reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Melduje sie po spacerku i wyszorowaniu psa w wannie :) Ja lozeczko tez juz mam zakupione ale poki co nie przywozilam je do siebie bo nie mamy tyle miejsca no i po co ma stac 3 miesiac rozlozone i sie kurzyc. A wozek tak jak i fotelik samochodowy tez mamy w planach zakupic jakos w sierpniu jak i cala reszte wyprawki bo w sumie musielibysmy teraz a tak na szybko to zadna przyjemnosc. Ja wraz z mezem od 27 czerwca wyjezdzamy na oboz szkoleniowy, a pozniej odrazy do anglii i wracamy w sierpniu wiec mam nadzieje ,ze wtedy bede miala jeszcze sily by spokojnie nakupowac co trzeba :)

reklama
a ja po wizycie u rodziców....siostra robiła właśnie gofry:tak: więc teraz wprost pękam z przejedzenia:tak: no i muszę wam powiedzieć, że dzisiaj po raz pierwszy w moim rodzinnym domu spotkałam się z przyszłym szwagrem( bo tak się zapowiada) nie byłoby w tym nic dziwnego poza tym, że facet jest wdowcem z trzema synami:szok::-D a moja siostra to samotna matka od prawie 12 lat:szok: w rodzinie mówimy, że byli sobie pisani:tak: wreszcie widzę, że z siostry, z którą nie mogłam się dogadać jest naprawdę fajna babka:-) bardzo mnie to cieszy:-)

co do swędzenia prócz brzucha swędzą mnie plecy na wysokości lędźwi....ta tak jakby brakowało mi skóry na plecach bo cała idzie na brzuch:tak: muszę więc plecy tezolidnie kremować........

mój mąż i dzieci na meczu...teraz sobie leniu****e ale mi dobrze:tak:
wózka jeszcze nie kupiłam pomyślę w okolicach sierpnia a nawet września o tym;-)
czy któraś ma też taką ochotę na sok pomarańczowy jak ja? mogę dziennie wypijać litr i nadal mi się chce!!!!!!!!!!

No to widze dziewczyny ze tak jak ja ,łóżeczko mam już kupione i czeka spakowane na swój czas,a co do wózka to z kilku wybranych musze wybrac ten jeden ,ale myśle ze kupię wózek w przyszłym miesiącu to jeszcze mam czas zeby sie was dziewczyny poradzic bo sama nie dam rady.

Mam pytanie do dziewczyn ktore mieszkają w Niemczech wiecie moze na jakic stronkach sa fajne wozki dla dzieci moga byc rowniez sklepy z wozkami uzywanymi??

alez u nas pieknsa pogoda:-D.....nareszcie:tak:
Wiesz ja juz kupilam nowy z 2 letnia gwarancja na ebayu ale z shopu bralam udzial w licytacji i wyniosl mnie o 220 euro mniej niz w sklepie ( zaplacilam w sumie z przesylka 130 euro). Mozesz zobaczyc tez na www.myToys.de

Saara ja tez kupilam taka butelke z kubusiem puchatkiem ;)
W Müller byly po 3,99
Witam i ja
J Teraz nie mam tego problemu bo zaczęłam używać olejku migdałowego i wszelkie swędzenia przeszły:tak:
Emilia to wina progesteronu na pewno;-);-);-)
Narobiłyście mi samaka na soczek marchwiowo-buraczany:tak:
Z tym olejkiem migdalowym masz racje . czyni cuda

Dziewczyny z Niemiec zajrzyjcie na strony C&A co godzine nowe towary mozna kupic np dresiki przecenione z 19 euro na 1 euro.
http://www.cunda.de/Shop/HtmlOver/over_sale.html?l1=%27Babies%27&l3=%27Reduzierte%20Einzelteile%27&l4=%27Kollektion%27

Witam dziewczyny po popołudniowej drzemce. Dzisiaj nic kompletnie nie robię, nawet z psem nie muszę wychodzic, bo mąż to robi :] Dzisiejszy dzień taki leniwy jest, niecierpię takich świąt...
Co do wózka to mam zamiar kupic dopiero w sierpniu, wraz z łóżeczkiem, narazie tylko fotelik mamy:)
Pozdrawiam

A my wrocilismy po 4 godz z cudownego spaceru:)aja tam kupe atrakcjii dla dzicakow i moje dziecko nie chcialo wracac....

karolina-co do wozka to j teznie mam (wybralismy juz) ale planujemy zamowic w lipcu,lozeczko jest po besiu ale takie fajne to z tych wikeszych "mamas and papas" i baaardzo sie ciesze ze nie oddalam:)

-co do gofrow lilu-t za mna chodz codziennie i ciagle mam kupic gofrownice ....i chyb jutro kupie :)

witam i ja :-) popołudnie spędziłam u mojej kuzynki i jej pięciomiesięcznego synka (cudowny dzieciaczek) co do wózeczka to nie mamy i nawet jeszcze nie mamy pomysłu jaki kupić narazie zastanawiamy się nad łóżeczkiem...

reklama
Wiesz ja juz kupilam nowy z 2 letnia gwarancja na ebayu ale z shopu bralam udzial w licytacji i wyniosl mnie o 220 euro mniej niz w sklepie ( zaplacilam w sumie z przesylka 130 euro). Mozesz zobaczyc tez na www.myToys.de

W Müller byly po 3,99

Z tym olejkiem migdalowym masz racje . czyni cuda

Dziewczyny z Niemiec zajrzyjcie na strony C&A co godzine nowe towary mozna kupic np dresiki przecenione z 19 euro na 1 euro.
C&A Online Shop | Mode günstig kaufen

Haha to jak bede cos wiedziala to zawsze ci dam cynk. Aha teraz w Baby one sa siedzonka samochodowe z wszystkimi testami ADAC po 49 Euro.
To trochę niesprawiedliwe:-(, czemu u nas tak nie ma??? Ja też chcę dresik za 1 Euro!!!:-p

Do góry