Misiaaka
Fanka BB :)
Justyna ja tez mam zaproszenie na wesele na 7 sierpnia i chyba raczej spasuje, bo jesli pogoda sie utrzyma (a raczej bedzie jeszcze cieplej) to ja nie wydole, po drugie nie mam kiecki a nie wiem jakich gabarytow bede za 2 m-ce skoro juz mam 10kg na plusie Na dodatek moj jest swiadkiem na tym slubie wiec niestety chyba bedzi emusial pojsc sam... Co do potwierdzanie, to ja po prostu powiem ze zalezy od tego jak bede sie czula tego dnia. Mam nadzieje ze zrozumieja, w koncu mamy prawo czuc sie niefajnieDziewczyny co byście zrobiły na moim miejscu (musimy potwierdzić przybycie do końca czerwca) jechać czy nie jechać??
Tak z innej beczki to ja jakiegos dola zaliczam dzisiaj caly dzien w domu przesiedzialam choc pogoda super,a ja sily na nic nie mam . Jest mi goraco poce sie i nic mi sie nie chce. Co chwila lzy same naplywaja mi do oczu, nie wiem o co chodzi. Cos czuje ze to lato da nam sie we znaki ...
Zagladam do Was dziewczyny ale jakos nie mam sily na pisanie i czasami ogrom postow to dla mnie za duzo
Bylam wczoraj na wizycie i szyjka ok, usg mi nie robila, dzidzia kopie jka szalona Niestety mam niskie zelazo, no i wczoraj zmierzyla mi cisnienie i mialam 140/90/ Jak na mnie to mega wysokie. I od razu tabletki przepisala. Nie wiem co robic bo mierzylam pozniej w domu i mialam 120/70 a dzisiaj 100/60 wiec chyba normalne, I teraz nie wiem czy brac te leki na nadcisnienie czy nie ...
Aj ale chaotyczny ten moj wpis )
Pozdrawiam wszystkie mamusie!