reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Czesc dziewczynki ja dzis po pobraniu krwi i moczu, mam nadzieje ze wyniki bede ok :) Dzis daje pierwsza lekcje jezyka polskiego :) a potem pedze na zakupy, bo u nas jest tak piekna pogoda ze organizujemy grilla dla znajomych i pedze kupic jakies pyszne kielbaski i kurczaczki mniam mniam :) milego dnia dziewczynki!!!

reklama
Hej brzuchatki!!!!!!!!!
Olcia pewnie, że pamiętamy gratuluje córeczki, no to będzie parka...:-D

Kasiona trzymam kciuki za twoją pierwszą lekcję coby się udała:tak: Kinia za twój egzamin i usg też:-D

Gaja podoba mi się jak piszesz o wadze dzieci po porodzie:tak: ja moje miałam odpowiednio 2800 i 3000, też myślę, że waga ok choć nie za duża. Jak urodziłam synka(2800) to tydzień po mnie znajoma urodziła swojego 4500:szok: i po 2 miesiącach mieli tą samą wagę....święta prawda, że dzieciaki szybko przybierają, teraz też chciałabym tak ok 3000

Wczoraj moja bratowa która jest w 36tc miała wizytę jej dziecko ma już 2880 i co najgorsze odwróciło się główką do góry czyli ułożenie pośladkowe. Lekarz mówi, że cesarki jej nie zrobi ma rodzić naturalnie:szok::no: czy w Polsce ułożenie pośladkowe dziecka nie jest wskazaniem do cesarki???:confused: Bardzo się o nią martwię bo podczas poprzedniego porodu rozeszły jej się kości łonowe a co będzie teraz??

U mnie znowu pada:wściekła/y: mam nadzieje, że nie za długo....
co jak co ale miłego słonecznego dnia dziewczyny!!!!!!!!!;-)

WITAJ anusiad88 !!!! ZAPRASZAMY DO PISANIA!!!!!!!!

CZESC MAMUSIE :-)
SERECZNIE GRATULUJE POZNANIA PŁCI LASKI !!!:tak::-D

MOJA MALA SZALEJE W BRZUSZKU NA CALEGO I BARDZO CZESTO W CIAGU DNIA I W NOCY JAKBY WCALE PRAWIE NIE SPALA, BARDZO MNIE TO CIESZY :-DTYLE ZE CZESCIEJ CZUJE JĄ W DOLE BRZUCHA

TRZYMAM TEZ KCIUKI ZA CUKROWE TESTY JA BEDE MIALA ROBIONY W 26.05
WIEC TEZ PEWNIE BEDE SIE TROCHE STRESOWALA:eek:
MILEGO DNIA I SLONECZNIEJ POGODY BO U MNIE JAKOS POCHMURNO NARAZIE
PAA.......:-)

monia.gryc jak wroce do domu, to moge wstawic przepis na pyszne ciasto z owocami. Mnie zawsze wychodzi, wszystkim smakuje i sie duzo nie narobisz ;-)

Kinia ja tez kciuki trzymam!
Dziekuje dziewczyny za odpowiedz. Mi ulzylo juz po napisaniu tej wiadomosci:-D
Co do tego zwolnienia, to ja od polowy lipca jestem na macierzynskim. Zreszta u mnie troszke inaczej wyglada sytuacja niz u Ciebie gaju, bo tu atmosfera w pracy naprawde jest przyjazna. Jak sie gorzej czuje, to moge wyjsc wczesniej do domu. Tylko ja taka glupia jestem i nie chce za bardzo wykorzystywac:zawstydzona/y: a potem jestem wieczorem zla na caly swiat. Chcialabym tyle zrobic,a nie mam na nic sily i obrywa maz.No i oczywiscie chcialabym doprowadzic projekt do takiego miejsca, gdzie moge go przekazac innym.
Za tydzien mamy jechac na tygodniowy urlop dp Polski (o ile drogi beda przejezdne), a teraz mamy dluzszy zielonoswiatkowy weekend. Moze wtedy nabiore troche sil i czerwiec przetrzymam.
będę Ci bardzo wdzięczna, bo myślałam już o jakimś cieście z kartonu, ale co tam teściowa wcale nie piecze więc wszystko pochłonie.
Spadam pływać w Warszawie słońce!
pozdrowionkA.

Ritka, lilu, dzieki za troskę. U mnie już ok, nie boli. Położyłam się wczoraj na 2 godzinki jak Mały zasnął i mi przeszło. Może to z przemęczenia, całe dnie biegam za Jaśkiem, bo on strasznie się rozbija i trzeba go pilnować na każdym kroku. No nic, postaram się trochę odpoczywać gdy on śpi.
Pozdrawiam i miłego dnia Wrześniówki.

kinia kciuki za egzamin trzymam :)
witam nową mamuśkę :)

witam porannie :)
dzię miałam straszne koszmary dziewczyny mnie cos opętało naprawdę ... obudziłam się o 4 i do 5 próbowałm obudzić moją malutka bo od wczoraj mało aktywna nawet wieczorową pore ominęła i nie dała żadnego znaku życia...ja juz mam czarną wizję jezu tak się martwię :( powiedziałm mojemu o tym że sie boję to powiedział że pewnie śpi ... ale tak długo?????????????????????? zawsze nad ranem szalała...jezu jak nie wyczuję jej do wieczora to jadę do szpitala.....no mam tak czarne filmy że poezja ....

a tak ogółem u nas pogoda już parówkowa :)

Witam wszystkie mamusie:) i te nowe tez:)

ja w pracy siedze ale tak bym chciala juz do domku bo moj E wraca dzisiaj z trasy:) jak mnie zebra bola..ciekawe czy to synek nie uciska.

Zycze milego dnia:)

ja z pracy, dzisiejsze samopoczucie trochę lepsze, może dlatego że położyłam się spac wcześniej...
właśnie zajadam sałatkę z pomidorka, ogórka i rzodkiewek, mniam

reklama
beti nie martw sie po prostu mała ma leniwy dzionek :) Mi też się zdarza, na pewno zacznie kopać zobaczysz :) Zrelaksuj się i poczekaj :) Pisze ci to doświadczona ciężarówka ;)
małgoś nie wątpię że w pracy nie chce ci się siedzieć, ale jeszcze troszkę i masz weekend z ukochanym :) Choć nie wyobrażam sobie tyle czekać hehe no ale gdyby tak musiało być to chyba kwestia przyzwyczajenia :)

Do góry