P
pysia_23
Gość
10 ciążowych rekordów - Galeria -Dzieci.pl
To dla was tak na poprawę nastrojów...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej mamusie:-)
Dzieki dziewczyny za pocieszenie. Obeszło sie na szczescie bez szpitala. Dzisiaj juz troche lepiej. Próbuje sie czyms zająć , żeby nie myśleć i cały czas nie dotykać brzucha. I jak widze to sporo nas ma problem z twardnieniem brzucha. Oby tylko szcześliwie doczekać do września.
A magnaz to kupujecie obojetnie jaki, czy jakiś specjalnie zapisany przez lekarza? Bo ja wizytye mam we wtorek i nie wiem czy sama moge zacząć go łykać?
She*shu gratuluje udanej wizyty i dziewuszki:-)
Haszi Tobie tez gratuluje córeczki, i dobrze, że już w domku jesteś.
Małpko nie przejmuj sie czyimś gadaniem. I o ile pamietam z wątku z brzuszkami to atrakcyjna z Ciebie babeczka:-)Ja wychodze z założenia, że najważniejsze zeby z dzidzią było ok, a wygląd to drugorzedna sprawa.
Miłego weekendu Wam zycze:-), pomimo wstretnej pogody
Witam w ta paskudna pogode...cholerka gdzie ta wiosna?
Małpko, nie przejmuj sie, to łatwo powiedziec prawda?....teraz jestesmy takie wrazliwe ze ho ho...a te baby poprostu w ten sposób staraja sie ukryc swoje wady poprzez krytykowanie kogos poprostu....Widzisz sa ludzie i ludzie taborety...bez krzty delikatnosci i wyczucia taktu...co mnie czasami przeraza ze tak wogóle mozna sie zachowywać- straszne. Ty jestes młoda piękna kobitka w ciazy i tak jak dziewczyny juz stwierdziły, bardzo atrakcyjna sexy cięzaróweczką ) I juz nie zwracaj uwagi na te niewychowane babole!!! Bo to one powinny sie wstydzic a nie Ty.
Gratuluje wizyt dziewczyny!!!
10 ciążowych rekordów - Galeria -Dzieci.pl
Helloo
Ja dzis w nocy mialam maroton na trasie lozko - kibelek, nie wiem skad tyle wody w moim pecherzu - przeciez wieczorem nic pije..
Do tego skurcze lydek nad ranem skutecznie wytracaja ze snu. Mam pytanko laski: ile magnezu lykacie na dobe? Mnie sie cos zdaje, ze musze zwiekszyc dawke.
Wstretnamalpo - ja widzialam Twoje fotki na watku brzuszkowym, zreszta nie tylko ja.. jestes sexi i nie wierze, ze zwiekszylas sie bardziej, niz na tych zdjeciach z poprzedniej ciazy. Sexi mama i juz :-) Kazda z nas ma chwile slabosci (ja na pewno ) - kiedy nie moze wejsc juz w zaden ciuch z szafy, a w tych w sklepach wyglada sie na WIELGACHNA.. ale coz poczac, dzidzius rosnie - to rosniemy i my :-)
Milego dnia, chociaz pogoda pewnie u wiekszosci do kitu.. u mnie szaro, buro i mokro.
Onionku ja biorę 2 tabsy dziennie i pewnie to za malo...też masz tak bolące te skurcze??? Mnie noga do tej pory bolinigdy nie miałam skurczy ale to jest dla mnie masakra jakaś..jakby mi ktos mięśnie wyrywał z nogi..coś czujęze nawet 3 tabsy dziennie nie dają rady.
Ja biorę filomag B6, ale przepisany przez gina.
co do wstrętnych ludzi to nie mam słów..a stres niestety również powoduje odkładanie tłuszczyku;-) Mi w tamtej ciąży koleżanka powiedziała, że na pewno mam córeczkę bo tak nieciekawie wygladam ależ mi się fajnie wtedy zrobiło...Nie przejmuj sie głupim gadaniem;-);-)
Onionku ja po ostatnich skurczach biore 2x500mg
WItam serdecznie kobitki:-):-)Pogoda masakra, w zeszłym roku o tej porze brałam ślub (23 maja) i gdyby to był taki maj jak w tym roku to chyba zaryczałabym się
Co do pytania o magnez to biorę Fitomag B6 z przepisu lekarza 3x1