Hej Dziewczyny :-)
Ależ Wam zazdroszczę wakacji, korzystajcie, odpoczywajcie i delikatnie się opalcie .
Oliwka- cieszę się, że odezwałaś się. No niezbyt wesołe zdrowotne informacje, widzę że nie tylko ja się zdrowotnie pogorszyłam pod koniec ciąży. Obyśmy wyszły z tego cało i najważniejsze nasze dzieciątka! :-)Oliwko, ja też jak na razie mam tylko całkiem sporo ubranek nowych i używanych i...wanienkę. Tymczasem nic więcej nie kupujemy,
Justyna trzymam kciuki za pobyt w szpitali i wracaj szybko uzbrojona w wiedzę i pozytywne wieści. Zapisuj wszystko o tych cukrach, ja chętnie posłucham jakie masz wskazania i dietę. Zdrówka!
Dagna życzę Ci superowego wypoczynku!
Gaja - życzę udanych zielonych wczasów dla synka :-) To dobra szkołaq samodzielności dla dzieci. Mój pamiętam, niestety użył 2 par skarpetek, resztę przywiózł czystą....
Na szczęscie resztę łądnie przebierał i zmieniał. Ale śmiechu było, co nie miara.
I widze jesteś wytrwała w dietce, a wiesz nawet mi miło że jest nas więcej, tych które sobie troszke odmawiają jedzenia wszystkiego. Ale efekty nie powiem cieszą. Teraz pewnie byłabym jakieś 8 kg do przodu, jak nie lepiej...Tak pochłaniałam jedzenie i słodycze.
Małogoś, oj to będziesz teraz słomiana wdowa, ale widzę, ze wyjscia nie ma i juz sie przyzwyczailas do tej niewygody. Zuch dziewczyna! :-)
Mb_1 - niech czas w pracy przeleci Ci dzisiaj ekspresowo i udanych klapkowych zakupów życzę
Kinia1- i mnie czeka ostatni weekend na uczelni, niestety. Bo tam upały w salach nieziemskie, wszystko szklane( UŚ) ale klimy w salach na razie brak, dopiero w planie. Ale przezyjemy i laba...tak jak mówisz do listopada być może .
Pięknego, pogodnego ale nie za upalnego dnia dla Was Mamuśki