onionek
happy mama
sprawdze u nas w Bomi - tam jest spory wybór :-) Jak nie bedzie - to jakiegos znajomego z Wawy wyśle do Ciebie na osiedle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na osidlu też od niedawna sprowadzają ciechana, moja mama jak przyjeżdża do nas to zawsze pije ciechana miodowego ;-) Mnie jakoś specjalnie nie ciągnie do piwa, już ponad 2 lata nie piłam...HMMMM
U mnie na osiedlu- wpadaj,
Poważnie popatrz gdzie Ciechan dowozi swoje piwo, może być w dobrych sklepach z alkoholem
Tosiu, my mamy 200 x 220 i wszystko jest super dopóki nie popadnie się przespać na zwykłej wersalce. Jak pojedziemy do rodziców i nocujemy to ja na łózku a mąż na podlodze, bo nie możemy się pomieścić. Tak to się człowiek do luksusu przyzwyczaja ;-) hi hi. A pomysleć że za czasów studenckich potrafiliśmy spać całą noc na łóżku 1-osobowym :-) ;-) ah ta młodość...no ja po jednej nocy sie przekonałam, ze nie jest źle spać samemu :-) kupiliśmy łóżko 160 na 2 metry, ale i tak jakimś cudem M się znajduje na mojej połówce no a wczoraj całe łóżko stało się moim królestwem
Jak czytam o tych grach komputerowych to ciesze się że mój mąż gra w piłkę ;-) a zkomputerem to ma tyle wspólnego że przeczyta sport na onecie i zrobi przelew lub wysle maila firmowego ( z moją pomocą) :-)Dracula gratulacyje wielkie!!:-)
Nasz stary też cały czas spędza przy kompie na graniua mnie wówczas szlag trafia!!!! I też albo ma słuchawki na uszach i ja gadam do niego jak do słupa albo słyszę huk wystrzałów i durne komentarze współgraczy!!i wtedy to juz całkowicie się we mnie gotuję i jeszcze ten jego tik stukania myszką-masakra!!!!!!!!!