beti14011984
Fanka BB :)
dziekuje dziewczynki za odp
a jeszcze któras mamcia mi powie swoje zdanie na temat wyników?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka zrana -wypilam czekolade na goraco i pojadlam krakersow
onionku-wydaje mi sie ze jest juz na kulinarnym przepis na gofry
asiek-powodzonka,a i ja tez stram sie o cesarke a co z tego bedzie zobaczymy...
co do siary to ja juz mam z tydzien oj zblizamy sie do finisu wielkimi krokami
a i wiecie co wczoraj w tym parku spodkalysmy znajoma mojej znajomej i miala w wozeczku 2 tygodniowa coreczke ,urodzilasie wieksza niz moj Besiu a wydawala sie taka mala.Szok ze to tak szybko sie zapomina jakie malutkie sa noworodkiAle poczulam taki spokoj jak ja zobaczylam bo uswiadomilam sobie ze to jednak wszystko sie pamieta ....
![]()
Witam kochane w samo południe:-)
Jakoś nie mam weny do pisania, do czytania jakoś bardziej:-)
Dziś piękna, słoneczna pogoda więc zrobiłam wielkie pranie, powieszać będzie mąż bo miski ciążkie jak cholera a ja mam zakaz dźwiganiaZ długich spacerów na powietrzu zrezygnowałam jakiś czas temu i teraz są efekty, trochę wysiłku i męcze się jak cholera, dyszę jak parowóz
A dłuższe stanie to zaraz brzuch ciągnie, krocze boli ach jak stara baba:-(Polegiwanie ma swoje dobre i złe strony, jeszcze 3 miechy
Miłego, słonecznego popołudnia wszystkim![]()
czy widziała któraś z mamusiek moje wyniki glukozy???????? co mozecie powiedzieć?
Justyna trochę słodsze niz herbataA to an pewno glukoza
Zdrówka życzę
Korba moje gratulacje!!!! :-)
:-)