reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

onionek całe szczęście dzisiaj już normalny dzień.
gizela ja też szukam wózka w takiej cenie, nawet już mam wynaleziony jeden fajny, ale kurcze nie wiem czy to nie za wcześnie, żeby kupować. Mimo, że będzie dziewczynka to wózek jest błękitny w kwiaty.

Pogoda narazie nie zapowiada się zbyt ładnie, ale nigdy nic nie wiadomo, bo zapewne się przejaśni. Dzisiaj coś mnie boli brzuch bardzo dziwnie i okolice pępka. Zaraz będzie pora na śniadanko po lekach, a później zakupy i sprzątanie. Jak to zwykle bywa po pobycie całodniowym męża w domu, że nic nie mam ochoty robic, a następnego dnia mam kupę roboty ;/ Czasami to chciałabym, żeby ktoś mi posprzątał i wszystko zrobił za mnie, a ja wtedy bym cały dzień przeleżała i przespała.

reklama
onionek całe szczęście dzisiaj już normalny dzień.
gizela ja też szukam wózka w takiej cenie, nawet już mam wynaleziony jeden fajny, ale kurcze nie wiem czy to nie za wcześnie, żeby kupować. Mimo, że będzie dziewczynka to wózek jest błękitny w kwiaty.

Pogoda narazie nie zapowiada się zbyt ładnie, ale nigdy nic nie wiadomo, bo zapewne się przejaśni. Dzisiaj coś mnie boli brzuch bardzo dziwnie i okolice pępka. Zaraz będzie pora na śniadanko po lekach, a później zakupy i sprzątanie. Jak to zwykle bywa po pobycie całodniowym męża w domu, że nic nie mam ochoty robic, a następnego dnia mam kupę roboty ;/ Czasami to chciałabym, żeby ktoś mi posprzątał i wszystko zrobił za mnie, a ja wtedy bym cały dzień przeleżała i przespała.

Mnie się wydaje,że nie za wcześnie....:tak:

ja tez uwazam ze jesli trafia sie okazja to nie ma na co czekac :))) my wózek kupilismy jakies 2 miesiace temu wlasnie dla tego ze trafila sie okazja- tez na allegro używany :)

a ja dzis na 15 mam wizyte u lekarza- znów zobaczymy nasza małą księzniczke :)
no i musze pogadac z Pania doktor o porodzie w wodzie bo zaczynam brac to pod uwagę.....

hejka
jak tak czytam co jecie lub pijecie to az mnie skreca normalnie,bo wiekszosci z tych rzeczy nawet nie probuje
wczoraj natomiast zjadlam caląmiske truskawek i cukier spoko 116(ale truskawki bez cukru-na szczescie nie byly kwasne)

Kerna wspolczuje kulszowki,ja ze 3 dni sie meczylam dwa tyg temu w weekend

Asiek powodzenia na wizycie

Gizelko ciesze sie ze wizyty nie takie czeste i ze cukier sie unormowal

ja jade odebrac wyni cytologii na poniedzialkową wizyte do diabetologa

milego dnia

Asiek powodzonka na wizycie....:tak:trzymam kciuki byś sobie załatwiła tak jak chcesz z tym porodem....
A ja muszę czekać na kolej wydarzeń z porodem!
no raczej nie uda mi sie tak jak bym chciała... bo ja bardzo bym chciała cesarke.... a po moim 1 porodzie to tak sie panicznie boje :((

Dorotko widze ze Ty tak samo jak ja - wczoraj cały kilogram zjadłam truskawek- tak tęskniłam za tym smakiem....

Teraz z ranka ja się witam:tak:...DZIĘKUJĘ KAŻDEJ Z WAS ZA DOBRE SŁOWA!!!!!!!!!!!!DOBRZE MIEĆ WSPARCIE!!!
Nadążyć za wami nie mogę...Już się pozbierałam i nabieram sił...bo to już ostatnie 3msc:szok:...Teraz rozglądam się za wózkiem taki do 500zł...na razie wpadł mi w oko Atlantic-używany,ale do kupna to jeszcze mam czas-chyba ,że wtrafi się super okazja....to najwyżej pożyczę pieniądze na ten wózio....a tak powoli trza uzupełnić inne rzeczy dla bobaska....
Widzę ,ze u nas dziś będzie piękna pogoda....bo już jest jasne niebo i nie ma chmurek:tak:...
Powiem wam,że we wtorek byłam w Zielonej-górze w poradni diabetologicznej i udało mi się załatwić,że nie muszę juz jeżdzić do Poznania co 2tyg....Teraz mam wizytę 22 czerwca...a do tego czasu mam mnóstwo badań porobić....w tym okulistę....
Wczoraj byłam u kuzynki i się obżarłam-myślałam,że cukier zapewne z 200 będzie a tam ja patrzę-111:-)...a dziś mam okropną zgagę....
Na razie cukry u mnie skaczą....najgorzej jest jak zaczynam mieć niedocukrzenie:-(,ale organizm daje znaki-całe szczęście....
Dziewczyny wy macie już siarę w piersiach?-ja jeszcze nic a nic-tylko czasami mam końcówki sutków całe białe,ale to żaden nalot czegoś tam....tak jakby krew tam by nie doszła:sorry2:.
Zaczynam co raz bardziej myśleć o porodzie...i jak to będzie w końcu ze mną....bo niby moja lekarka powiedziała na 100% CC-ale ja w to tak do końca nie wierzę...:dry:-no ale zobaczymy...:cool2:

Super, ze nastroj wraca Gizelo i ze z cukrowa sprawa sie klaruje zarowno z terminami wizyty, jak i Twoim wynikiem po takiej ilosci slodkosci :-)
Ja wczoraj po poludniu obejrzalam plyte pt. Ciaza od A do Z.. oczywiscie w koncowce dwa porody, jeden sn, drugi cc.. ciary mi przeszly i stwierdzilam, ze to jednak po raz ostatni zapodaje sie sobie takie filmy na dlugi czas przed rozwiazaniem.

Kerna
?Ja jak sie najem wieczorem to tez nie moge oddychac... mam wrazenie, ze wszystkie narzady wewnetrzne wchodza mi pod zebra a przepone mam zgnieciona do maximum..

Pogoda cudna, po kawie wypuszczam sie na spacer.. pewnie wróce z rekla truskawek :-D

Pozdrowionka i powodzenia tym wszystkim, ktore maja dzis wizyty :-)

witam :)
nie było mnie ostatnio bo padnięta jestem i szybko mykam spać więc mało zaglądam :(
na początek powodzonka na wizytach :) ja dziś byłam na krwi i odebrałam po tygodniu wyniki glukozy na czczo 93 i po 2 godz też 93 wiec chyba ok co???????
jutro mam wizytkę huraaa :)
mnie czasem cos z cucuszkow leci takie żółte ale tylko jak przycisnę ;) co do rzeczy dla córecki mam sporo ciuszków ale popiorę je dopiero w sierpniu żeby 2 razy nie robić jednego ... wózek też kupimy na koniec żeby gwarancja jak najdłużej była....pogoda od wczoraj u nas śliczna,oby zostało tak :)
czekam aż moje kochanie zaserwuje truskawki z cukrem i smietanka :)

reklama
Witam przy kawusi i pieknej slonecznej pogodzie ,synus jeszcze tylko zje sniadanko i pakujemy sie na weekend nad morze troszke odpoczac
zycze wszystkim wrzesnioweczkom milego dnia ,udanych wizyt no i superanckiego weekendu;-)

Do góry