reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Melduje sie po spacerku i wyszorowaniu psa w wannie :) Ja lozeczko tez juz mam zakupione ale poki co nie przywozilam je do siebie bo nie mamy tyle miejsca no i po co ma stac 3 miesiac rozlozone i sie kurzyc. A wozek tak jak i fotelik samochodowy tez mamy w planach zakupic jakos w sierpniu jak i cala reszte wyprawki bo w sumie musielibysmy teraz a tak na szybko to zadna przyjemnosc. Ja wraz z mezem od 27 czerwca wyjezdzamy na oboz szkoleniowy, a pozniej odrazy do anglii i wracamy w sierpniu wiec mam nadzieje ,ze wtedy bede miala jeszcze sily by spokojnie nakupowac co trzeba :)

reklama
a ja po wizycie u rodziców....siostra robiła właśnie gofry:tak: więc teraz wprost pękam z przejedzenia:tak: no i muszę wam powiedzieć, że dzisiaj po raz pierwszy w moim rodzinnym domu spotkałam się z przyszłym szwagrem( bo tak się zapowiada) nie byłoby w tym nic dziwnego poza tym, że facet jest wdowcem z trzema synami:szok::-D a moja siostra to samotna matka od prawie 12 lat:szok: w rodzinie mówimy, że byli sobie pisani:tak: wreszcie widzę, że z siostry, z którą nie mogłam się dogadać jest naprawdę fajna babka:-) bardzo mnie to cieszy:-)

co do swędzenia prócz brzucha swędzą mnie plecy na wysokości lędźwi....ta tak jakby brakowało mi skóry na plecach bo cała idzie na brzuch:tak: muszę więc plecy tezolidnie kremować........

mój mąż i dzieci na meczu...teraz sobie leniu****e ale mi dobrze:tak:
wózka jeszcze nie kupiłam pomyślę w okolicach sierpnia a nawet września o tym;-)
czy któraś ma też taką ochotę na sok pomarańczowy jak ja? mogę dziennie wypijać litr i nadal mi się chce!!!!!!!!!!

No to widze dziewczyny ze tak jak ja ,łóżeczko mam już kupione i czeka spakowane na swój czas,a co do wózka to z kilku wybranych musze wybrac ten jeden ,ale myśle ze kupię wózek w przyszłym miesiącu to jeszcze mam czas zeby sie was dziewczyny poradzic bo sama nie dam rady.

Mam pytanie do dziewczyn ktore mieszkają w Niemczech wiecie moze na jakic stronkach sa fajne wozki dla dzieci moga byc rowniez sklepy z wozkami uzywanymi??

alez u nas pieknsa pogoda:-D.....nareszcie:tak:
Wiesz ja juz kupilam nowy z 2 letnia gwarancja na ebayu ale z shopu bralam udzial w licytacji i wyniosl mnie o 220 euro mniej niz w sklepie ( zaplacilam w sumie z przesylka 130 euro). Mozesz zobaczyc tez na www.myToys.de

Saara ja tez kupilam taka butelke z kubusiem puchatkiem ;)
W Müller byly po 3,99
Witam i ja
J Teraz nie mam tego problemu bo zaczęłam używać olejku migdałowego i wszelkie swędzenia przeszły:tak:
Emilia to wina progesteronu na pewno;-);-);-)
Narobiłyście mi samaka na soczek marchwiowo-buraczany:tak:
Z tym olejkiem migdalowym masz racje . czyni cuda

Dziewczyny z Niemiec zajrzyjcie na strony C&A co godzine nowe towary mozna kupic np dresiki przecenione z 19 euro na 1 euro.
http://www.cunda.de/Shop/HtmlOver/over_sale.html?l1=%27Babies%27&l3=%27Reduzierte%20Einzelteile%27&l4=%27Kollektion%27

Witam dziewczyny po popołudniowej drzemce. Dzisiaj nic kompletnie nie robię, nawet z psem nie muszę wychodzic, bo mąż to robi :] Dzisiejszy dzień taki leniwy jest, niecierpię takich świąt...
Co do wózka to mam zamiar kupic dopiero w sierpniu, wraz z łóżeczkiem, narazie tylko fotelik mamy:)
Pozdrawiam

A my wrocilismy po 4 godz z cudownego spaceru:)aja tam kupe atrakcjii dla dzicakow i moje dziecko nie chcialo wracac....

karolina-co do wozka to j teznie mam (wybralismy juz) ale planujemy zamowic w lipcu,lozeczko jest po besiu ale takie fajne to z tych wikeszych "mamas and papas" i baaardzo sie ciesze ze nie oddalam:)

-co do gofrow lilu-t za mna chodz codziennie i ciagle mam kupic gofrownice ....i chyb jutro kupie :)

witam i ja :-) popołudnie spędziłam u mojej kuzynki i jej pięciomiesięcznego synka (cudowny dzieciaczek) co do wózeczka to nie mamy i nawet jeszcze nie mamy pomysłu jaki kupić narazie zastanawiamy się nad łóżeczkiem...

reklama
Wiesz ja juz kupilam nowy z 2 letnia gwarancja na ebayu ale z shopu bralam udzial w licytacji i wyniosl mnie o 220 euro mniej niz w sklepie ( zaplacilam w sumie z przesylka 130 euro). Mozesz zobaczyc tez na www.myToys.de

W Müller byly po 3,99

Z tym olejkiem migdalowym masz racje . czyni cuda

Dziewczyny z Niemiec zajrzyjcie na strony C&A co godzine nowe towary mozna kupic np dresiki przecenione z 19 euro na 1 euro.
C&A Online Shop | Mode günstig kaufen

Haha to jak bede cos wiedziala to zawsze ci dam cynk. Aha teraz w Baby one sa siedzonka samochodowe z wszystkimi testami ADAC po 49 Euro.
To trochę niesprawiedliwe:-(, czemu u nas tak nie ma??? Ja też chcę dresik za 1 Euro!!!:-p

Do góry