reklama
J
JulkaS
Gość
Ja też już idę. Mała rozchorowana, kaszle co 5 minut . Tez nas czeka ciężka noc, niestety. :-(
Jutro do pracy nie idę - za to czeka nas wizyta u lekarza.
Dobranoc wrześniówki.
Dobranoc wrześniówki.
KAROLINA84
Fanka BB :)
Ja też już idę. Mała rozchorowana, kaszle co 5 minut . Tez nas czeka ciężka noc, niestety. :-(
Dobranoc wrześniówki.
życze spokojnej nocki:-)
Olgadom
Julka, witaj w klubie. mnie czeka dziś to samo :-( i jutro z rana tez lekarzJa też już idę. Mała rozchorowana, kaszle co 5 minut . Tez nas czeka ciężka noc, niestety. :-(
Dobranoc wrześniówki.
calineczka27
Dzien dobry
Jak ja nie lubie poniedzialkow bo w pracy największy ruch ale dosyc marudzenia Sniadanko zjedzone kawka dopijana ogolnie nie jest zle
Jak ja nie lubie poniedzialkow bo w pracy największy ruch ale dosyc marudzenia Sniadanko zjedzone kawka dopijana ogolnie nie jest zle
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Witam się rano;-) Mdłości wczoraj doskwierały, dziś póki co do wytrzymania ale wiecznie jestem głodna....w nocy spać nie mogłam z głodu jem a nic to nie daje też tak macie???
JoJoB
mamuniaDziabunia
Wiesz ja bardzo podobnie do ciebie nakupilam wszystkie mozliwe kosmetyki, szamponiki dla niemowlat ,plyny do mycia, a moja polozna jak to zobaczyla to sie smiala. Kazala mi tylko dodawac do wody oliwki i koniec zadnej chemii. I kapie go tak do dzisiaj woda odrobina oliwki tylko glowe myje wczesniej szamponem. I nie mamy zadnych problemow ze skora. Dziwne bylo jeszcze to ze nie smarowalam pepka zadnym spirytusem , moim zadaniem bylo zmienic codziennie kompres wyjalowiony, raz tylko polozna czyms popryskala. Zreszta ta polozna przychodzila przezu 3 m-ce co 2.3 dzien a potem jeszcze jak mial pol roku. Naprawde duzo mnie nauczyla.
Do tej pory sie usmiecham do siebie jak stojac przed regalem z kosmetykami dla Malenstw nie wiedzialam na co sie zdecydowac czy na Lotion czy na plyn do kapieli. Bo od wyboru to mozna czasem zglupiec i pomimo, ze produkuje sie rzeczy ktore maja ulatwic nam zycie w okresie opieki nad Malenstwami, to jednak duzo jest rzeczy po prostu zbednych (jeszcze brakuje aby wymyslili szampon przeciwlupiezowy i krem ujedrniajacy dla niemowlakow).
Dlatego tez uwazam, ze zwykla oliwka wystarczy bo Mala, zadnych problemow uczuleniowych ze skora nie ma.
Przegladalam inne forum i jak zobaczylam, co te dzieciaczki uzywaja to prawie jak drogeria! Owszem, nie mozna calkowicie wyeliminowac chemii z naszego zycia, ale warto ograniczac tam gdzie to jest naprawde zbedne.
No i bym sie sklonila za luchami wielorazowymi.Bo «pupa» naprawde oddycha a nie jak w plastikach.
A co do poloznej, to faktycznie trzeba miec szczescie! Bo wiadomo ze wiekszosc swiezoupieczonych rodzicow do najbardziej opanowanych nie nalezy i wcale oczywistym nie jest jak sie opiekowac takim kruchym malenstwem. Tak samo nie jest wcale oczywiste ani proste karmienie piersia. Wiec niektore potrafia okazac zrozumienie, a innych podejscie to : masz i sie opiekuj,bo powinnas wiedziec jak bez tlumaczenia.
A jesli chodzi o cc
Ja jeszcze chciałabym wrócić do naszych wczorajszych pogaduszek na temat CC. Widzę że prawie wszystkie jesteście przeciwko, ja jednak nadal podczymuje swoje zdanie..[/QUOTE
Jak wspomnę te moje bóle krzyżowe, myślałam że kręgosłup mi wyrwie..
Nie uważam oczywiście że ten poród jast lepszy a tamten gorszy, ja poprostu wolałabym w ten sam sposób urodzić kolejne dziecko. ;-)
Oczywiscie, ze sa kobiety ktore juz rodzily i albo maja bardzo przykre albo wrecz dramatyczne przezycia z pierwszego porodu natur. Wiec wcale sie nie dziwie ani nie krytykuje, jesli za kolejana raza decyduja sie na cc.Ale tu chodzi o kobiety (w wiekszosci pierwszy-raz-rodzace), ktore sie byc moze naczytaly troche za duzo o Victorii Bekham czy Bachledzie-C. (nie wiem jak ta ostatnia rodzila), ktore to pare dni po porodzie juz na party chodza. I tez by chcialy «urodzic» szybko, latwo i bezbolesnie! Samo zycie pokazuje, ze nie ma nic «za darmo», zawsze sa plusy i minusy.
Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
Witaj Kerna ,ja mdlości nie mam ale w nocy budze sie pare razy z głodu ......
reklama
Hausfrau
Witam!
No i mamy nowy tydzień!
Ja mam w zasadzie tak jak Wy. Niby mdłości ale w zasadzie to ciągły głód. Wzięłam się na sposób i zawsze coś mam pod ręką. Ale nigdy nie jestem pewna czy Fasolka to przyjmie
No i mamy nowy tydzień!
Ja mam w zasadzie tak jak Wy. Niby mdłości ale w zasadzie to ciągły głód. Wzięłam się na sposób i zawsze coś mam pod ręką. Ale nigdy nie jestem pewna czy Fasolka to przyjmie