reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ale ja sie nie denerwuje

gratulacje

Onionek gratulacje

Karolina Ty 3 swoją corke nad suwaczkiem ciazowym nazwalas "moj trzeci aniolek"a jakby sie tego czepiac to dla dzieci w niebie zarezerwowane jest aniolek a nie dla rosnacego plodu

poza tym jak mozecie porownywac strate Agamati do straty Malejpralinki,jedna i druga jest wielka dla matki,ale co porownywac poronienie czy nawet wylyzeczkowanie pustego jaja plodowego,do malej dziewczynki urodzonej w 19tc

jak Wam to tak bardzo przeszkadza to to usune bo chcialam dobrze a wyszlo niemilo

Nowaolka a co Ci przeszkadza temat watku lista rozpakowanych--przejrzyj nazwy od 2005 roku i powtarzają sie nie powiem ile razy,pierwszy raz spotkalam sie z tym ze komus ta nazwa przeszkadza

Kasiona udanej wizyty,nie martw sie bedzie dobrze

spadam

a teraz doczytalam

Lilu gratki udanej wizyty i coreczki
Nie podoba mi się nazwa tego wątku i już.Jakoś nie fajnie wygląda i brzmi,ale to przecież tylko moje takie odczucie,tak myślę i już.Zawsze powtarzacie,że każdy ma swoje zdanie,a takie jest moje.Gdzieś tam kiedyś ktoś tak ten watek nazwał więc tak jest.Zwyczajnie wyraziłam swoje zdanie:)

reklama
Oj dorotko widze ze ty nie lubisz sprzeciwu,ale ty nie zawsze musisz mieć racje, a ja swoje dziecko bede nazywac jak mi sie podoba:)
dla mnie jest koniec tematu ja swoją opinie wyraziłam i widze ze są mamy które popierają moje zdanie, ja nie mam zamiaru sie denerwować przez tą dyskusje,tym bardziej jak zakazane jest mieć własną opinie na dany temat,

dziewczyny gratuluje udanych wizyt,
a co do tej maści z kasztanowca to czy ją mozna stosować w ciaży???

Ja także już mówię DOBRANOC.Ale zanim się położę zjem jeszcze parę sajgonek mniammm.... .Miś zrobił ,miałam już nie jeść ale cóż...odchudzać się będę później;) hahahahah.Do jutra <papa>

oj dziewuszki widze dyskusja wre ... ja tam swoje powiedziałam i dodam że mi to obijętne co gdzie i jak więc zrobicie jak uważacie :)
mój bejbik się dziś nie odzywa tzn wieczorem zawsze szalał a dzis nic :(

Mój dzisiaj odebrał wynki i mocz super wyszedł ale krew niebardzo :( RBC,HGB, HCT troche ponizej normy :(( , ale chyba to normalne w ciazy?
Pewnie dostaniesz zelazo do lykania przy nastepnej wizycie, jak ja - mi tez spadly te wartosci.
Witam dziewczyny!!!!!!!!!!
Ja dzisiaj również miałam wizytę i jestem mega szczęsliwa po niej:-D
Moja dzidzia co prawda waży lekko ponad 300g i mierzy14 cm więc jest mniejsza od synka Onionka ale pani gin twierdzi, ze wszystko w normie. Dzisiaj na wizycie towarzyszył mi mąż i też bardzo szczęśliwy bo po raz pierwszy widział nasze maleństwo. Co prawda tak szczegółowo jak Onionek nie miałam ale nóżki i rączki zmierzone, główka i brzuszek. Paluszki widziałam, serduszko prawidłowo bije więc jestem dobrej myśli.
Jedynie muszę brać luteinę codziennie 2 razy bo bardzo zaczął mi twardnieć brzuch i już biorą mnie skurcze:-(
No i jeszcze za dużo przytyłam.....muszę ograniczyć jedzenie bo dziś się dowiedziałam,że przez 5 tygodni zrobiło się mnie o 4 kg więcej:szok::szok::szok:
Ale co najistotniejsze:)tak:) płeć się nie zmieniła a nawet została jeszcze mocniej potwierdzona i nadal zostaje CÓRECZKA...wspaniale :tak:
Co do Agamati początkowo myślałam że powinien być osobny wątek pożegnań, ale jednak niech zostanie jak jest, należy do wrześniówek i tak już na zawsze zostanie....a jej pewnie i tak wszystko obojętne:-( najważniejsze aby pamięć o jej dziecku trwała
[*]

Narazie dziewczyny może odezwę się później...
Gratulacje Lillu - mala jest mniejsza od mojego synka, bo to dopiero 19 u Ciebie, u mnie prawie 23 :-) Moze to bardziej szczegolowe badanie bedziesz miala nastepnym razem..

Jeszcze apropos bolacych bioder.. dzis juz ustapily te bole.. ale babka powiedziala, ze musze to przetrzymac, rozszerza sie miednica. W razie czego mam lyknac nospe.

Dziekuje za wszystkie gratulacje :-)

Ostatnia edycja:
Dzieki onionku, tak tez mysle :)) ostatnio przy czyszczeniu nosa mam zakrwawiona chusteczke i to juz dla mnie był sygnał ze cos nie teges..hii, no i cisnienie jak u trupa...

Identyko, jak u mnie Magi.. Niedawno jeszcze siedze sobie przed kompem a tu nagle z nosa poleciala mi krew.. widac - to normalka :-) Mnie teraz dopadly nocne skurcze lydek. Ja mam chwilami wrazenie, ze mam dokladnie wszystkie ksiazkowe dolegliwosci. Jak pisza gdzies w moich podrecznikach, ze na tym i na tym etapie leci krew to ja tak mam, jak skurcze lydek w ktoryms tam tygodniu to tez mam :-D ehh.. zjadlam wlasnie calego grejfruta.

reklama
oj dziewuszki widze dyskusja wre ... Ja tam swoje powiedziałam i dodam że mi to obijętne co gdzie i jak więc zrobicie jak uważacie :)
mój bejbik się dziś nie odzywa tzn wieczorem zawsze szalał a dzis nic :(
beti moja córeczka dzisiaj tez mniej aktywna ,ale napewno sobie smacznie śpia wiec im nie przeszkadzajmy:-)

Do góry