reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

witam sie dziewczyny,mam takie szybkie pytanko, z ile musze kupić tej glukozy na to badanie? pytam sie was poniewaz moja ginka mi nie powiedziała ani nie napisała dodam tylko ze skierowanie dała mi z łaską prawie na mnie obrazona,właśnie sie szykuje zeby jechać ale nie wiem co z tą glukozą,pomóżcie

Karolina jeśli będziesz czekać po badaniu 2 h to musisz mieć 75 g glukozy
Jeśli tylko 1 h to 50 g

Trzymam kciuki by wszystko poszło ok:)

reklama
WITAM PORANNIE PO MALEJ PRZERWIE NAWET NIE CZYTAM CO NASKOBALYSCIE BO JEST TEGO TYLE ZE MUSIAŁABYM POL DNIA CZYTAC

ZYCZE POWODZENIA NA WIZYTACH I GRATULACJE DLA UDANYCH JUZ WIZYT:-)

WITAM TEZ NOWE MAMUSIE :tak::tak::-D

MILEGO DNIA LASKI

Czesc dziewczyny:) witam sie z pracy..dzisiaj sloneczko swieci i zapowiada sie ladna pogoda:D

co do ząbkow to ja poleczylam wszystkie jak bylam na studiach i trafilam na swietna pania stomatolog do ktorej biegalam jak na skrzydlach;) teraz wszystkie zdrowe tylko czakaja na aparat;/

Biore sie dzisiaj za allegro i moze cos kupie dla synusia..boze jaka ja zielona jestem w tych sprawach;(

w nocy co sie przebudzilam to zgaga tak mnie meczyla ze spac nie moglam i chyba zwariuje z tym okropienstwem:(

cześć dziewczyny!!!!!!!
ja dzisiaj mam wolniutki dzień po wczorajszych szaleństwach wieczorem leżałam plackiem tak mnie ciągnęło:wściekła/y::szok: ale wiem, ze to moja wina:-( dzisiaj luzzzzzzzzzzz:tak:
muszę wam powiedzieć, że wczoraj po raz pierwszy doświadczyłam pozytywnej reakcji na mój brzuszek a gdzie? w urzędzie skarbowym....dostałam wezwanie i musiałam się tam osobiście udać a jak pani zobaczyła mnie z brzuszkiem to taką sympatyczną minkę zrobiła i wszystko kazała mi tylko:"proszę to tu napisać, tu podpisać itd....i do widzenia"
kurczę fajnie jak kobieta kobietę rozumie:tak:

co do allegro ja już jestem w nałogu kupowania dla maleństwa...wczoraj 3 dresiki....nie mogłam się opanować:-D jak tylko dotrą wstawię na wyprawkowym:tak:
mb_1 gratuluję córeczki!!!!!!!!!!

U mnie pogoda marzenie cieplutko, ale nie upalnie, lekki wiaterek....zaraz zabieram laptopa na balkon i delektuję się wolnym dniem:tak:
Miłego dnia kochane!!!!!!!!!

Cześć dziewczynki:)
Przepraszam, ze nie pisałam ale jakoś nie miałam weny. Czytałam za to systematycznie:-)
Ja jestem już po 75g glukozy i rzeczywiście badanie do najprzyjemniejszych nie należy. Nie dość, że to cholerstwo słodkie i ciepłe to jeszcze kłuli mnie trzy razy w tą samą żyłę i przy trzecim razie myślałam, że żyła mi eksploduje:wściekła/y:
Ale nic to najważniejsze jest zdrowie maluszka:-)
Wyniki odebrałam wczoraj i są ok.
Przed 73
po 1 h 124
po 2 100.

Byłam taka szczęśliwa, że po wizycie u mojej ginki zjadłam 500g ciastek a co:-)

Okazało się że znowu nic nie przytyłam:szok: i ja juz nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Znowu dostałam plik skierowań na badania w tym kolejny raz na tarczycę:-(.
Szymuś został okrzyknięty małym piłkarzem bo tak się wiercił i kopał, że lekarka nie mogła mu zmierzyć kości udowej:-). Słonko było ułożone poprzecznie i fikałao niemiosiernie.
Dostałam przykaz by przytyć 2 kg do następnej wizyty bo maluszek według wymiarów jest o tydzień młodszy:-(
Kurcze przed ciążą musiałam się pilnować by nie utyć a teraz jak chcę to nie mogę:-(

Kochane gratuluję Wam udanych wizyt i cieszę się że mb_1 poznałaś płeć dzidziusia.
Życzę Wam udanego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Witaj:-)
Nie martw się, ja do tej pory też nic nie przytyłam. Moja lekarka powiedziała, że nie mam się czym martwić.

Hej

Hausfrau - ale smakowicie wyglada ten tortttttt :-) Mniammm :-)

Mnie do poznej nocy meczyla potworna zgaga - myslalam, ze oszaleje i bede spac na siedziaco - bo tylko w takiej pozycji dalo sie wytrzymac.

Dzionek piekny a ja mam takie brudne okna, ze niedlugo nic przez nie nie zobacze - ale chyba mojego K. zatrudnie do pomocy, a co .. :-)

Pozdrowionka i milego dnia.

reklama
heyka

ja na jakis czas sie ulatniam z forum( ciekawe czy ktos by zauwazyl:rofl2: )
remont jest w stanie apogeum, wyprowadzlismy sie z chaty i nie mamy neta za 2-3 tygodnie finiszujemy:tak:

do milego
3majta sie:)

Do góry