reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Czesc dziewczyny..zajrzalam co u Was slychac ale nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci.
Na poczatek gratuluje poznanych plci..widze ze dziewczynki gora heh..i trzymam kciuki za nastepne wizyty.

U mnie byloby ok gdyby nie bol rozciagajacej sie skory..az mnie piecze:( brzuchol rosnie jak szalony.
temat tesciowych widze znowu poruszony..moja przyszla tesciowa jest ok.

siedze w domku bo pogoda do bani a na poprawe nastroju zrobilam ciasto krowke i czekam az sie schlodzi..mniam:)

reklama
Kupiłam farbę do włosów i ledwo starczylo na moje odrosty :angry: nie wiem za co to sie płaci jak w pudełku tak mało:crazy:
poza tym nadal pada , ale to chyba nie nowość
za to dzis na kolacje robimy sobie parówki w cieście francuskim:tak::tak:

Za mną chodziło coś czekoladowo-mietowego i rzuciłam sie na Danusie z biedronki batonki z nadzieniem miętowym :)
Co co teściów ex teściowie mieszkają daleko i odwiedzali nas rzadko i w nic się nie wtrącali.
Ja starałam się zwracać bezosobowo no czasem "mamo" "tato" ale to rzadko.
Z rodzicami obecnego partnera zbytnio nie mam kontaktu, bo mieszkają kawałek od nas.
Przyszłego teścia widziałam w lipcu 2009 roku na jego weselu.
Jest ok taki luzak a przyszła teściowa odwiedziliśmy w Wielkanoc i ona do mnie się zwracała Pani Kornelio co mnie potem juz w domu doprowadziło do płaczu.
Poczułam się dziwnie, nie akceptowana skoro mama mojego partnera zwraca się do mnie per pani, bo moja mama do mojego partnera zwraca się po imieniu więc jest to napewno miła forma ukazująca pełną akceptację.
Rodzice mojego partnera sa mili tolerancyjni itd a ja jakos czuje sie nieakceptowana i nie mam oczoty przebywać z nimi.
Po części są to osoby obce a ja mam problemy w kontaktach z obcymi i źle sie czuje w sród nich no ale może z czasem jakoś to się ułoży...

czesc dziewczyny..zajrzalam co u was slychac ale nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci.
Na poczatek gratuluje poznanych plci..widze ze dziewczynki gora heh..i trzymam kciuki za nastepne wizyty.

U mnie byloby ok gdyby nie bol rozciagajacej sie skory..az mnie piecze:( brzuchol rosnie jak szalony.
Temat tesciowych widze znowu poruszony..moja przyszla tesciowa jest ok.

Siedze w domku bo pogoda do bani a na poprawe nastroju zrobilam ciasto krowke i czekam az sie schlodzi..mniam:)

małgoś poproszę o przepis koniecznie:-)
ja dzisiaj zrobiłam murzynka z polewa czekoladowa i zanim sie obejrzałam więcej niz pół blachy zniknęło,jak z dziećmi dosiadłam to prawie nic nie zostało i jak tu ograniczac słodkie zebyaż tyle nie tyć???:-)

Witam!
A ja zaraz z\abieram sie za nalesniki z serem na kolacje zrobie...te zapetyt mam wilczy 2 i pol kilo przytylam ale czuje juz sie grubiutka a jescze gdzi edo konca ciazy to sie bede czula jak slonica he:)no ale tym to jzu bede sie martwic po porodzie jak to zzucic zbedne kilogramy :)
U nas tez pogoda do bani w poludnie spalam z godzinke.
Milego wieczorku biore sie za nalesniki !!

a propos ciasta krowkowego.. mnie sie tak zachcialo gofra z bita smietana, ze moj luby musial jechac ze mna do miasta. zjadlam wielkiego goferka ze smietana i polewa czekoladowa. wrocilam do domu szczesliwa :-)
Ojej no to masz się super...jak za mną coś chodzi to po prostu muszę zrobić to sama bo niestety( ale tylko w tym wypadku) do miasta mam parę kilometrów :tak:
a gofry i tak lubię tylko co sama zrobię lub mojej mamy, za to na inne miastowe pysznosci chętka chodzi za mną non stop:-D

Kupiłam farbę do włosów i ledwo starczylo na moje odrosty :angry: nie wiem za co to sie płaci jak w pudełku tak mało:crazy:
poza tym nadal pada , ale to chyba nie nowość
za to dzis na kolacje robimy sobie parówki w cieście francuskim:tak::tak:
a jak robi się parówki w cieście francuskim...poproszę o przepis:-D

A ja dziewczyny jak nigdy dzisiaj zdołałam się położyć i całe 2 godzinki odpoczynku mam za sobą:-D czuję się jak nowo narodzona.
To dobrze bo dzisiaj zapowiada mi się wieczór z koleżankami i raczej szybko spać nie pójdę....Zaraz idę się szykować i zajrzę do was pewnie dopiero jutro;-)
Jakby co to miłego wieczoru i spokojnej nocki kochane!!!!

reklama
Witam popołudniowo, dzis jakis dołek zaliczam, chyba przez ten deszcz,wiatr i jesienną wprost pogode, bo u nas nad morzem zimno, tylko 7 st.:wściekła/y:WIOSNO WRACAJ:angry::angry::angry: jak tak dalej pójdzie, to "wyrosne" z tuniczek przygotowanych na wiosenne dni, teraz ciagle w swetrze łaże przez to zimno:wściekła/y:
GRATULACJE WSZYSTKIM UDANYCH WIZYT I POZNANIA PŁCI.

Ja jeszcze tylko kilka dni do wtorku 11 maja, jejciu mam czuja ze bedzie chlopak, a ja jednak dziewczynke bym wolała- czy to grzech? Oczywiście juz kocham moje malenstwo niezaleznie od jego płci :-)
pozdrawiam i życzę miłego wieczorku, zaraz Myszkę trzeba połozyć spac, a jak znam siebie to zasnę z nią . Pa:-)

Do góry