Kasias88
Fanka BB :)
Witam porannie uff... dzisiaj troszke mniej upalnie, bo w ubiegłym tygodniu leżałam w domu i myślałam, że nie zniosę tego upału. W piątek byłam na glukozie 75g i z tego co patrzyłam to dobrze mi wyszła z czego się niezmiernie ciesze, bo drugi raz bym przez to nie przeszła. Po pierwsze jest to ohydne, choć uwielbiam słodycze i wszystko co jest słodkie to ta mieszanka nie bardzo mi wchodziła Poza tym po pół godziny było mi strasznie słabo i właściwie pozostałe 1,5 godziny spędziłam na leżance, bo co wstałam to znowu musiałam tam wrócić tak mi slabo było I do tej pory nie wiem czy od tej pogody bo było bardzo gorąco i duszno i przez ta glukoze, a może przez to i przez to W sobote byłam z mężem na małej wycieczce, ale wróciłam zmęczona jakbym biegała gdzieś w maratonie dlatego też wczoraj leżałam plackiem i nie wyszłam nawet na chwile z domu
Prosze powiedzcie mi kochane czy jeśli mi dość często leci krew z nosa to jest to normalne?? Gdzieś czytałam, że jest to w miarę normalne w ciąży, ale wolę się zapytać, bo troche mnie to nie pokoi. Tzn. wiecie nie leci mi ciurkiem i codzinnie, ale tak co 2-3 dni i szczególnie wtedy gdy jest gorąco.
Zaraz postaram się nadrobić co naskrobałyście przez weekend
miłego dnia kochane
Prosze powiedzcie mi kochane czy jeśli mi dość często leci krew z nosa to jest to normalne?? Gdzieś czytałam, że jest to w miarę normalne w ciąży, ale wolę się zapytać, bo troche mnie to nie pokoi. Tzn. wiecie nie leci mi ciurkiem i codzinnie, ale tak co 2-3 dni i szczególnie wtedy gdy jest gorąco.
Zaraz postaram się nadrobić co naskrobałyście przez weekend
miłego dnia kochane