh, mamusia waży dużo za dużo, przytyłam 2 kg w ciągu 3 tygodni, a nie obżeram się specjalnie, no i dużo ćwiczę , chodzę na basen.
Mam bakterie w moczu i muszę zrobić posiew....niedobrze
Nudna ta sobota

Witam porannie wszystkie Brzuszki :-):-):-) Jest piekna pogoda, więc na pewno wybędziemy na cały dzień nad morze, nie zapominając oczywiście o obywatelskim obowiązku;-)
A tymczasem witam się z Wami , my już po remoncie, wyszedł cudnie i fantastico:tak: Jestem naprawdę zadowolona. Zostało jeszcze parę rzeczy do ogarnięcia i poukładania, ale z grubsza wszystko juz jest na miejscu i wczoraj wieczorem wprowadzilismy się do mieszkanka. Nawet net małż podłączył poznym wieczorkiem, ale juz spałam bo padłam na ryjek.
Jeszcze nic nie czytałam , nie wiem czy zdołam nadrobić Wasze posty... ale powoli się zorientuję co tam sie u Was działo.
W czwartek byłam na USG ,żeby dowiedziec sie o maluszku wiecej, no i zapytac o płec;-) Więc ginek zbadał i powiedzial, "... male zdrowiutkie, ułozone głowkowo, serduszko , nerki, rączki, paluszki wszystko OK, waży 1300 g, a zaraz, zaraz...pomiędzy nózkami ma.................................STOPĘ ......................:szok:"
:-D:-D:-D Do tego stopnia moja dzidzia sie ukrywa! Za nic w świecie nie chce sie pokazać. We wtorek idę jeszcze raz na "dogrywkę", jesli dizdzia sie odpowiednio odwróci to sie dowiem...;-)

Życzę Wam milutkiego i udanego dnia:-):-):-)
duzo usmiechu:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dziewuszki - gratuluje udanych wizyt :-)

Monia - moze dostalas jakies zdjecie, albo wydruk z badania - tam wsrod tych kodow, cyferek jest waga... Ja, kiedy dostaje wydrukowana fotke malego - zawsze sa przy niej wszystkie pomiary.. fakt, ze kosmicznie rozpisane ale kiedys wage tam znalazlam :-)

Ja tez juz nie mieszcze sie w rzeczy, w ktorych smigalam jeszcze w zeszlym miesiacu. Tak naprawde zostaly mi dwie pary leginsow - ktore nie uwieraja.. nawet moje dresiki "po domu" zaczyna sie wbijac w brzuch.. o gaciach juz nie wspomne, z calej szuflady jakies 3 pary sa w miare wygodne..

Wczoraj zasnelam, jak kamien na meczu Dania - Kamerun i wstalam dzis ok. 10.00 .. duchota na zewnatrz straszna, wiec i samopoczucie nie najlepsze. Jednak musze sie podniesc na wybory i golabki mojej mamy :-)

Milego dzionka :-)

A u nas leje. Pogoda paskudna. Nic się robić nie chce. Właśnie B wstał, więc zaraz się będziemy zbierać pozałatwiać kilka spraw.

Saraa - cieszę się, że wróciłaś! Ciekawe rzeczy piszesz o karmieniu piersią. Ja znam 2 podejścia - bardzo rygorystyczne i bardzo lajtowe. Zobaczymy jak to będzie u mnie ;-)

A z tym ciągnięciem brzucha, twardnieniem to już tak pewnie do końca będzie. Musimy się bardziej oszczędzać!

Wy macie do morza 4-8 godzin a ja mam do przejechania całą Polskę ;-)Ale ja i tak jestem dziewczyna z południa i wolę góry, więc nie narzekam. Miłego dnia dziewczyny!

hallo
wItam w niedzielę, leniwą ale jakże słodką...
Leżę z P jjeszcze w łożeczku po śniadanku, przed kawką...
Ja ubrań ciążowych zakupiłam multum, mniej dla dzidziusia, ale szaleję od lipca.
Pozdrawiam was i nie zapomnijcie o wyborach.

Witam
Emilia ja to mam odwrotnie cała wyprawka na chłopaka bo miał być na 100 % to co miałam na dziewuszke bo dostałam to dałam szwagierce bo urodziła w kwietniu.
A wszystko nowe na syneczka a tu teraz podobno ma byc dziewuszka.
Więc zawsze jak już któraś pisała w razie pomyłek można się powymieniać.

Dziewczyny odpoczywać. Miłej niedzieli.

reklama
Witam wszystkich cieplutko! Chociaż pogoda u nas bura i pochmurno... :(
Jak tak mówicie o tym ubieraniu w różowy i niebieski kolor, przypomniało mi się, co ostatnio opowiadała mi znajoma położna... Otóż kiedyś jedna pacjentka miała urodzić dziewczynkę (tak jej powiedział lekarz przy usg), a tymczasem przy porodzie okazało się, że to jednak chłopak i... wyobraźcie sobie, że potem poszła z ogromnymi pretensjami do lekarza i pielęgniarek, bo ona ma wszystko w domu urządzone na różowo, a tymczasem urodziła chłopaka! Zachowywała się podobno, jakby chciała złożyć reklamację... Pielęgniarki jej nawet pkazywały, że w tym czasie tylko ona rodziła, więc nie ma mowy o pomyłce (bo nawet to zasugerowała - że dziecko jej zamieniono...!) Myślę, że taka sytuacja może się zdarzyć, ale żeby od razu mieć takie pretensje...? :no: Ech... są ludzie i ludziska...

Do góry