reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Juz sie nie moge doczekac:tak:
Ale z drugiej strony diwne to bedzie o zawsze miala mplaski brzuch (no moze procz okresu otylosci)
Ale w momentach gdy dbalam siebie i pilnowalam wlasciwej wagi to plasciutko zawsze bylo...

Narazie to sie modle zeby wszystko dobrze bylo i zeby na nastepnej wizycie lekarz byl w stanie powiedziec mi dobre informacje..
Z drugiej strony dlaczego mialo by byc zle;-)?
Przeciez tylu znajomym dookola mimo ze wpadli to bez problemow uropdzilo sie zdrowe dzieciatko.
Nam sie udalo w pierwszym cyklu, mam szerokie biodra wiec predyspozyzje naturalne sa:tak:

reklama
ja w pierwszej ciąży rozpaczałam ze jestem w zaawansowanej ciąży zimą i nikt nie widzi mojego brzuszka :blink: więc teraz będę go dumnie eksponować, mam tylko nadzieję, ze nie będę wielka jak wieloryb :szok:

Ja najlepiej to nawet teraz przerzuciłabym się na legginsy, bo w spodniach to się nie mogę dopiąć. :nerd:
Stanik też już powoli ciasnawy. :szok: Normalnie coraz bardziej tyje i się powiększam, a to dopiero początek. :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jak tak dłużej bede jadła jak jem to napewno będe wyglądac jak małe wielorybiątko:-) ale mam nadzieje ze juz po wszystkim szybko wróce do formy;-)

Dziewczynki uciekam bo jakos literki mi sie zamazuja przed oczami:-(

Milego wieczorku zycze;-)
Mnie jutro jeszcze przedd praca latanie do weterynarza czeka.
Nawet disiaj bylam tam z psiakiem bo cale ocko ma pod ropa:baffled:

ja jak tak dłużej bede jadła jak jem to napewno będe wyglądac jak małe wielorybiątko:-) ale mam nadzieje ze juz po wszystkim szybko wróce do formy;-)

Mi zazwyczaj wszystko idzie w brzuszek. Więc na początku tyje i tyje, a potem reszta przelewa się na brzuch. :tak:
Chociaż wiadomo, nie będę wyjątkowo szczupła. ;-):-D

reklama
mój M już mi dokucza ze jak tak dalej pójdzie to będe musiała sobie nowe łóżko sprezentować bo na jednym sie nie pomieścimy:-D jak narazie też mi tylko brzuszek rośnie a co będzie dalej zobaczymy:szok: teraz waze 62kg

Do góry