Witam po bardzo długiej przerwie.
Mam nadzieje ze ktoś tu jeszcze o mnie pamięta
Z moja szyjką jest troszke lepiej. Byłam u gina i powiedział, że jest skrócona ale trzyma. dalej mam odpoczywać i polegiwać, ale nie jest tak źle jak sie na poczatku wydawało. Także troszke odetchnęlam
Z remoncikiem akurat wyrobiliśmy się w tydzień tzn. mój D z tesciem się wyrobili bo ja musiałam odpoczywać i wkurzałam sie ze nie moge im nic pomóc :/Pokoik jest pomalowany na fioletowo-żółto, położyli panele, teraz tylko trzeba kupić firanki i zasłony i będzie ślicznie
Spróbuje nadrobić chociaż po łebkach co naskrobałyście ale nie wiem czy zdołam, bo piszecie jak szalone
Kasiu pamietamy, fajnie, że juz wróciłas.
beti14011984;5441339]
czytałyście dziewczynki jak czerwcówki się już rozpakowują i teraz jedna lipcówka leży w szpitalu w 31 tc miała skurcze co 5 min i pojechała jest teraz na jakiś kroplówkach czy cos i dzieciątko dostaje sterydy na rozwinięcie płuc .... jeju az strach ja tak się boję że urodzę wcześniej i boje się że nie bede umiała rozróżnić skurczy itd bo ja taka ciemna jestem
beti nie czytałam, i nie bede czytała na razie, bo jeszcze gorzej bede sie stresowała, , a mam zakaz sie stresować, co i tak ciężko mi wychodzi:-(
Witam sie i ja! Rano okropnie padało. Teraz sie uspokoiło, ale to nie koniec deszczu!
Oj, wydaje mi sie, że Tantum Rosa nie jest zalecane w ciąży!!!
Za to dobrym rozwiązaniem jest używanie płynu Lactacid femina (na szczególne podrażnienia - płyn ginekologiczny - do kupienia w aptece). Zawiera bakterie kwasu mlekowego. Stosuje od 8 lat i jest super!
Życze udanych wizyt!!!!
Ritka mi ginek jak miałam upławy, zalecił stosowanie Tantum Rosa, wiec jaka jest prawda, nie wiadomo. A ten płyn o którym piszesz można tez kupić w Rossmanie, i jest tanszy, niz w aptekach.
witam Was :-) no i dalej paskudna pogoda.. brrrrr...tak Was czytam i nie wiem co napisać, bo o szczepieniach i praniach itp. jak na razie nie mam zielonego pojecia.. ale cóż UCZĘ SIĘ OD NAJLEPSZYCH! :-) dzięki :-)
witam! wkońcu nadrobiłam ale żeście napisały dziś dużo :O
czytając was doszłam do wniosku że ja kompletnie nic nie wiem i martwie się czy tym moim niedoświadczeniem nie zrobie jakiejś głupoty ..
Dziewczyny ja też z tych "zielonych" ale mam nadzieje, że nie bedzie tak źle, ale tez jestem przerazona. Ja juz nie ogarniam tych cennych informacji.
Ja mam taką książeczkę i tam jest napisane że promocja jest od 24.05 do 06.06 i oprócz proszków to jeszcze będą bodziaki w promocji i pieluszki (huggies junior 36 szt za 19,99) oliwka bambino 300 ml +25% gratis za 8,79 i te chusteczki nawilżane dada 11,49 za 4 opakowania (każda po 72 szt.)
Tez mam tą książeczke. Te bodziaki to 3 szt. za 15 zeta, i promocja na nie i proszek i płyn Lovela obowiązuje od 31 maja, a ogólnie promocja na produkty z ulotki jest w tych dniach co piszesz justynka.
Gratuluje udanych wizyt, i oby dzisiejsze tez były udane, trzymam kciuki.
Ja po wczorajszej wizycie uspokoiłam sie tylko na chwile. Niby wszystko ok, ale jakies czarne myśli mnie nachodza, nie moge sobie z nimi poradzić. Łozysko mi sie podniosło, wyniki w normie. Dalej mam polegiwać, i jak lekarz powiedział jedynie jakiś obiadek moge ugotowac, żeby mi sie mięsnie nia zastały. I dostałam do łykania magnez.
Powiedzcie mi kobitki, jaka długośc ma wasza szyjka? Bo o mojej ginek wyraził sie, że nie jest za specjalnie długa, ale zamknieta i wydalona, i tego mam sie trzymać. Pytam Was bo nie chce szukac niczego w necie.