olcia23
list mama '05
moge tylko dziewczyny dodac ze po kilku tyg po porodzie(ok 3) samo zeszlo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justynka witaj z powrotem!!!!Dobrze,że już nie musisz tam być
Karolinka u nas panowało zapalenie spojówek, objawy jak opisujesz, szybko do lekarza i jutro powinno być dobrze....powodzenia;-)
Kasias nie wiem czy to normalne ale mi też co kilka dni krew poleci, nie mocno ale całkiem widocznie. W poprzednich ciążach też mi leciała, ja to sobie tłumaczę zmianą ciśnienia albo zwykłym przemęczeniem. Głowa do góry....
Któraś pisała o opuchliźnie w okolicy krocza....dziewczyny dla mnie to wstydliwy temat ale ja "tam" siebie nie poznaje...już nie piszę o bólu i ciągnięciu podczas stania i chodzenia ale kurczę wszystko mam opuchnięte....moja ginka nic na to nie mówi a ja się boję co będzie podczas porodu jakiś dól mnie łapie jak o tym pomyślę....
do tego pogoda jakaś niewyraźna.....
to ja pisalam-wiesz witaj w klubie,mialam tak z besiem tez takie zyly mi powychodzily,narazie mam spuchniete i boli a tak u mnie sie to zaczynalo wiec podejzewam ze bedzie podobnie.Lekarz mi wtedy powiedzial ze to zylaki ze jest duzy nacisk na te partie a jedne kobiety maja slabsze i inne nie.Powiedzial ze niebezpieczne by bylo gdyby byly od wewnatrz tez-tzn niebezpieczne przy naturalnym porodzie.ale ja mialm tylko z zewnatrz.tyle ja wiem zobaczymy tym razem
to ja pisalam-wiesz witaj w klubie,mialam tak z besiem tez takie zyly mi powychodzily,narazie mam spuchniete i boli a tak u mnie sie to zaczynalo wiec podejzewam ze bedzie podobnie.Lekarz mi wtedy powiedzial ze to zylaki ze jest duzy nacisk na te partie a jedne kobiety maja slabsze i inne nie.Powiedzial ze niebezpieczne by bylo gdyby byly od wewnatrz tez-tzn niebezpieczne przy naturalnym porodzie.ale ja mialm tylko z zewnatrz.tyle ja wiem zobaczymy tym razem
Któraś pisała o opuchliźnie w okolicy krocza....dziewczyny dla mnie to wstydliwy temat ale ja "tam" siebie nie poznaje...już nie piszę o bólu i ciągnięciu podczas stania i chodzenia ale kurczę wszystko mam opuchnięte....moja ginka nic na to nie mówi a ja się boję co będzie podczas porodu jakiś dól mnie łapie jak o tym pomyślę....
do tego pogoda jakaś niewyraźna.....