reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

dzięki za miłe powitanie,moze krótko coś o sobie na piszę,bo tak wpadłam ;-)
to moja druga ciąża,pierwszą za długo się nie cieszyłam,bo niestety poroniłam,o tą walczyłam po poronieniu ponad 2 lata i były ciężkie 2 lata,bo wiecznie nic,miałam prolaktyne za wysoką,zbiłam nic witaminki,ziółka co sie dało i nic,aż w koncu się udało aż nie dowierzałam i bałam sie od początku,ale chyba normalne i oby do końca było dobrze :-)
niestety do 17tc wymiotowałam jak nie wiem tylko łóżko,do 20tc trzymały mdłości i prawde mówiąc 21tc ożyłam,ale jak ożyłam to kręgosłup się odezwał-mam skoliozę i wyciłek jednak jest dla kręgosłupa nosić brzuszek+cyce :-d przed ciąża nie narzekałam,ale teraz to melony cieżkie jak nie wiem,teraz ogólnie dobrze się czuję czasem zgaga jest,ale da się przeżyć czas tak leci,ze zanim się obejrzymy to będzie wrzesień :-)
mam nadzieje,ze z dnia na dzień wkrece sie zapoznam was i będzie fajnie,zawsze początki na forum ciężkie ale jak się poznamy pogawędzimy jest zawsze lepiej :tak:
Pozdrawiam was

witam nową mamusie! Wielkopolanka widze, a dokładnie bo skrót jakoś znajomy..:-)

reklama
dziewczyny, ale sobie spacerek zrobilismy:)strasznie przyjemna u nas dzisiaj pogoda!tylko stopy mi spuchly i tak jak weszlam, zdjelam buty , skarpetki i padlam na kanape:)))musze dojsc do siebie:)ale bylo milo, nawet KOchanie bez marudzenia czlapal sie moim zolwim krokiem:)))

Korba - fajnie, ze dzsiaj bylo lepiej:)))

Dalka - witaj!

Skrzacie - oby jutro Ci szybciutko pomogli:)

chyba zaraz na balkon jeszcze wyjde - trzeba korzystac z pogody!i truskawki "tutejsze" dzisiaj dorwalam - nie sa za slodkie, ale maja smak truskawek , a nie ziemniakow (tak dla mnie smakuja te wszystkie szklarniowe holenderskie itp) - zaraz Kochanie smietanke zrobi!!!!

milego wieczorku:)))

Cześć dziewczyny zagladam dopiero teraz bo neta mi urywało i w końcu ledwo, ledwo się połączyłam...:wściekła/y:
Widzę, że u nas zakupowo i to bardzo gorąco:szok::-):-) super, widać że czas leci i chwila moment a przybędzie ludzików;-)
nawet nie wiem co pisać po tkaim czasie..jutro mam wizytę u gina, rano u dentysty.
zobaczymy jak dzidzia rosnie:-)
Ja tez szykuję powoli coś różowego i w końcu M zacznie remontować pokoik, żebysmy się pomieścili.
no i nie wiem co tu jeszcze napisać..

Witaj dalka!

Ja jestem zła. Odebrałam jednak dzisiaj wyniki badań i oczywiście wszystko złe - morfologia - w kilku miejscach powyżej lub poniżej normy, mocz - znów dość liczne bakterie, glukoza za wysoka. Mam jakieś dziwne normy - na czczo miałam 4.83 mmol/l (w normie), a po 1 godzinie 7.92 (a norma <7.8). I pewnie będę musiała zrobić obciążenie 75tką i ehhhhhhhhhhhh.

Witam nową mamusię!!!!!
Ja dziewczyny padam...miałam bardzo zabiegany dzień, nie powinnam wiem ale zaraz to sobie odbije jak tylko dzieciaki wykąpie to mam 2kg truskawek do wciągnięcia :-D z cukrem oczywiście...mniam mniam....

Spokojnego wieczoru ciężarówki!!!!!!!
Ja też wsuwam truskaweczki z jogurtem wafelkowymi musli taka wariacja:-)
Oglądam meczyk, trzymam kciuki za canarinios, mąż na siłce więc będę musiała mu zdać relacje...
Moja księżniczka dziś delikatnie muska mamusię.
Miłego wieczoru

No bylo lepiej i stwierdzilam ,ze jak by tak mialo byc zawsze to moglabym chodzic czesciej gdyby nie kosmiczne koszty jak dla mnie za 2 zeby ;/ Witam nowa mamusie z konina jak przypuszczam czy nietrafilam ze skrotem? Ja wcinam arbuza i powoli robie sie pelna i okragla jak taki arbuz hehe :) Za chwile zrobie mezowi ser w foundie do meczu i moze sama tez sie skusze heheh :)

emilia ja już od dłuższego czasu mam chęc na fasolkę po bretońsku, ale nawet się za robienie jej nie biorę, bo niestety jak zrobię sama to mi wcale nie smakuje ;/ Jakie to przewrotne nieprawdaż?

korba super, że już masz spokój na dłuższy czas, ja się wybieram do dentysty, ale się zebrac nie mogę, strasznie się boję od zawsze...

dalka witam Cię serdecznie i bardzo się cieszę wraz z Tobą, że w końcu Ci się udało :)

alcia to super, że spacerek się udał. Ja dzisiaj też się dorwałam do truskawek i wypiłam 3 koktajle plus truskawki z cukrem. Objadłam się strasznie choc nadal mi mało ;D

dagna ja miałam 75tkę glukozy i muszę w końcu odebrac wyniki, dzisiaj miałam jechac, ale jakoś nie mogłam się zebrac. Boję się, żeby były tylko dobre wyniki.

Kurcze dzisiaj mam niskie ciśnienie wieczorem, a to już któryś raz... Dzisiaj miałam 95/60, a zdarza mi się 100/50, a rano zazwyczaj mam powyżej 130, ale mnie niż 140... Dziwne to moje ciśnienie, ciekawe co na to moja ginka powie, ale to dopiero 5 lipca się dowiem.
Milutkich senków życzę i przytulaski dla brzuszków ;)

reklama
Do góry