Witam! Wysłałam małą do szkoły, meża do pracy i teraz mam chwile spokoju!!!
Trzymam mocno zaciśniete kciuki! Powodzenia! Daj znać jak poszło!
Trzymam kciuki za udaną wizyte! A jak dużą masz niedokrwistość i ile mg żelaza bierzesz?
No niestety, glukoze robi sie na czczo! W ośrodku kazali mi przyjść z samego rana! Bo trzeba czekać godzine na powtórne pobranie krwi!
Lilu! Super! Ale leż dalej i nie bierz sie za żadną robote!!!!
Witam! Zycze dużo zdrowia! Odpoczywaj spokojnie!!!
to powodzenia jutro
wpadalm powiedziec ze jade z samego rana do zakaznika do warszawy,potem wroce do pracy wiec odezwe sie dopiero wieczorem trzymajcie kciuki za to zeby mi dawke antybiotyku zmniejszyl
Trzymam mocno zaciśniete kciuki! Powodzenia! Daj znać jak poszło!
Witam śniadankowo i herbatkowo.
Dzisiaj mam wizytę u ginka. Ciekawe co zarządzi z moją pogłębiającą się niedokrwistością (mimo leków)... Szkoda tylko, że jeszcze dwa tygodnie do USG, bo wolałabym, żeby to już dzisiaj było.
Miłego dnia
Trzymam kciuki za udaną wizyte! A jak dużą masz niedokrwistość i ile mg żelaza bierzesz?
Hejo
Jeszcze pytanko do tych, ktore mialy juz ten test obciazenia glukoza - bo mnie to czeka w tym tygodniu: czy musze isc na czczo? czy moge w dowolnym momencie dnia?
Pozdrowionka.
Nie mdlej onionek!!!!!Cholerka - to ja chyba zemdleje :-(
No niestety, glukoze robi sie na czczo! W ośrodku kazali mi przyjść z samego rana! Bo trzeba czekać godzine na powtórne pobranie krwi!
cześć dziewczyny!!!
Jeszcze nie przeczytałam wszystkich postów od piątku ale już chciałam wam napisać, ze jest lepiej
BARDZO DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZA TE KCIUKI!!!!!!!!!!
Cały weekend leżałam, CAŁY(!!!!!!!!!) skurcze mnie atakowały okropnie, czasami nawet w łóżku przewrócić się nie mogłam:-(, płakałam, humor miałam taki, ze na forum nawet nie chciałam wchodzić, żeby nie psuć atmosfery, ale jest zdecydowanie lepiej. Myślę, ze w końcu ta luteina zaczęła też działać, skurcze zmniejszyły się o 90% i powoli wracam do życia.
Jeszcze raz dzięki dziewczyny!!!!
Jak przebrnę przez to co napisałyście w weekend to się odezwę
Lilu! Super! Ale leż dalej i nie bierz sie za żadną robote!!!!
Witam wszystkie mamusie. Dawno tutaj nie zaglądałam ale praca pochłaniała cały mój czas. Teraz niestety z racji tego że muszę leżeć mam aż nadmiar wolnego czasu i odwiedzam stare kąty, mam nadzieje iż znowu mnie przyjmiecie.
Beniaminko ty też masz pessar powiedz od jak dawna i co było powodem jego założenia?? Czy musisz leżeć ?? Ja mam skróconą szyjkę i wewnętrzne rozwarcie. Tydzień temu miałam zakładany pessar i w piątek mam wizytę kontrolną, bardzo liczę na to iż będę mogła trochę się ruszać.
Witam! Zycze dużo zdrowia! Odpoczywaj spokojnie!!!