Mycha1
Fanka BB :)
Opetalo mnie i ogladam wozki na allegro;-)
Sara, ja to nawet ostatnio zrobilam znowu test
Dziwi mnie jednak ze ja na samym poczatku mialam mdlosci a teraz nic...
Jedyne co to zmeczona ciagle jestem i bardzo duzo spie, no i piersi sa inne niz zawsze i troszke jeszcze bola..
A jeszcze apytam,..
Bo wiem ze niby nie ma przeciwskazan poki lekarz nie zabroni, ale powiedzcie napewno mozna sie kochac bez zadnych ograniczen ile razy sie tylko chce??
Jezu ja tak samo siedzę nad tymi wózkami. Głęboki już mam po Hubercie i na zimę nietrzeba mi nic lepszego. Na wiosnę chciałabym kupić sobie jakąś fajową spacerówkę. Do tego czasu jeszcze ponad rok ale to takie przyjemne że niemoge się powstrzymać.
Co do seksiku to ja mam tam jak pisałaś, albo przez dłuższy czas wogóle albo non-stop
Co do seksiku to ja mam tam jak pisałaś, albo przez dłuższy czas wogóle albo non-stop
cześć wszystkim dlugo mnie nie bylo na forum z zaraz dalej znikam leże przeziębiona żadnej tego nie życzę mam nadzieje że szybko mi przejdzie do zobaczenia
A kysz chorobom a kysz!!! Zdrówka życzymy!!!
Witam panie moderatorki :-)
U mnie dzisiaj tak samo bardzo bardzo mdłościowo, od rana męka zjadłam na śniadanie paluszki solone bo tak mi doradziła siostra i wiecie że mi pomogły.Potem zjadłam kromkę z masłem i serek waniliowy i narazie basta!! Niechcę przedobrzyć żeby znów nie wróciło..
Witam panie moderatorki :-)
U mnie dzisiaj tak samo bardzo bardzo mdłościowo, od rana męka zjadłam na śniadanie paluszki solone bo tak mi doradziła siostra i wiecie że mi pomogły.Potem zjadłam kromkę z masłem i serek waniliowy i narazie basta!! Niechcę przedobrzyć żeby znów nie wróciło..