reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam
Piękna pogoda wynagradza ciężką nockę a bardziej dziwna bo mogłam spac tylko na boku a jak się przewracałam to od razu bolało w okolicach zaraz jak sie brzuch zaczyna a na boku przechodziło :sorry2: dziwne to jakoś , na razie jest ok
do tego jak na złośc wyszła mi opryszczka na ustach ( dla mnie to nic nowego ale ostatnio sie cieszyłam bo od sierpnia poprzedniego roku nie mialam ) :wściekła/y: i koleżanka używała tisane taki balsam ( lek homeopatyczny ) i zastanawiam sie czy kupić bo nie wiem czy mogę

poza tym m,usze dziś wskoczyc do pracy po jakies zaświadczenie ktore ma mi lekarz podpisać , ktoras może wie oco może chodzić ???

calineczka, jak najbardziej możesz!!! ja używam go od kilku już lat i jeśli już "zimno" mi wyskoczy to znak, że używałam torebki, w której akurat tisane nie było:)))) naprawdę polecam!!!

a, i sorki za wtręta, bo ja z październikówek (pewnie Bąbel wykluje się na przełomie:p), a zajrzałam do Was, żeby poczytać czy miałyście już test z glukozą i jak wrażenia:)))

ojej, Kerna współczuję...
a ja co robię?? jak zwykle..nudzę się.. dziś M przyjechał wcześniej, więc myślę.. fajnie! zjadł obiad, zadzwonił kuzynki mąż i pojechali na basen :-( więc już nie fajnie.. jeszcze się nie mogę do niego dodzwonić a mógłby mi pizze przywieźć.. niech i ja coś z tego mam.. a tu nic...

Korba gratuluje wyników!
Kerna współczuje.

Ja po kąpieli z mega pianą.:-) Teraz wcinam sałatke z pomidora, ogórka i cebuli ze śmietaną.
Dziewczyny mam pytanie czy 2 godziny po posiłku cukier 114 to dobrze czy źle?

Kasiona Sto lat w szczęściu i miłości:)
Kobra- gratulacje:)
Asiek powodzenia:)

My dziś po wizycie w Poznańskim Nowym ZOO, chodziliśmy od 11- 17:30, więc padam na twarz, ale dla tych wszystkich uśmiechów Jacka jutro bym nawet przeszłą drugi raz...:)ale nie planuję:)Jutro Poznań zaczyna Jarmark Świętojański i w ogóle ma akcję Poznań za pół ceny, więc trzeba pomyśleć jak to efektywnie wykorzystać:)mykam pod prysznic i do wyrka:)

Korba gratuluje wyników!
Kerna współczuje.

Ja po kąpieli z mega pianą.:-) Teraz wcinam sałatke z pomidora, ogórka i cebuli ze śmietaną.
Dziewczyny mam pytanie czy 2 godziny po posiłku cukier 114 to dobrze czy źle?

Skrzaciku...norma 2h po posiłku jest 60-120....a na czczo 60-90-przynajmniej ja tak mam...
Kasonka wszystkiego najlepszego...
Korba gratuluję....:tak:

Hejo. Witam wieczorowa pora..

Wrocilismy z posiadowki rodzinnej i posiadowki w ogrodku piwnym.. Pogoda wciaz ladna.. Jutro ruszamy z miasta :-)

Korba - gratulejszyns :-)

Kerna - fajna rozpiska.. Ja musze zaczac zaopotrywac sie w kosmetyki, buteleczki itp. bo narazie skupilam sie na kwestii odziezowej hehe..

Pozdrowionka.. klade sie do wyrka wykąpana i pachnąca :-)

Ostatnia edycja:
witam. Taka ładna pogoda, że chyba wybiorę się później z psem na jakiś spacerek dłuższy. Mąż w pracy, więc może jak wróci to też gdzieś pojedziemy pospacerowac, bo dawno nie było takiego weekendu jak ja miałam wolne, a nie siedzę w szkole. Jak pogoda taka to i humor od rana lepszy, choc dzisiaj znowu zostałam obudzona. Ehhh... Mój mąż nie potrafi po cichu szykowac się do pracy ;/ Zawsze robi to tak cicho, że budzi mnie jakiś huk... Na dodatek pies sąsiadów szczeka już ze 2 godziny bez przerwy, a oni się czepiają, że to nasz pies poszczeka przez parę minut jak wychodzimy z domu ;/ Niektórzy ludzie są naprawdę dziwni.
Wypadałoby zaraz wziąc się za sprzątanie, a później jakieś śniadanko może zjeśc? Przez to siedzenie w domu wcale nie mam apetytu, a i tak dużo tyję ;/ Zobaczymy ile będę ważyła we wtorek u lekarza, ile mi się przytyło.
Miłego dnia życzę i równie ładnej pogody jak u mnie :)

reklama
Do góry