reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hej Dziewczyny!
Wlasnei jestem po wizycie u ginki . Plci nie znam dalej - juz mnie to meczy:-) ale jak to ona mowi maluch siedzi jak na stoleczku i tak pupa siedzi , ze nie ma jak zajrzec.
Wyniki mam ok - morfologie, krew tez - mocz dalej z bakteriami - mam brac urinal . No i cisnienie dzis mialam jakies wysokie - musze kontrolowac , jakby sie utrzymywalo wysokie mam sie zglosic do niej za kilka dni.
A no i maluszek jest ulozony miednicowo - ciekawe czy sie obroci - na ostatniej wizycie byl jeszcze glowka do dolu wiec cos sie poobracalo.

reklama
Marja gratki udanej wizyty....z moją córką też tak było bardzo wstydliwa była do 8 m-ca nic nam się nie pokazała za to teraz najbardziej lubi biegać na golasa....oby jej na przyszłość nie zostało bo się załamie!!!!!!!!!!

Jeszcze 1.5 h i do domku:) Mam mega nastroj bo moje kochanie dzisiaj w nocy bedzie juz w domku:)
Marja ale Twoja niunka dlugo sie ukrywa i jak tak dalej pojdzie to bedziesz miala niespodzianke;) i nie martw sie bo moj synek tez byl glowka w dol ale jestem pewna ze znowu sie przekrecil bo ostatnio czulam glowke ( baa nawet widzialam pod skora) po lewej stronie pepka:D

co do pazurkow ostatnio nawet pomalowalam ale musialam niezle nogi wykrecic haha:D

Ja na obiad mam dziś pierożki z truskawkami.
W taka pogodę nie mam sił stać przy garach i wymyślać bóg wie co.
Poleżałam na huśtawce w cieniu i słyszę jak maile mnie w domu na kompie bombardują a że czekam na ważne maile tak biegiem do góry.Dobrze,że jak mail przyjdzie i mam włączone głośniki na full to mi pika i słyszę aż w ogrodzie, tak bym siedziała na kompie zamiast w ogrodzie odpoczywać.
Ja ostatnio też robiłam sobie pazurki od nóg.Gimnastyka nieziemska a to tylko obciąć opiłować i pomalować na bezbarwno, bo innym kolorem miałabym i palce pomalowane nie tylko pazurki ha ha
Już powiedziałam,że chciałabym na lato miech na pazurkach u nóg french ale wtedy musiałabym odwiedzić kosmetyczkę, bo sama nie dam rady.
Moje dzieciątko właśnie ma czkawkę, urocze uczucie.
Wczoraj wieczorem szalało bezustannie od 22-24 wypychało się, przekręcało, stukało,pukało istny szał.

Witajcie kochane brzuchatki:-):-)

Na początek MYSZKA WZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, ZDROWIA, RADOŚCI, SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzis odebrałam wyniki i wsio ok oprócz morfologii, hemoglobine mam 10,6:szok::szok:od dwóch tygodni biore żelazo, mam nadzieje że z czasem wyniki się poprawią:tak:Poza tym glukoza po 1h 79!! Normalnie w szoku jestem:szok:.Ale jak pan Bóg przykazał byłam na czczo przez 12 godz przed badaniem, tylko woda. Może dlatego..

Aaaaa.. im bliżej rozwiązania tym głupsze sny mam. Szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y:

Słonecznego dnia kochane:-)

kerna ja to przetwory wyciągam od mamci, ona robi na dwie rodziny :-)

gratuluję udanych wizyt
marja cierpliwości a z drugiej strony będziecie mieć niespodziankę ;-) niektóre dzieciaczki to takie bezwstydne i rozkładają nogi ale Twoje maleństwo do tych nie należy :-D
ja siedzę przed kompem i mnie kręgosłup boli, chyba pójdę się przejść...

Agim ja też mam takie sny, że potem acły dzień nie mogę dojsć do siebie:sorry: ostatnio mi się śniło, że Michał jest nieuleczalnie chory:szok::szok::szok::szok: wiecie jaki miałam porabany dzień...:confused2:
Ja wczoraj w wannie gimnastyka z golarką...pochlastałąm się nieźle ale co zrobię...:cool2:
ja dzis placki ziemniaczane bo chodzą za mną od tygodnia ale kto mi zetrze ziemniaki:eek:

kasialle...och..zazdroszczę

Dziewczyny udusze :-D Wczoraj mnie necilyscie kalafiorem, fasolka, a dzis plackami ziemniaczanymi. Juz zaczynam sie slinic do komputera:-) Echh a tu jeszcze 3 godziny wytrzymac trzeba. Maz ma dzisiaj impreze firmowa, wiec musze cos tylko dla siebie przygotowac. Juz sama nie wiem na co sie zdecydowac;-)W planach bylo jajko sadzone, ziemniaczki i kefir. A teraz juz sama nie wiem.
Onionek filmik nieziemski:-D:-D:-D

reklama
Do góry