reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam sie dziewczyny,mam takie szybkie pytanko, z ile musze kupić tej glukozy na to badanie? pytam sie was poniewaz moja ginka mi nie powiedziała ani nie napisała dodam tylko ze skierowanie dała mi z łaską prawie na mnie obrazona,właśnie sie szykuje zeby jechać ale nie wiem co z tą glukozą,pomóżcie

Karolina jeśli będziesz czekać po badaniu 2 h to musisz mieć 75 g glukozy
Jeśli tylko 1 h to 50 g

Trzymam kciuki by wszystko poszło ok:)

reklama
WITAM PORANNIE PO MALEJ PRZERWIE NAWET NIE CZYTAM CO NASKOBALYSCIE BO JEST TEGO TYLE ZE MUSIAŁABYM POL DNIA CZYTAC

ZYCZE POWODZENIA NA WIZYTACH I GRATULACJE DLA UDANYCH JUZ WIZYT:-)

WITAM TEZ NOWE MAMUSIE :tak::tak::-D

MILEGO DNIA LASKI

Czesc dziewczyny:) witam sie z pracy..dzisiaj sloneczko swieci i zapowiada sie ladna pogoda:D

co do ząbkow to ja poleczylam wszystkie jak bylam na studiach i trafilam na swietna pania stomatolog do ktorej biegalam jak na skrzydlach;) teraz wszystkie zdrowe tylko czakaja na aparat;/

Biore sie dzisiaj za allegro i moze cos kupie dla synusia..boze jaka ja zielona jestem w tych sprawach;(

w nocy co sie przebudzilam to zgaga tak mnie meczyla ze spac nie moglam i chyba zwariuje z tym okropienstwem:(

cześć dziewczyny!!!!!!!
ja dzisiaj mam wolniutki dzień po wczorajszych szaleństwach wieczorem leżałam plackiem tak mnie ciągnęło:wściekła/y::szok: ale wiem, ze to moja wina:-( dzisiaj luzzzzzzzzzzz:tak:
muszę wam powiedzieć, że wczoraj po raz pierwszy doświadczyłam pozytywnej reakcji na mój brzuszek a gdzie? w urzędzie skarbowym....dostałam wezwanie i musiałam się tam osobiście udać a jak pani zobaczyła mnie z brzuszkiem to taką sympatyczną minkę zrobiła i wszystko kazała mi tylko:"proszę to tu napisać, tu podpisać itd....i do widzenia"
kurczę fajnie jak kobieta kobietę rozumie:tak:

co do allegro ja już jestem w nałogu kupowania dla maleństwa...wczoraj 3 dresiki....nie mogłam się opanować:-D jak tylko dotrą wstawię na wyprawkowym:tak:
mb_1 gratuluję córeczki!!!!!!!!!!

U mnie pogoda marzenie cieplutko, ale nie upalnie, lekki wiaterek....zaraz zabieram laptopa na balkon i delektuję się wolnym dniem:tak:
Miłego dnia kochane!!!!!!!!!

Cześć dziewczynki:)
Przepraszam, ze nie pisałam ale jakoś nie miałam weny. Czytałam za to systematycznie:-)
Ja jestem już po 75g glukozy i rzeczywiście badanie do najprzyjemniejszych nie należy. Nie dość, że to cholerstwo słodkie i ciepłe to jeszcze kłuli mnie trzy razy w tą samą żyłę i przy trzecim razie myślałam, że żyła mi eksploduje:wściekła/y:
Ale nic to najważniejsze jest zdrowie maluszka:-)
Wyniki odebrałam wczoraj i są ok.
Przed 73
po 1 h 124
po 2 100.

Byłam taka szczęśliwa, że po wizycie u mojej ginki zjadłam 500g ciastek a co:-)

Okazało się że znowu nic nie przytyłam:szok: i ja juz nie wiem co o tym wszystkim sądzić. Znowu dostałam plik skierowań na badania w tym kolejny raz na tarczycę:-(.
Szymuś został okrzyknięty małym piłkarzem bo tak się wiercił i kopał, że lekarka nie mogła mu zmierzyć kości udowej:-). Słonko było ułożone poprzecznie i fikałao niemiosiernie.
Dostałam przykaz by przytyć 2 kg do następnej wizyty bo maluszek według wymiarów jest o tydzień młodszy:-(
Kurcze przed ciążą musiałam się pilnować by nie utyć a teraz jak chcę to nie mogę:-(

Kochane gratuluję Wam udanych wizyt i cieszę się że mb_1 poznałaś płeć dzidziusia.
Życzę Wam udanego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Witaj:-)
Nie martw się, ja do tej pory też nic nie przytyłam. Moja lekarka powiedziała, że nie mam się czym martwić.

Hej

Hausfrau - ale smakowicie wyglada ten tortttttt :-) Mniammm :-)

Mnie do poznej nocy meczyla potworna zgaga - myslalam, ze oszaleje i bede spac na siedziaco - bo tylko w takiej pozycji dalo sie wytrzymac.

Dzionek piekny a ja mam takie brudne okna, ze niedlugo nic przez nie nie zobacze - ale chyba mojego K. zatrudnie do pomocy, a co .. :-)

Pozdrowionka i milego dnia.

reklama
heyka

ja na jakis czas sie ulatniam z forum( ciekawe czy ktos by zauwazyl:rofl2: )
remont jest w stanie apogeum, wyprowadzlismy sie z chaty i nie mamy neta za 2-3 tygodnie finiszujemy:tak:

do milego
3majta sie:)

Do góry