reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Witam porannie :-)
Wczorajsza wizyta Ok, pessar i moja szyjka ma sie dobrze, lekarz mnie pocieszyl, ze sie ustabilizowala, wiec ufff :) Ale nospa nadal 3 x dziennie, dostalam juz skierowanie na cukier z obciazeniem, ale mam zarobic dopiero za tydzien.Oprócz tego przytylam znowu 1 kg, czyli juz spokojnie 5 na plusie, buuu :-\ I puchna mi nogi, oczywiscie rada- lezec z nogami do gory, duzo ;-)
Jesli chodzi o cukinie to ja uwielbiam to warzywko, zarowno placuszki smazone, nadziewana jak baklazany , czy pieczona na ruszcie wczesniej mietolona w oleju, cytrynie i czosnku wycisnietym, jest pycha. Zdaje sie Kasiona podała na kulinarnym przepis na paste ( sphagetti) min cukinią.Kusi mnie ten przepis, ale ja jeszcze nie nabylam cukini, ale brzmi mega pysznie.
Życze Wam miłego pogodnego dnia :-) Ja dzisiaj robie odwiedzinki w pracy, bo juz sie upominaja kiedy zajrze na ciacho i jade bo musze i tak oddac L4,wieczorkiem jestem zaproszona na babski comber z okazji obrony magisterki, kumpela pozapraszala sporo kolezanek na kawe i lody do Katowic i nas zabiera hurtem z domu :)

reklama
Witam mamuśki:tak:,właśnie się zbudziłam,ale o 4.30 miałam pobutkę-mąż do pracy a potem czekałam do 6 zmierzyłam cukier,wstrzyknęłam insulinę i poszłam spać-a co i teraz się obudziłam!
Witam nowe mamusie i gratuluję poznania płci....widzę,że chłopcy doganiają pannice!
Muszę iśc do bezrobotnego i zanieść L4-bo sie uwzięli na mnie...W poniedziałek znów jadę do Poznania,ale tylko do poradni diabetologicznej...mam nadzieję,że się uda mi załatwić,że będę u mnie w mieście chodzić do diabetologa bo inaczej to ja z kasą nie dam rady:-(.
Mały już na całego buszuje w brzuszku....
Kerna a my nie ufamy sobie? ja sie boję "TROLLI",bo jak nie patrząc dajemy zdjęcia i już nie długo będą zdjęcia naszych maluszków....a po za tym to co dzieje sie na styczniówkach to aż mnie gęsia skórka przeszła i zrozumiałam,że nasz wątek wrześniówek jest cudny bo jakoś dochodzimy do porozumienia i mimo naszych różnych harakterków szanujemy siebie.....i to jest piękne!

Dzień dobry dziewczynki:).Nie wiem dlaczego ale mam problemy z logowaniem się na forum:(.Wczoraj kilka razy nie mogłam się znowu zalogować:(.Rano jest ok a później ...masakra!.Ja już kaweczkę wychlipałam,i czas się za porzadki wziąć,ale lenia mam strasznego hahha.Podejrzewam,że na dobrych chęciach się skończy tak jak wczoraj hahah.KERNA cukinia jest dobra zapieczona z mielonym mięskiem i serem tak jak pisała pysia,i onionek:).Jadłam kiedyś i naprawdę mi smakowało.Smażą ją również jak kotlety,robią z niej zupę,ale ja takim "jaroszem" nie jestem haha.Mięcho,ryby,wędliny to mi teraz smakuje... .Dziewczyny ja już mam 99cm w obwodzie (trochę na wdechu mierzyłam) hahahah;).Okrągła byłam już przed-teraz jestem okrąglejsza!!:).Co tam pisałyście o forum 2011?....zaraz tam chyba zajrzę;)...

Ja już po zakupach i sprzątanku. Teraz sobie trochę odpoczywam, ale niedługo i tak wybieram się na długi spacerek z pieskiem, bo ładna pogoda jest.
Dajcie spokój z tymi styczniówkami, to naprawdę trzeba mieć coś nie tak z głową, żeby się podawać za kogoś i takie głupoty pisać. Brak mi słów dosłownie.
Życzę udanych wizyt i miłego dzionka.

Justynka wiesz co ja mam młodszą siostrę o 15lat i też w jakiś sposób ją wychowywałam i powiem ci ,że ona to była anioł,spała i jadła! potrafiła od 22-do 8 rano spać nie wołając jeść....ale to dopiero od ok.3msc życia....może mój synek taki będzie....Pierwsze dni nawet te pierwsze msc to trzeba dawać jeść,ale moja mama karmiła ją co 4h....a potem już spała całą noc! i do tej pory lubi spać!!!!!!!!!!!:tak::-D

Witam porannie przy kawce zbożowej :-)
No poczytalam troche ten wątek styczniowy 2011 no i faktycznie niezle sie tam dzieje:-D

U mnie mala fika jak szalona bardzo czesto czasami to wrecz mysle ze wcale prawie nie śpi :tak::-D
Nie wiem tylko jak to u was jest ze spaniem bo ja np. to bardzo nadal lubie klasc sie na plecach a nie na boku i jak narazie nie czuje zeby mi to przeszlkadzało ,czy to moze szkodzic mimo wszystko maleństwu????:baffled:

Laski mam prosbe piszcie do kerny na priva jak juz znacie plec bo widze ze niektore z was nadal nie są na liscie !!!

Milego dzionka i powodzenia na kolejnych wizytach paaaaaaaaaaaa......:-)

reklama
hej
Witam wszystkich porannie.
Ja mam dziś połówkowe o 11:15, poproszę o kciuki bo umieram ze strachu:szok:
Monia kciuki zaciśnięte! :-)
Gizelko, jak fajnie że Jesteś :D Zaglądaj częściej, brakuje tu Ciebie...

Kerna pytałaś o płeć dzidziusia Dorotki? To dziewczynka :-)

Poczytaam na raty wątek styczniówek, no atmosfera zrobiła się nieciekawa, pewnie miejsca bym tam nie zagrzała, bo tak serio to juz niewiadomo ile tych trolli naprodukowala jedna osoba na wątku. Trolle robią to z nudów, z zaburzen osobowości, dobrej zabawy, chęci zaistnienia lub niespełnienia. Szukaja uwagi, poklasku, poużalania się na nim. Mam wrażenie, że troll tam przynajmniej w 3-4 postaciach występuje.

Do góry