nowaolka
Aktywna w BB
Witam w ten słoneczny dzionek.Nie płacz Kochana bo oczęta wypłaczesz i w co Twoje Kochanie patrzył będzie??.Będzie dobrze nie ma innej opcji.A co do piersi to na "kulinarny" wrzucę za chwilę "Piersi inaczej" mi bardzo smakują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam w ten słoneczny dzionek.Nie płacz Kochana bo oczęta wypłaczesz i w co Twoje Kochanie patrzył będzie??.Będzie dobrze nie ma innej opcji.A co do piersi to na "kulinarny" wrzucę za chwilę "Piersi inaczej" mi bardzo smakują
kochana ja tez jestem na L4 i to od początku ciązy a i tak nie jestem w stanie tyle czasu poświęcić BB co wy hmm... fakt ze mam jeszcze jedna forum ( mamy z września 2007) no i tam tez codziennie zaglądam....w moim przypadku efekt zwolnienia lekarskiego
ja dziś o 8 na czczo miałam cukru aż 164,a teraz mam 81 po śniadaniu tak dziwnie no ale zobaczymy....
Monia mi moja lokatorka głównie łazi po pęcherzu, szyjce i kto wie po czym jeszcze;-) Bardzo nieprzyjemne ale na szczęście na zmiany i czasem da mi odetchnąć i pokopie w pępek Myślę, że nie masz się czym martwić! Skoro się rusza, to jest zadowolone, a że upodobała sobie taka pozycję to cóż Jeszcze ma tyle miejsca, że spokojnie może kombinowaćHej
Witam sobotnie
Mam pewien problem
pisałam wam,że moje dziecko zmieniło system ruchów, już nie ma przelewania, bulgotania jest tylko pulsowanie, czasem dość mocne, tak ,że brzuch mi faluje, czuję je najczęściej rano, po całym brzuchu, ale dziś czuję dzidzie b. nisko, jakby mi mała skakała po szyjce, trochę mnie to przeraża, któraś z was tak miała?