dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Witam na wieczór z bolącym zębem
Mało mi jak widać.....
I co ja teraz pocznę. Byłam dzis u dentystki to mi walnęła terminem na 5 lipiec Założyła tylko na szybko lekarstwo ale ząb dalej boli..i mam wrażenie, że to jednak nie ten ząb..
Dorotka umiesz leczyć przez neta Na dodatek mam takiego stracha przed dentystą chyba w spadku po moim ojcu, że wolę rodzic pewnie No i ta jest super deikatna i milutka....Ale jak ja wytrzymam miesiąc??
Angelus a chodzisz prywatnie do ginka?? Bo ja mam co wizytę usg Szkoda, no ale musisz uzbroic siew cierpliwość nie ma rady Trzymam kciuki za rozmowę
No to idę sobie oglądnę majewskiego, moze troszkę zapomnę o tym bólu...
hejka przez neta nie umiem leczyc
jaby co zapraszam do mnie
ale ciesze sie ze juz dzis lepiej,nie mialam sily juz wczoraj wchodzic na bb wiec pisze dzis
haha widze ze i tak nikt nie zauwazył ze mnie nie ma i ze sie pojawilam..no cóz pozostaje mi tylko se poczytywac was i tyle...bo jak do tej pory, to mam wrazenie ze pisze sama z soba...Widocznie tak strasznie nudno pisze...I sama za siebie trzymac kciuki bede za wizyte i wogóle..hahaha ale sie pozaliłam...i tez chyba sama do siebie.
Spokojnej nocy wrzesniówki...
Magi oj ja bylam wczoraj u diabetologa i tez niewiele kto zauwazyl
ja wychodze z zalozenia ze jesli juz ktokolwiek odpisze to nie ma sensu pisac drugi raz to samo
a tak wogole to widac ze niektorych z nas nie ma ale jak po kilku dniach sie odzywają to oki
Dzień dobry Mamusie :-)
Alcia, Korba powodzenia na wizytach i wszystkim Dziewczynom, które dzisiaj odwiedzają specjalistów ! :-)
Dorotka1 super, że wizyta u diabetologa poszła gładko, i wymogi tez chyba nie takie horrible? Że też statystycznie musiało dorwać na cukrzycę obie forumowe Dorotki , hihi ;-)
nie jest zle,ciesz sie ze nie polozylam sie do tego szpitala tylko tak szybko to zalatwilam
a do diety juz sie przyzwyczailam
Witam po baaaardzo dlugim weekendzie U nas upal niemilosierny mimo ze unikam bezposredniego slonca to i tak daje mi sie on we znaki.W niedziele dostalam bolow brzucha polaczonych ze skurczami wyladowalam w szpitalu ,ale wszystko okazalo sie byc ok.Macica cwiczy jakies tam skurcze i mam wiecej lerzec i odpoczywac.w ciagu ostatnich 2 tygodni brzuch mi urosl do nieziemskich rozmiarow stal sie wielki ,ciezki i "nieporeczny" az strach pomyslec co bedzie za 2ipol miesiaca Nie wiem czy uda mi sie nadrobic zaleglosci w czytaniu ,ale od tej chwili postaram sie byc znowu na biezaco. Milego dnia !!!
oj uwazaj na siebie
oj na bóle pleców i kręgosłupa to i ja mogę ponarzekać :-( czasami to nawet nie wiem co mam ze sobą zrobić tak boli... ale pocieszam się że to tylko 3 miesiące zostały do końca :-)
Swoją drogą zastanawiam się która z nas się pierwsza rozpakuje... niektóre z nas mogą mieć swoje maleństwa w połowie sierpnia a to już tuż tuż
napewno blizniakowe mamy lub przez cc
a tak poza tym to ja planuje kolo polowy sierpnia bo musze core do przedszkola odprowadzic
no ja też was kochane czytam i nie piszcie ze piszecie same do siebie
tez Ciebie czytam magi
hej dziewczynki u nas wietrzyscie sie zrobilo... sluchajcie powiedzcie mi czy wy tez macie takie pojedyncze uklucia tam na dole... bo nie wiem czy to skurcze i czy powinnam zglosic mojej gin?
pozdrawiam i trzymam kciuki za wizyty
mysle ze to ucisk na nerw,mnie tez tak boli czasami
hejka
mam przyplyw energii normalnie
robie dzemy z truskawek
do pozniej