dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Do rodzenia dostaniesz sterylna koszule nie wolno miec swoich
niestety w pl ja rodzilam w swojej koszuli nie w sterylne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do rodzenia dostaniesz sterylna koszule nie wolno miec swoich
M
Ja się zastanawiam co ja zjem na obiad w ten skwar.
Witam się i ja!
Leżę właśnie z nogami w górze, bo już przybrały niewiarygodne rozmiary. Odpoczynek nocny też nic nie pomaga - wstaje, tak jak się kładę z obrzękami!
Może ktoś zna jakiś dobry sposób na te obrzęki!
Dorotka Wiesz naprawde musze przyznac , ze w Niemczech dbaja w szpitalach o matki z dzieckiem jest naprawde wszystko od nich co potrzbujesz, a przy wypisie ze szpitala ja w moim dostalam w prezencie czapeczke z H&M, skarpetki, i takie widerko do pampersow , ktore skreca kazdy woreczek z pampersem. Na sniadanie dostajesz liste co wybierasz biale pieczywo, wiloziarniste, bulki do tego co chcesz dzem, ser, wedline. Na obiad sa do wyboru trzy zestawy obiadowe w tym jeden wegetarianski + deser, kawa i herbata jest caly czas tez dla Twoich odwiedzajacych. Tak , wiec naprawde nie mozna narzekac
no to gratki-zebys teraz dalej chciala z nami gadac (zart)
Pani mgr msdracula WIELKIE GRATKI !!Brzuch mam twardy i ciagnie.....
Dziń dybry dziewczynki! :-):-):-):-)
Msdracula gratulacje :-):-):-)
Noooo!!! Gratulacje dla Pani mgr Msdraculi Wspaniale Kochana, a nie mówiłam ze bedzie 5 ? :-)
Ms dracula moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pani magister...dumnie brzmi;-)
Pani magister - gratulacje :-)
Gratulacje pani MAGISTER
Msdracula wielkie gratulacje dla świeżo upieczonej Pani Magister!!!
msdracula - wielkie gratulacje dla ciebie z powodu obrony