Oj chyba wczoraj wiele z nas mialo narzekaniowy dzien;-)
Chyba kazdej z nas przytrafilo sie, ze post nie zostal zauwazony. Dlatego ja zapytam jeszcze raz.
Jak to jest z alergia? Czy to prawda, ze jesli ojciec ma alergie na pewne skladniki pokarmowe, to ja powinnam ich tez unikac?? Mam wielka ochote na czeresnie, ktore pojawily sie u mnie w sklepie. Boje sie jednak sprobowac, bo maz jest na nie uczulony. Chyba mi jezyk do ... ucieknie
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoras z Was uczeszcza na Aqua Aerobik? Ja juz nie moge chodzic na pilates, poniewaz instruktor daje coraz wiecej cwiczen na miesnie brzucha. A bez sensu lezec 45 minut, a 15 cwiczyc
Dlatego ostatnio to tylko spacery, cwiczenia w domu. Jednak brakuje mi sportu w grupie. Dlatego pomyslalam o tym Aqua Aerobiku. W moim miescie organizuja specjalny dla kobiet w ciazy. Tylko nie wiem, czy dam rade, jesli mnie ciagle skurcze w nogi lapia??
monia.gryc (o ile dobrze pamietam) czesto plywasz. Jak u Ciebie ze skurczami? Nie mecza Cie w wodzie?
A zgadzam sie z opinia 85Justyny. Beniaminka Twoje posty bija madroscia. Tez bardzo chetnie je czytam:-)
Ja dzis w bardzo dobrym nastroju. Poranny spacer przed praca, to jest to;-) Mam nadzieje, ze po pracy tez sie uda, choc zapowiadaja opady. Czeka mnie znow intensywny dzien w pracy. Dobrze, ze nie caly przed komputerem, ale szkoda ze caly w pozycji siedzacej.
Milego, slonecznego dnia brzuchatki.