KAROLINA84
Fanka BB :)
witam was kochaniutkie dawno do was nie zagladałam ale szczerze mówiąc jakos weny nie miałam.ale na szczeście wszystko wróciło do normy:-) musze nadrobic wszystkie zaległości ,zeby wiedziec co sie u was działo jak mnie nie było,a troszke sie tego nazbierało.widziałam ze ostatnim poruszonym tematem były kwasy,takze ja biore od samego początku kwasy "MUM OMEGA"-kosztuja one 57 zł za 30 tabletek wiec niemało:-(ale co sie nie robi dla swojego maleństwa.Nie wiem czy wam pisałam ze byłam na wizycie??? ale w kazdym razie właśnie skończyłam antybiotyk który brałam na drogi moczowe,ze wzgledu na brzydkie wyniki moczu,krew też miałam nie ciekawa no i lekarka stwierdziła lekką anemie,takze witaminy i żelazo poszły w ruch,:-)w dalszy ciagu jestem na tabletkach podczymujących "FENOTEROL"ale ogólnie mimo upałow czuje sie bardzo dobrze,muszę sie tez pochwalic ze byłam wczoraj z meżem na 3d/4d
maluska wyszła swietnie ,wkleje potem fotke;-)ale prawde powiedziawszy spodziewałam sie czegos więcej po tym badaniu,tak niby zachwalają ale moim skromnym zdaniem nie jest to warte swoich pieniedzy zbyt mało widziałam a moze i przez to ze malutka sie non stop zasłaniała i dltego czuje niedosyt,dodam ze zapłaciłam 220 zł no ale cóz było mineło najwazniejsze ze maluśka zdrowa i mogłam sie troszke nia nacieszyc.ale sie rozpisałam pozdrawiam was serdecznie i całuje.
maluska wyszła swietnie ,wkleje potem fotke;-)ale prawde powiedziawszy spodziewałam sie czegos więcej po tym badaniu,tak niby zachwalają ale moim skromnym zdaniem nie jest to warte swoich pieniedzy zbyt mało widziałam a moze i przez to ze malutka sie non stop zasłaniała i dltego czuje niedosyt,dodam ze zapłaciłam 220 zł no ale cóz było mineło najwazniejsze ze maluśka zdrowa i mogłam sie troszke nia nacieszyc.ale sie rozpisałam pozdrawiam was serdecznie i całuje.